Første møte med Lilli og Cathrine i Harstad 2010.

Litt om meg 🙂

Jeg heter Nina Hagen Moen og er 46 år (i 2016). Er gift. Min mann og jeg har ingen barn sammen, men jeg har 2 og han har 1 så da blir vi 5 stk i vår familie. :-)

Min interresse for "det alternative" startet  ca i 2005 da jeg fikk fysiske reaksjoner etter en reikihealing. Det var da det gikk opp for meg at det finnes faktisk noe mer mellom himmel og jord. Dette måtte jeg finne mer ut av! For å gjøre en lang historie kort så meldte jeg meg på Reiki-kurs da. Opp gjennom årene har jeg tatt flere kurs i Reiki, Clairvoyant, Thetahealing, Urkraft, Lyd-pust-bevegelse, Trommereiser, Trommemakerkurs med Daniel Tevik, og vært med på forskjellige samlinger og messer.

Alternativmessene jeg har jobbet som messehjelper har vært i Hammerfest, Tromsø, Harstad, Bodø, Mo i Rana, Trondheim, Lillestrøm og Bergen. Har vært heldig å truffet mange flotte mennesker som deler erfaringer, evner, lys og kjærlighet for den jobben de gjør! Tusen takk! 

I 2010 var jeg på Urkraftkurs i Harstad med Lilli Bendriss og Cathrine Behr. Dette gjorde slik inntrykk på meg at jeg bare måtte få de til å komme til min hjemplass, Fauske, å holde dette kurset! Jeg ønsket at flere skulle få muligheten til å oppleve det jeg opplevde! Dette var starten på en rekke kurs/foredrag som jeg har arrangert. Jeg vil takke Lilli og Cathrine mye for at dere var min inspirasjon til å begynne med dette, og at jeg på denne veien får videre inspirasjon og energipåfyll i hverdagen. Tusen takk! Glad i dere!

De andre utenom Lilli og Cathrine (som har vært 2 ganger på Fauske og 3 gang i Bodø) har jeg arrangert kurs/foredrag for er: 

Jon Schau, Anne-Kristine Augestad, Morten Eriksen, LeNa i Bålfolket, Camillo Løken, Shaman Jim Flatjord, Daniel Tevik, Will Rubach & H. Kim Nysæther, Elisabeth Gimsøy, Zarathustra, Marion Dampier-Jeans, Ronald Kvernmo (Isogaisa), Michael Winger, Guro E. Johansen m.m

......og flere blir det nok etterhvert ;-)

Arrangerer alternativtreff i Fauske 2 gang pr. mnd for å få det alternativemiljøet her, og i omeng, til å blomstre. Setter stor pris på alle som kommer på treffene som vi skaper sammen!

Ønsker deg alt god! ❤🙂

(info oppdatert juli 2016)