Alternative treff i Fauske

Rødskola
Storgata 39, Fauske

 

Jeg arrangerer Alternativtreff 2 ganger i månden.

Disse treffene holdes på Rødskola der jeg har mitt kontor. Er det veldig mange som kommer på treffene så bruker jeg å leie et større lokale.

Som oftes er det ingen tema for treffene. Kvelden blir til der og da med oss som er tilstede, men vi prøver å få til ihvertfall 1 meditasjon. Noen ganger har vi trommereiser, og så avslutter vi alltid med en healingsirkel.

Det som er viktig er at folk har en plass å komme til å bare være seg selv og snakke om ting som interesserer dem uten at de føler seg rare. Bare det er en healing i seg selv.

Koselige treff der det serveres kaffe/te, frukt/kjeks/nøtter og enkelte ganger Chaga (samisk styrkedrikk). Mange gode samtaler! På inngangsbilletten (kr. 100,-) Jeg er så heldig å bli sponset med Magasinet Visjon som deles ut gratis til de som kommer.

Ønsker du å komme på treffene så er det bare å ta kontakt med meg. Alle er hjertelig velkommen. Og jeg håper på et stort alternativt miljø i Fauske og omeng.

❤🙂

TROMMEREISER

Lyslykt som jeg har laget selv og som er til salgs :-)

Trommereiser hva er det?

For å beskrive det så har jeg lånt fra Synnøve Løken sin beskrivelse som jeg synes er så flott og god:

 

"Vibrasjonene fra Trommen vil kunne løse opp i fysiske .. emosjonelle og mentale spenninger og bringe deg til en dyp meditativ tilstand..

Til en tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft.

.. En Unik opplevelse ..

Trommereise vil kunne gi deg muligheten til å oppdage mer av deg selv .. i deg selv og gradvis åpne opp for en utvidet bevissthet.

Det kan være at vi bærer på noe vi ikke forstår, dette kan åpenbare seg i Trommereisen for så å kunne endres .. til noe nytt og bedre ..Vi er mer enn bare kjemi og biologi, vi har også en åndelig side som på et plan er i kontakt med alt.

En Trommereise foregår omtrent som en meditasjon. Du skal bare hvile ..sitter eller ligger og lukker øynene og slapper av, mens den som holder trommreisen trommer taktfast på en tromme...

Når man hører den taktfaste trommingen vil hjernebølgene synke og man går inn i en dypere bevisshetstilstand, som i meditasjon eller transe. ..Når man er i denne tilstanden har man lettere kontakt med sin underbevissthet og sjelen kan dra på reise.

... En Trommereise er veldig behagelig og avslappende; Det er omtrent som å drømme i våken tilstand ..

Vibrasjonene fra Trommen påvirker cellene og vil kunne løse opp i blokkeringer i kropp og sinn . .. Gi fred i sinnet .. og ro i kroppen .. OG bedre søvn!

♥ Etter hvert som man får mer og mer erfaring med Trommereiser vil vi kunne oppdage nye fantastiske muligheter!"

 

Synnøve Løken holder til i Fredrikstad ta gjerne en titt på hennes hjemmeside:

 http://www.synnoveloken.com 

❤🙂

Tromma mi som jeg har laget selv.
Jeg fikk Daniel Tevik til å komme til Fauske å holde kurs i trommemakeri juni 2012.
Og jeg fikk den fantastiske ørnefjæra av han!