GULLA

Gulla født 11.10.10

Gulla slikkes ren av mamma Amy etter fødselen <3

To supergode venner - så fin kontakt mellom barn og hund <3

GULLA er valpen vi beholdt fra Amy og Buddys første kull. Hun var valp nr.to (men den første vi så bli født, noe som er ekstra koselig..😀)Vi hadde alt på forhand snakket om at hvis vi skulle beholde en tispevalp skulle hun hete Gulla, og når Halvor så denne valpen sa han "der er hun jo"🤩Siden det var et veldig jevnt kull, hvor alle var veldig fine på hver sin måte, var det likevel ikke noe enkelt valg, den ene dagen bestemte jeg meg for å beholde den ene, den neste den andre..Men etter fire uker med daglige spørsmål fra Halvor om hans soleklare favoritt , Gulla, klarte jeg ikke å stå imot lenger og valget var tatt😀 Gulla var kullets klart mest aktive. Alt fra fire ukers alder spratt hun over valpekassa, noe ikke alle de andre klarte selv ved ellve ukers alder..Hun fant også ganske tidlig ut at det var bortkastet å gå alle fire trinn i trappa, klart mer tidsbesparende å hoppe over alle..Dette aktivitetetsnivået har vedvart, hun har selvfølgelig også mange å bryne seg på her. Hun leker snart med den ene og snart med den andre, dog aller mest med sin far, Buddy.Hun har også arvet sin fars store vannglede og apporteringsiver..Og sin mors "snakking".Heldigvis tar hun seg tid til litt fangekos innimellom og hun sjarmerer alle hun møter på. Hun og Halvor har en helt spesiell kontakt🤩

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.09 | 20:19

Hei Gunnfrid
Ja, to på kort tid (se blogg) . Har vært så vondt at jeg ikke har orket å skrive om det en gang - men er jo sånt man ikke kan forskåne seg mot.

...
22.09 | 19:50

Heia! Har dere mistet en av vofsene? Ser på kommentaren din 19.09.
Mvh Gunnfrid K.

...
20.09 | 01:13

Tusen takk for bildet av flotte Petrus, ser jo ut som han nikoser seg der han ligger Vi ønsker både fire- og tobente en god høst herifra.

...
22.08 | 01:18

Åja, hvem av dem da? eller er den allurede omplassert?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE