Kontaktpersoner
HALLSTEIN BAST tlf: 975 87 928 mail: hallstein@bast.no DYVEKE BAST tlf: 913 76 292 mail: dyveke@bast.no Eller legg gjerne igjen beskjed

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Siri Steen , 28. jun, 2020
Hei! Jeg har noen fine relieff og små skulpturer av Bast som jeg har arvet. I tillegg har jeg et barnehode som jeg ikke vet hvem som har laget. Kan dere si meg om dette også er av Bast? På forhånd takk for hjelpen! Mvh Siri Steen


E-post:
Skrevet av Hallstein, 14. mar, 2019
Hei, kan du sende bilde ?


E-post:
Skrevet av Vibeke Hellner, 14. mar, 2019
Hei, jeg har en NÅ-statuett etter min far. Skulle så gjerne visst mer om de, hvor mange som ble delt ut, kriterier, osv. Har et eksemplar av bladet gitt ut i januar 1969 og der ser jeg at det er Ørnulf Bast som har laget statuen. Har dere mer info, link eller lignende? Bladet er jo forlengst lagt ned så da forsøker jeg dere. På forhånd takk for svar.


E-post:
Hjemmeside: 3077 Sande
Skrevet av Dina Lie, 5. feb, 2016
Jeg har så lyst på en liten skulptur av folen til Ørnulf Bast. Er det muligheter for å få kjøpt en slik?


E-post:
Skrevet av Nina Myklebust, 27. mai, 2013
Hei!
Har prøvd å sende mail , men får leveringsfeil. Jeg har et servise fra Stavangerflint hvor Bast har illustrasjonene. Siden jeg ikke finner disse på siden deres, tenkte jeg kanskje at dere ikke viste dette? Tror det hadde et begrenset opplag.


E-post:
Skrevet av Helen M. Myrvoll, 4. apr, 2013
Jeg "jakter" på en maler som heter Rolf B. Indseth. En gammel dame fortalte her om dagen at han en stund hadde hatt atelier
sammen med Ørnulf Bast. Har du noe kjennskap til dette? Indseth levde fra 1900-1951. Finner lite opplysninger om han på nettet.


E-post:
Skrevet av Britt Løwe, 18. mar, 2013
Vet du om Ørnulf Bast benyttet seg av andre steinhoggere til framstilling av sine monumenter/skulpturer i stein? Tenker bl.a på "Solen og jorden" som står ved Sentralbanestasjonen i Oslo? Vet du i så fall navn på noen av dem?


E-post:
Skrevet av Bente Martinsen, 21. aug, 2012
Hei jeg har ett kobber relieff som er laget av Bast, jeg lurer på om det har noen tittel, det eneste jeg vet er at det måler br:14,5cm
hø:17 cm
det er bilde av en hest med en mann, jeg har prøvd å få tatt ett bilde også.
Ville blitt takknemlig for ytterligere informasjon om motivet
MVH
Bente Martinsen
Betzy Kjelsbergsvei 154b
3028 Drammen

Hvis kontakt oppnås ønskes mail eller SMS pr mobil, da jeg er sterkt hørselshemmet


E-post:
Hjemmeside: Betzy Kjelsbergsvei 154b 3028 Drammen
Skrevet av Ann Kristin Andersen, 5. mar, 2012
Jeg har denne steinplaten (granitt?) laget av Ørnulf Bast, min far som er død kjøpte den av Bast en gang tidlig på 70 tallet. Jeg vurdere å selge denne, hvor kan jeg da hendvende meg?


E-post:
Skrevet av Edle Norman, 18. jan, 2011
Hei
Vi har nettopp fått et bronserelieff signert Bast i bronsen. Det er nesten identisk med et relieff hvor det står 84 med liten skrift til høyre for relieffet, se fotogalleriet. En mann og kvinne sitter i gresset, han spiller gitar for henne. Forskjellen mellom de to relieffer er at kvinnen sitter med bena diskret samlet på vårt, mens hun "skrever" på det andre. Det kunne ha vært interessant å høre hvorfor motivet er litt endret, og gjerne også hvilket prisnivå relieffet ligger på.

Hilsen Edle Norman


E-post:
Hjemmeside: vildkransen.no
Skrevet av Bo Engdahl, 1. jul, 2010
Tacksam för information om "Solen och Jorden" som finns på Christian Fredriks plass i Oslo.


E-post:
Hjemmeside: Önafors 126, S-462 54 Vänersborg
Skrevet av Hallstein Bast, 5. feb, 2010
Det var hyggelig du fant frem. I sommer skal vi ha en utstilling på Agnes ved Stavern i anledning av at det er hundre år siden friluftsakademiet ble startet på Citadelløya av Christian Krogh. Vi skal vise arbeider av kunstnere som har bodd og arbeidet på øya. Fra Chr. Krogh til Nerdrum. Fem forskjellige billedhuggere kommer til å bære hovedtyngden av utstillingen.


E-post:
Hjemmeside: www.bastkunst.no
Skrevet av Stein Høibø, 5. feb, 2010
Det var med stor glede jeg fant denne hjemmesiden.
Veldig mange bra arbeider som jeg ikke kjente til.

Stavernshilsen.


E-post:
Skrevet av Carl-Arne Olssøn, 1. sep, 2009
Hei! Denne hjemmesiden fikk meg til å minnes litt om min barndom i Greger Gramsvei 8 og besøkene i hans atelier. Jeg fikk en gang velge hvilken skulptur jeg måtte ønske og valgte en terrakottabjørn som stod på en av de øverste hyllene mot hovedhuset. Det var da usignert, men noen måneder før han døde fikk vi signaturen.
Vi har en rekke andre skulpturer og serigrafier.
Er det av interesse så ta gjerne kontakt.


E-post:
Skrevet av Hallstein Bast, 18. jul, 2009
Signerte silketrykk ble solgt for 10-14 000 på de siste utstillingene vi hadde. Jeg kan anslå en salgsverdi på rundt 12 000 for ditt trykk.
Tegninger og bronserelieff du har i ditt eie kan være interessante for oss for å kunne komplettere samlingen av Ørnulf Basts kunst. Fint om du hadde fotografert det du hadde av Bast og sendt oss for at vi kunne få sett dette. Kanskje vi kjenner noe av historien bak som det hadde vært moro for deg å vite?

Med vennlig hilsen
Halstein Bast


E-post:
Hjemmeside: www.bastkunst.no

Nyeste kommentarer

04.01 | 17:22

Hei. Har dette bildet, signert Ønrulf Bast, 62 eller 67. Kan dere si meg ca verdi?

...
21.07 | 15:28

Regner med at det er ca 20x20cm? Vurderingen kommer an på materialet. Terrakotta (keramikk) ca 2-2 500. Bronse omtrent 5 000.

Med vennlig hilsen
Hallstein Bast

...
21.07 | 11:26

Hei.Jeg har noe som kan se ut som en relieff hvor det står BAST på høyre hjørne av figuren og på baksiden. Motivet er en Prinsesse på hest. Ønsker den vurdert

...
28.06 | 22:28

Tilsalgs ?

...