As the days go by

En litt rar vår, men noe har vi utrettet

Ser at det er lenge siden det har vært noen oppdateringer her. Det har skjedd store ting. Sam var liksom den hunden det ble satset på i vinter, eller ettervinteren. Vi var mest giret på å få datteren vår i havn og vi brukte en hel del tid  på det. Rundt påsketider begynte derfor Jon å styre med Sam. Det ble tur på tur og noen jaktprøvestarter. Stoltheten gikk til 1. uk fra første dag tross mye tungt føre, men det var det med den sørgelige fuglen. Det var rett og slett veldig lite sjanse for Sam. Vi forsøkte å kvalifisere til Arctic cup, men det endte med at Sam dessverre ødela sjansen til makker. Siste dagen av Altaprøven ble det stang inn og det i siste minutt. En djerv reis og komplett ro var nok til 1. UK og dermed har vi vel bestemt oss for at det nok blir en familietur sørover i høst - eller i verste fall blir det en guttetur på gutta.

Leia fikk en prøvestart og det gikk sånn rimelig. Noen vil si at det var litt tåkete å ta med seg en hund som Jon ikke hadde trent siden nyttår. Jeg og Leia hadde noen turer og hun har hatt noen vakre fuglearbeid i vinter. Fuglearbeidene har kanskje bært litt løfter om at hun begynner å bli voksen, men vi får se hva det blir til høsten.

Cali fikk seg litt tur og hun hadde fuglearbeid med komplett ro. Vi får se hvor det rekkre og til hva. Hun fikk sin utstillingdebut og ble best i rasen. Hun ble stilt med tanke på fremtidig avl. Det er greit å vite at hundene er sånn noen lunde rasetypisk. Cali fikk også den beste hoftebedømmelsen som er gjort på breton etter HQ-systemet ble innført. Det kan bli et spennende år for henne.

Embla er Embla.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 18:42

Tusen takk - det var kult

...
22.04 | 23:54

Jättegrattis till segern i Artic Cup.
Pappa Franco och syster Dimma hälsar

...
05.05 | 13:20
Helse har mottatt 1
05.05 | 13:16
Vår hundefilosofi har mottatt 3
Du liker denne siden