As the days go by

Glimrende skogsfuglhund

Vi startet prøvesesongen i Dividalen og Leia som er kjent for til tider å være i ytterkant av terrenget gav fører litt hodebry før start. Grunnet ammetåke visste han ikke at han var påmeldt før påmeldingen var sendt. Sporty som han var stilte han til start med moderate forhåpninger om at høyfjellshunden skulle vise seg i skogen. Leia viste seg fra sin aller beste side. Hun viste seg så mye at til og med jeg som dannet partiet bak visste hvor hun var. Leia fikk stand, reis og hun var i ro når det ble skutt og hun hentet apporten korrekt. Senere gikk hun fortsatt glimrende og råskinnet viste seg som en glimrende skogsfuglhund. 

Dagen etter gikk hun en hederlig innsats uten at hun ble belønnet med fugl. Skryt er heller ikke å forakte så vi godtar det nest beste. 

Cali fikk premie samme dag som Leia fikk 1. AK for sitt arbeid på en tiur. Cali forsøkte å få seg en fugl til for å få reist seg til 1. premie, men fuglene var søkk vekk. 

Dagen etter fikk Cali vist en flott reis, men fuglen som vi bare hørte kunne ingen se og slikt blir det dessverre ikke premie av. 

Vi kommer til å stille flere ganger på skog. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 18:42

Tusen takk - det var kult

...
22.04 | 23:54

Jättegrattis till segern i Artic Cup.
Pappa Franco och syster Dimma hälsar

...
05.05 | 13:20
Helse har mottatt 1
05.05 | 13:16
Vår hundefilosofi har mottatt 3
Du liker denne siden