As the days go by

God jul og et godt nytt år

Kennel Bekkauren ønsker alle lesere en god jul og et godt nytt år. Vi har hatt et begivenhetsrikt 2012 og vi har visse forhåpninger til 2013.

Hundemessig er årets største opplevelse Arctic cup seier til Skaididalen's Prinsesse Leia. Målrettet arbeid gav uttelling - og det er ingen selvfølgelighet, men det hjelper.

Helsemessig har vi fått dokumentert A-hofter på Leia og Cali - Leia har så langt takket være en aktiv røntging i kullet en imponerende HD-index å slå i bordet med. Leia er PRA-fri og har fått status som avlstispe i NESK. Ikke så rent dårlig det.

Sommeren gikk med på trening til derby som ikke gikk så bra. Videre tok vi apporten på de to ungtispene i løpet av høsten.  

Cali og Leia fikk hver sin 2. uk på Børselvprøven i høst og det største med det var at det var Calis første jaktprøvepremie i sin debuthelg. Stort.

Vi fikk en flokkutvidelse med First Bullet Samson Sorensen. Han er en spennende hund som vi gleder oss til å se mye av i framtiden.

Embla er familiens stødige jakthund. Hun visste gode takter på fasan i høst og viste at de eldste er de mest erfarne da vi forsøkte oss på lavland.

Vi har fått gjort en del uten hundene også. En vårtur til Roma satte i gang ryktene om et giftermål i den evige stad, men bryllupet sto i Spania. Vi venter spent på vår nye familieforøkelse denne gang uten hale og med bare to bein.

Takk til alle dere som har fulgt oss på veien i 2012. Vi sees i 2013.

Klem og poting,

Nina og Jon. Embla, Leia, Cali og Sam 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 18:42

Tusen takk - det var kult

...
22.04 | 23:54

Jättegrattis till segern i Artic Cup.
Pappa Franco och syster Dimma hälsar

...
05.05 | 13:20
Helse har mottatt 1
05.05 | 13:16
Vår hundefilosofi har mottatt 3
Du liker denne siden