Velkommen til Kennel Bekkauren

Kennel Bekkauren er kjent for sitt bretonoppdrett og gode jakt og prøvehunder har kommet fra disse linjene. Kennelens stammor er ingen ringere enn NJCH Thunder and Lightning, Tinka, som med store egenprestasjoner og store kull har satt sine potetrykk i Norsk Bretons historiebøker. Hun er mor til vår egen Embla.

Jon Aurebekk som hadde gode år sammen med Tinka lagde nye overskrifter da han førte sin daværende samboer, nå kones, engelsk setter til seier i Arctic cup 2012. Det betydde ikke at Jon hadde sluttet med breton, det betyr bare at kjærlighet gjør raseblind. 

For Jon hadde absolutt ikke sluttet med breton, han hadde til og med importert en tispe, Cali, sammen med en annen bretonmann Tore Sørensen.  Du kan lese mer om Cali under hennes fane.

Med så mange særkullshunder måtte vi ha en felleshund og dermed fikk vi beta-hannen i flokken, Samson, barnebarn etter NJCH Thunder and Lightning/Tinka.

Drivkraften er samspillet mellom hund og jeger - og i tillegg til at det er utrolig kos med hund.

Hjemmesiden vil i all enkelhet presentere våre hunder og evt. kull og kanskje en gang i framtiden nye hunder og nye kull. Vi forsøker å oppdatere ofte, men ofte er relativt. Vi skriver når vi har noe å skrive.


Sam og Mary

Den siste parringen til Sam er med Reisavannets ZB Mary, eller Saga som hun heter til daglig. Saga er en skjønn og rolig tispe. Det forventes valper med mye trøkk i. Forventet valping i September.

Kullet

Valpene mellom Cali og Sam er plassert. Vi gleder oss til å følge kullet videre.

Velkommen til hjemmesiden vår

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Robban & Anna-Carin | Svar 22.04.2012 23.54

Jättegrattis till segern i Artic Cup.
Pappa Franco och syster Dimma hälsar

Nina 23.04.2012 18.42

Tusen takk - det var kult

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 18:42

Tusen takk - det var kult

...
22.04 | 23:54

Jättegrattis till segern i Artic Cup.
Pappa Franco och syster Dimma hälsar

...
05.05 | 13:20
Helse har mottatt 1
05.05 | 13:16
Vår hundefilosofi har mottatt 3
Du liker denne siden