ICEMAN, LANE og HANNIBAL

Dalmo's Iceman and Dalmo's Memory Lane sammen med sine aller beste venner Eirik, Sigbjørn og Aasmund.

Hundegal og innrømmer det


Det er jo ikke veldig originalt å få seg en hjemmeside - selv ikke for meg som er blitt 50 år - kanskje til og med tvert i mot. Selv om siden inneholder 99% bilder av hundene, så blir det meg som styrer innholdet. Men siden skal liksom være hundene sine da. De er 3 og 6 år gamle. Kanskje for tidlig å få seg hjemmeside - men i deres øyne er de jo ungdom og ung voksen i alder.

I dag tenkte jeg at jeg egentlig er en relativt nøktern hundeeier. Jeg er ikke for sentimental, og menneskeliggjør ikke hundene for mye, jeg kler ikke på dem masse rare klær, og jeg setter dem ikke på en stol ved kjøkkenbordet når jeg spiser. (det har endret seg siden denne siden først ble skrevet...) Jeg har ikke en egen hundebil, (vi har en hver, og plass til hunder i begge) og jeg feirer ikke bursdagene deres (dvs jeg har det med å glemme dem) og de får ikke julegaver.
I grunnen vet jeg ikke helt hvorfor jeg begynte å tenke på det akkurat nå i skrivende stund, men jeg var i ferd med å slippe dem ut i hagen etter en vill og hjertelig velkomst da jeg kom fra jobben. Da er jeg kanskje som svakes for dem, og tenkte  litt på hvor glad jeg har blitt i dem. Jeg minner meg selv stadig på hvordan jeg lo av andre hundeeiere som snakket om hundepsykologi, ansiktsuttrykk og anger. De er bare hunder, hallo.

Nei - jeg får la andre ta seg av å fastsette graden av hundegalskap i mitt tilfelle. Bitt av en eller annen basill er jeg nok. Uhelbredelig faktisk. Jeg tror jeg fikk alle bittene, og broren min fikk ikke ett eneste ett. Stakkar

Hjertet renner over:-)

 
Min tvillingbror mener facebook-profilen min antyder hva jeg er opptatt av - og det har han aldeles rett i. Når jeg påpeker at han er LITT opptatt av sykling, - så er det ikke i nærheten av mitt engasjement, sier han. Nåja.

Det er en livsstil. Bare å akseptere🙃
Jeg kan bare understreke at det hjertet er fullt av, renner munnen over med. Og huset. Og bilen. Og bildene. Og facebook. Alt renner over. Unntatt lommeboka. Den renner ikke over. (Den er det ett eller annet som renner ut av...)


Iceman og "pappas" - foto og samtaleturer

Min mann og svært snille og dedikerte hundemedeier har heldigvis forstått og totalt akseptert galskapen. Han er faktisk i nærheten av å tiltro dem overnaturlige egenskaper. Særlig gjelder det Iceman. Han er tankeleser, dersom du spør ham. Iceman er det altså, spør du min mann. Spør du Iceman så får du ett megetsigende blikk. Og DET sier jo alt. Dette er jeg overbevist om at de har blitt enige om å gjøre, på de lange turene de tar på morgenene.
Bildet er i fra en av deres mange turer.

Eirik og Aasmund

Yngstemann Aasmund på 19 år, til høyre i bildet, er alt for lite hjemme mener hundene. Jeg tror det er fordi da får han en overbevisende rekord i flat gledesdans når han endelig kommer. Han leder i så måte. Hundene går liksom litt ned på magenivå da, og ruller rundt på ryggen, de prøver ikke hoppe så mye på ham heller, han har liksom fortsatt litt respekt hos dem. Luringen.

Eirik 23år, til venstre i bildet, tar dem med stoisk ro - og er hjertelig hjertlig velkommen hjem. De blir like glade hver eneste gang han kommere - og det er ett snev av kosebehov i fra begge hold, mener jeg å observere!

Sigbjørn

22 åringen er en hemmelige beundrer, og avstandsforelsket i dem. Eller omvendt. Iceman og Lane sparer seg ikke når han kommer. Vi tror vi ser at Sigbjørn blir like glad, hø hø - men litt brysomme er de, synes han - de sikler litt, og buksene blir fulle av hår, og skoene må ALDRI stå på gulvet. Men ærlig talt: de er uerstattelige. Erstattelige mener jeg. Skoene. 🤭

Etter en kald vintertur

Ser ut som om jeg har tenkt å overfalle stakkars Iceman her, men antakeligvis hadde jeg noe veldig godt i handa..

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Anny | Svar 07.11.2012 00.36

Fikk plutselig se at du har egen hjemmeside:) Så fint som du har skrevet Unni:)

Siv og Dalmo-Prikkene | Svar 04.09.2012 09.37

hi hi :) sitter her med smil om munnen :) Du har skrevet veldig bra :) Jeg var ikke klar over siden din engang! så våken er jeg:) følger med nå fremover :) klem

Marit | Svar 17.10.2011 23.25

Så flott du har skrevet, Unni. Levende, ærlig og humoristisk.

Pia & Euro | Svar 13.10.2011 00.58

Ååååååååååå så gøy at dere har fått dere skikkelig hjemmeside! Nydelige prikkene, gleder meg til å se masse bilder av dem her i tiden som kommer

Nina | Svar 30.09.2011 22.27

HERLIG Unni :D sitter med et stort smil rundt munnen etter å ha lest dette. DU er jo bare herlig, og måten du skriver på er så levende.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.01 | 20:22

Supert! ☺️

...
08.01 | 20:06

Jeg kan gi beskjed til deg om nye valper innenfor samme avlslinjen, Dalmo. Vi kommer ikke til å ha flere valper NDK sin hjemmeside har valpeoversikt!

...
08.01 | 12:43

Hei, 😊
Gi gjerne beskjed hvis dere får flere valper.

...
06.01 | 21:10

Takk takk, de er kjempesøte! Ja, vi har solgt alle, unntatt han vi skal beholde. Det vi si at vi har solgt 6 valper!

...
Du liker denne siden