Ingenting å skrive om?

En vanlig mandag ettermiddag

Det er stille her akkurat nå. Både akkurat nå, og sånn generelt. Et slags pusterom i en høstperiode. Hundene forsøkte å få oss på bena og i aktivitet i stad, men mislyktes. Vi har spist middag,  - herlig laks med godt tilbehør og hvitvin - en mandag:-)
Lane og Iceman sover i gangen rett utenfor kjøkkenet i trygg forvissning om at dersom vi finner på å gå ut av kjøkkenet så vil de oppdage oss. Det måtte to tepper til, for å få dem til å dale ned i "skjul" en stund. Irriterende det med teppene egentlig- to herlige tepper bestilt over nettet- men navnene dere på. De elsker dem. Men de ødelegger dem sakte med sikkert. Når de er trette koser de seg med dem, når de ikke vil sove - ødelegger de dem. Noen gode ideer for å få dem til å IKKE bite dem i stykker??Synderne i aksjon.

Gidder du å gå å hente litt is??

Klart jeg vil hente litt is - til kaken som står nybakt på benken her. (for en mandag😎)

Problemet er: To hunder som SPRETTER opp, fordi jeg beveger meg mot trappa ned til kjelleren. Sukk....

Hurra! De rørte seg ikke - Lane har begynt å sove så hardt når hun sovner at jeg 3 ganger de siste dagene har gått til ett annet rom uten at hun følger etter. he he - fremskritt. Hun er skyggen min. På godt og vondt. Iceman har livserfaring og vet vi kommer igjen, Lane tror vi går for godt enda. Heldigvis har hun ikke skikkelig separasjonsangst, bare ekstremt kosete og nysgjerrig.


Lane har lyst til å legge seg ned, men må jo være litt våken også.

Kake - testen

Neste test på hvor godt de slapper av kommer nå: kake serveres.
NÅR kommer de hoppende inn på kjøkkenet??

Isboksen er åpnet og lukket - uten reaksjon. Hmmm.. Nå går boksen i fryseren, men fortsatt ingen firbente på gulvet.

Bestikk tas ut, og kjeler skramles inn i skapet, fortsatt stille!
Tro det eller ei,vi har spist kake, is og drukket kaffe, uten at de har reagert. Slike små hendelser er en god beskrivelse på hvordan det er å leve med dalmiser. Mye liv. Veldig mye🙂

Ville ikke vært det sammen uten. Livet altså. Noen ganger ønsker vi oss sånne "ikke-hunder" som man kan gå tur med, og glemme at det går en hund i den andre enden av båndet. Det ser deilig ut når vi kjører forbi slike ekvipasjer, i det de defilerer bortover fortau forbi alt mulig fortyrrende elementer.

Bare "Æksj'n"

Før kl 0600!!!

 I morgen er det atter en ny dag, som starter med å komme seg ut i mørket før kl 0600. Straffen for å være for sent ute er at vi møter naboen (ny i gata tror vi) som har begynt å gå forbi her med en stor sort hund.
De synes ikke heller vett'u!
VI skvetter som bare det, når begge våre hvite individer hopper fremover i vill iver, uten at vi har sett, hørt eller luktet noe som helst😲

Vi har en bratt bratt bakke med sving... uten lys - helt i starten av turen. Den er bare vanvittig skummel. Dersom vi møter noen nedi der, så er hundre og ett ute. Særlig på is.
Nå har vi begynt å drømme om lysregulering, for å sikre enveis - trafikk for gåene her. 🤭 I praksis betyr dette at valpedamen og jeg står igjen på toppen til Iceman og far ( de sindige) har sikret at det ikke kommer noen i mot. He he - jadda!
Sånn ser villdyret ut, da. Hun likner hundeversjonen av B-gjengen. Kan skremme hvem som helst i mørten!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Marit H | Svar 28.12.2011 08.46

Herlige beskrivelser av kjente situasjoner for mange dalmatiner-eiere. Jeg kjenner veldig godt med å ha en skygge, hos meg er det Ronja.

Nina | Svar 18.10.2011 00.18

Herlig :D og jeg ler, "Ikke hunder", utrolig bra beskrevet! Har ønsket meg en slik noen ganger jeg og, men så tenker jeg nei, det blir jo så kjedelig!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.01 | 20:22

Supert! ☺️

...
08.01 | 20:06

Jeg kan gi beskjed til deg om nye valper innenfor samme avlslinjen, Dalmo. Vi kommer ikke til å ha flere valper NDK sin hjemmeside har valpeoversikt!

...
08.01 | 12:43

Hei, 😊
Gi gjerne beskjed hvis dere får flere valper.

...
06.01 | 21:10

Takk takk, de er kjempesøte! Ja, vi har solgt alle, unntatt han vi skal beholde. Det vi si at vi har solgt 6 valper!

...
Du liker denne siden