Rollebyttet
Mandag 19. desember 2011
Ja, dagen startet som en helt vanlig mandag, med tur på ca 45min. Koselig å tusle den samme runden, kl 6 om morgenen. Det er så mørkt at vi ikke ser hva hundene finner på bakken, når vi går igjennom eplehagen og bak en bondegård med en dyp bekkedal på begge sider av veien. Vi går på en gammel jernbanelinje, forbi store okser, drivhus, epletrær, gårder og hus. Når vi nærmer oss bussholdeplassene, er det spennende å se om det er noen som skal med bussen. Som regel er vi (u) heldige slik at bussen kommer før vi rekker å hilse skikkelig på de som står å venter! Veldig synd egentlig, fordi da hadde de jo våknet skikkelig før de kom på jobb eller på skolen!

Jeg reiste på jobb som vanlig. Hans-Petter hadde funnet ut at han skulle ta en feriedag, så han ble hjemme. Ferie har han ikke mye av, så det er veldig uvant:-)

Så kommer jeg hjem igjen, til glade hunder og en blid mann. Han har handlet masse julepresanger, gravlykter til kirkegården i julehøytiden, julepapir, tape, takgrind til bilen, blomster og ...
gave til meg. DET ER VÅR 2. BRYLLUPSDAG. 🤭

Du snakker om. Jeg hadde glemt det totalt. Vi har snudd kjønnsrollemønsteret trill rundt i dag, slik at han var hjemme, husket bryllupsdagen og overrasket meg da jeg kom inn døra:-)
Kos kos kos kos - flaut. Men han er jo god da!

Så her har vi sittet i kveld, med bok, kaffe, kaffe ++ , late hunder og så har jeg blogget litt.

Kort sagt en deilig førjuls - kveld.

Blomster på vår 2. bryllupsdag.
Din overskrift

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Marit H | Svar 28.12.2011 08.48

Fantastisk å bli overrasket slik.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.01 | 20:22

Supert! ☺️

...
08.01 | 20:06

Jeg kan gi beskjed til deg om nye valper innenfor samme avlslinjen, Dalmo. Vi kommer ikke til å ha flere valper NDK sin hjemmeside har valpeoversikt!

...
08.01 | 12:43

Hei, 😊
Gi gjerne beskjed hvis dere får flere valper.

...
06.01 | 21:10

Takk takk, de er kjempesøte! Ja, vi har solgt alle, unntatt han vi skal beholde. Det vi si at vi har solgt 6 valper!

...
Du liker denne siden