Blogg

Lane har mye igjen før hun slår Iceman i kunsten å fange gjenstander i lufta!
Her var hun helt alene (med meg) ute på et enormt stort jorde (på andre siden av veien for hagen vår, men det vet hverken Icman eller Lane for vi krysser aldri den veien så de oppdager det;-) for første gang, uten bånd. Hun løp max 50 m unna meg, men var mest opptatt av lukta i bakken.
Det nye bilburet skulle monteres, og denne bruksanvisningen var jo uten tekst!! Så Lane hjalp velvillig til.

Lille (store) Lane fyller hjemmet med veldig mye.

Hun er en halvannet år gammel egenskap. Hadde vi ikke hatt ett par andre hunder å sammenlikne med, hadde jeg kanskje ikke tenkt så mye over hennes egenskaper, men tre hunder er jo tre ulike individer, og Lane er ett svært eget individ. Vi er enormt glade i henne, akkurat som vi er i Iceman, og var det i Sheila. Det å ha blitt kjent med Lane har likevel vært en selsom reise inn i hundeverdenen - jeg er facinert, ja totalt solgt.

Hun er antakeligvis ikke så spesiell når det kommer til stykket, men jeg har iallefall opplevd å bli skikkelig kjent med en hund - uten at jeg forstår meg så veldig mye på henne i enkeltsituasjoner:-) Det er det jeg liker best, at de aldri kan forstås helt ut, men er til tider ganske forutsigbare. He he! 

For tiden er hun i 18-24mndr fasen. Jeg sier ikke mer her, kanskje vil bilder og tekst i den nærmeste fremtid understreke alderen, hvem vet?


Sånn ser en superdalmis ut etter en god tur!

Nyeste kommentarer

08.01 | 20:22

Supert! ☺️

...
08.01 | 20:06

Jeg kan gi beskjed til deg om nye valper innenfor samme avlslinjen, Dalmo. Vi kommer ikke til å ha flere valper NDK sin hjemmeside har valpeoversikt!

...
08.01 | 12:43

Hei, 😊
Gi gjerne beskjed hvis dere får flere valper.

...
06.01 | 21:10

Takk takk, de er kjempesøte! Ja, vi har solgt alle, unntatt han vi skal beholde. Det vi si at vi har solgt 6 valper!

...