Italian House

Kan Dalmos Memory Lane eller Iceman være fotomodell ?

Spørsmålet ble stilt på telefon av vår interiørkonsulenten som hjalp oss da vi skulle ta over huset etter mine foreldre for noen år siden.

Hun trengte en hund som kunne ligge i sofaer... Vel. Jeg nølte. De kan ligge i sofa. Uten tvil. De skulle liksom ta seg ut, og det skulle skje i en stor butikk, med fremmede mennesker, flombelysning og på kommando. Jeg lovet å hjelpe henne, om ikke med Lane eller Iceman, men kanskje en annen dalmis.. Joa. Det ble til at vi sa ja - avtalte dag og reiste inn til lokalene som Italian House holdt på å bygge om totalt. Jeg hadde influensa, var kjempespent og trengte vann for å ikke tørke helt opp i halsen. Men Lane: Hun STORKOSTE seg. Hun rett og slett ELSKET rollen som primadonna. Frøkna deler ikke ut smil til hverdags, men SOM jeg hadde ønsket meg ett bilde av henne da hun returnerte etter en runde nr 5 i det store tomme lokalet, etter å ha hilst på flere håndtverkere. Hun kom rett i mot meg med halen høyt på strå, hodet senket, kroppen gikk i krøll og ett digert fliiiir om snuta - i raskt trav tilbake til meg som egentlig hadde bedt henne ligge stille på sofaen. Vi forsøkte å si til håndtverkerne at de måtte overse henne. Men det går ikke an å overse en dalmatiner som strutter av overstrømmende uforbeholden kjærlighet til både italienske møbler, uopppakkede møbler, store tromler med ledninger, digre industristøvesugere og ikke minst store menn i kjeledresser som alle sammen bedyret at de hadde både hunder, katter og fugler hjemme.... :-) Putene som var dandert på gulvet og som interiørkonsulenten hadde vært litt redd for, de ble totalt oversett. Det var hele butikkens enorme gulvareal og spennende lukter og snille menn, som var den store lykken. Som dere ser på bildet som blir brukt i annonser for Italian House som relanserer sitt nye konsept; så stirrer hun ut på noe. Da har hun nemlig bestemt seg for å avbryte seansen, for 5 gang. Det er en eller annen håndtverker som nærmer seg utenfor lyskasterens sterke lys der ute :-)

 

Besøket i butikken til Italian House har gitt inspirasjon

Se for dere dette hjørnet med alternative farger på stolene :-)

Det er mye fint i butikken, og min venninne Astri og jeg reiste inn da de hadde en flott åpningsdag 4. april. Der fortapte jeg meg i fantastiske møbelstoff. Her har jeg lekt meg med stoffer til de gamle stolene etter farmor!

Sømmene er helt intakt, egentlig er stoffet nesten slik vi får det nå, topp moderne. Det er bare litt slitt.
Treverket må rehabiliteres litt, men løden i det er nydelig!
Stolene har to farger i stoffet. Ett mørkere i blåtone på setet, og ett i ryggen og rammen rundt og bak. Faktisk er også det noe som gjøres i dag - se bilder under.
Det er stor sannsynlighet for at jeg velger to farger. Enten på samme stol, eller hver sin farge på stolene som matcher :-)
Farger jeg aldri trodde gikk sammen, da jeg vokste opp med rødt/hvitt/blått og "Stars and stripes"
"Safe" løsning?
Grått passer der de står, og skiller seg ikke nevneverdig ut i fra hvordan de er i dag. Røde puter (som vi ikke kan ha fremme til hverdags på grunn av Iceman ) hadde vært HELT nydelig!
Se den gamle stolen i knall rødt!!
Her er det bl.a. en mulighet for en stol i rødt med to mønstret løsning - og en stol i gult eller grått i samme mønster!
Hundre tusen muligheter for å gå seg helt vill i putealternativer.
Grått og gult. Duse farger som passer til treverket både på gulvet,veggen og stolenes treverk. Her kan også puter gjøre susen. Orange? Fint?
Jeg er ikke så blomstrete av meg - ikke enda i alle fall. Men er dette en idé ?
Dette gir mange alternativer!
Dette er akkurat nå favoritten!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Marit | Svar 06.04.2013 20.03

Ja, her var det mye flott, Unni. Du får tenke og drømme og så finner du det som frister deg mest. Det kommer til å bli knallfint.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.01 | 20:22

Supert! ☺️

...
08.01 | 20:06

Jeg kan gi beskjed til deg om nye valper innenfor samme avlslinjen, Dalmo. Vi kommer ikke til å ha flere valper NDK sin hjemmeside har valpeoversikt!

...
08.01 | 12:43

Hei, 😊
Gi gjerne beskjed hvis dere får flere valper.

...
06.01 | 21:10

Takk takk, de er kjempesøte! Ja, vi har solgt alle, unntatt han vi skal beholde. Det vi si at vi har solgt 6 valper!

...
Du liker denne siden