Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min!! Skriv gjerne en hilsen til meg i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Bitevennen, 9. sep, 2009
Hallo! Lenge siden jeg har skrivi no her nå! Har jo vært på båt tur å greier i Solbergfoss! Gikk bra det! Litt skeptisk til å gå ombord fra brygga bare....Å så har du vært med på Rudskogen å sett på favorittbilmerke ditt! Brydde deg ikke så mye om lyden fra ræcerbilene...Vi skal dit til neste år også! Skulle bare si at jeg har kjøpt flexiline til deg i dag! Blir spennede å se hvordan det funker...Vi skal nemlig gå Glava mila idag! Regner med du er klar...Det er jeg! Klappes snart!


Skrevet av Bitevennen, 16. mai, 2009
Så flink han fotografen som har tatt bildene i Lørenskog er! :-) Meeen du,hvordan ligger du ann på svømme treninga egentlig? For testa badeformen din i fontenene igår å ble ikke helt overbevist kansje..? Har et ess eller to i labben kansje? Skal bade sammen i år asså! Joo å så kan jeg ikke være med på kurs til mandag...Dumt det for liker den rasteplassen våres....Snakkes!


Skrevet av Vigdis Lyngaas, 15. mai, 2009
Heisann bror! En liten vårhilsen fra meg og min familie i Risør. Håper dere får en strålende 17 mai alle sammen!


E-post:
Hjemmeside: 123hjemmeside.no/flatcoatedretriver
Skrevet av Cathrine, 13. mai, 2009
Hei på dere,
Det var så fint å se dere igjen på valpetreff. Stor og vakker har gutten blitt:O)
Har sett på HD statistikken til NKK så flott at du har A på hoftene:O) -
klem Cathrine


Hjemmeside: www.farflyg.com
Skrevet av Mentos, 28. apr, 2009
Hei Cæsar....takk for sist. Gøy på valpetreff :-)
Håper vi sees på uts. den 06.06.09, legger med et bilde av oss fra slutten av dagen. Slitne, men litt mer "nussing" orket vi...


E-post:
Hjemmeside: ....
Skrevet av Simon says born to score!, 20. apr, 2009
Hei alle sammen! Må vist skrive sjæl nå,med litt hjelp fra bitevennen! Var på tur på Jeløya i Moss å titta på bølgene...Gleder meg til å svømme snart! Jepp jeg er en tøff gutt så null problem! Møter jo folk hele tiden jeg av en eller annen grunn...Voff voff! Joda de var vist noen Flat folk,hadde vist hatt 3 av mine slektinger før...Fikk bare skryt jeg! Ække rart jeg er gla i mennesker....Legger inn et bilde jeg!


Hjemmeside: Caesar!
Skrevet av Bitevennen, 12. apr, 2009
Hei din bølle! Fint ved sjøen idag? Virka som du er mere klar for å bade sammen med meg i år! Venter på at vi skal bade sammen jeg! Trur vi liker å bade begge 2.....


Skrevet av Vigdis Lyngaas, 21. mar, 2009
Hei bror! Graulerer så mye med dagen som var i går! Ser det ble gjort stas på deg også;-)
Utrolig kul hjemmeside du har fått deg! Her skal vi følge med altså! stor snuse sleik fra Zorro


E-post:
Hjemmeside: 123hjemmeside.no/flatcoatedretriever
Skrevet av HFO-lederen, 20. mar, 2009
Gratulerer med dagen din i dag. Håper matmor gjør ekstra stas på deg i dag og trår til med bløtkake med ett lys på, - det synes jeg at du fortjener.


Skrevet av Bitevennen, 20. mar, 2009
Gratulerer med dagen! Stooor gutt! Pssst trur du får kake idag....Liker du kremkake eller sjokoladekake? Å ja,du spiser jo alt du...He he


Skrevet av Bitevennen, 17. mar, 2009
Hallo! Snart bursdag jo! Dumt jeg jobber,eller skulle jeg kommet i selskapet ditt! Ønsker du deg nytt teppe? Flink igår på kurset i går! Bare så dumt man ikke kan leke med alle de andre...Trur han blondie er ganske lik deg egentlig...He he like glade begge to! Vet ikke om jeg skal passe deg i morgen,hørt no du eller? Klappes!


Skrevet av Bitevennen,eller gjemmevennen?, 7. feb, 2009
Hei du! Hvem er Mentos? Ikke fortalt om han du....Idag har vi gått på ski! Morro det! Trur du likte å base i ny snøen! Å fritt for ikke å rammle i snøen...He he du skjønner ja..,Er jo ikke alle som liker å leke da veit du...Skansehytta next? Liker å leite etter meg,det er bra du passer på at alle er med i følget! Klappes!


Skrevet av Mentos, 5. feb, 2009
Hei Cæsar.
Kul hjemmeside du har. Stor og kjekk kar, har du også blitt, Som meg :-) Så det var ett bilde av meg på ett av valpetreffene vi hadde i Sandvika.
Voff Voff.....
Hilsen Mentos(Simon Says EOW/Lea kullet)


E-post:
Hjemmeside: Det har jeg ikke
Skrevet av Bitevennen, 22. jan, 2009
Hei du! Finni ut at du er en miljøvennlig hund! Hvorfor? Får det første så spiser du opp alt mat rusk i grøftekanter! Å så har du innført at all matembalasje bør slikkes før den legges i plastsorteringa! Feks yougurt begre er spesielt viktig å rense...Er du medlem i Bellona? Tenkte å kjøpe nytt halsbånd til deg! Moderen er vist ikke helt ening men,trur du trenger det...Hører du? Å nei...Klappes!


Skrevet av Cathrine, 5. jan, 2009
Hege - din luring:) - ser du har hatt hjemmeside lenge uten å si fra? Gratulerer så masse uansett!! - Veldig morsomt å lese om deg å Cæsar - høres ut som om han har kommet til verdens beste hjem - jeg var igrunnen aldri i tvil om det heller:=)

Håper han blir bra i ryggen snart - det er egentlig et under at ikke det har skjedd med mine også - de spretter og ramler pladask - men så langt har det gått bra. Ønsker deg lykke til med trening og aktiviteter - håper vi sees snart!
Klem cathrine
husk at bursdagen til godgutten er 20 mars ikke 20 april:) ville vært ergelig å feire en hel måned for sent:)


Hjemmeside: http://www.farflyg.com

Nyeste kommentarer

13.01 | 22:40

spennende fortelling litt av en sjarmør.

...
05.04 | 16:46
Utstilling har mottatt 3
05.04 | 16:45
Mysterium har mottatt 2
05.04 | 16:45
Til Minne har mottatt 2
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE