Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min!! Skriv gjerne en hilsen til meg i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Bitevennen, 3. jan, 2009
Hei din bøllegutt! Virker litt slapp om dagen..Er vel kortisonen kansje...?Matlysten er det ikke noe å si på! Et stk nyvaska kalkunstykke gikk ned på null komma null! Satser på det går rette veien igjen! Klar for lengre turer igjen jeg...Da skal du få være med...Tenkte du skulle bli med på bilutstilling til våren også! Det blir spennende å ha deg med i min classic car,ingen biting der altså!Kan bli bra det...,du blir med eller? Klappes eller snakkes soon!


Hjemmeside: harviikke.com
Skrevet av Kirsti, 28. des, 2008
Hei, og takk for hilsen i gjesteboken vår! Ønsker også deg og Caesar en fortsatt god jul og et godt nytt år! Det blir moro å se dere på kurs igjen. :) Og ikke minst var det moro å lese om dere her - jeg visste ikke at dere hadde hjemmeside engang. :)

Hilsen fra Kirsti


Hjemmeside: http://www.niftydude.com
Skrevet av Bitevennen, 21. nov, 2008
Hei du! Er du fornøyd med den nye transportsaken? Fin den! Prøver å bli kvitt den lille trange du hsdde før...Populær sak det! Ellers har jeg finni ut at du er blitt en kosegutt! Liker å ligge i fanget å kose....Trenger nesten ikke holde deg fast en gang....Eller not? Blitt ganske flink til å gå pent! Trening hjelper! Likte ikke no særlig det du gjore sist jeg passa deg...Kan du ikke la vær å spise alt det grumset du finner i grøfta? Kan heller få knekkebrød av meg! Mye bedre for magen din vøtt! Oki,vi klappes nok snart igjen!


Hjemmeside: golf til salgs.com
Skrevet av bite(u)vennen, 4. nov, 2008
Psst til mandag får du ny bil å sove i.....Henter den for deg jeg! Den får du ikke lov til å gjøre det du ofte gjør når du kjører bil altså...!


Hjemmeside: kjøper billig å selger litt dyrere....
Skrevet av bitevennen, 3. nov, 2008
Heidu! Liker du å skru? Opptatt av hjulbolter....
Skulle bare titte innom å se om det var no nytt...


Skrevet av øivind Hansen, 17. okt, 2008
Hei, nå har jeg også vært inne på din hjemmeside. Caesar er en flott hund.

Hilsen Øivind.E-post:
Skrevet av Bitevennen, 19. sep, 2008
Du? Ikke glem å være flink gutt imorgen a! Legg ut hvordan det gikk her a! Går nok fint,bare hold fokuset på sjefen å ikke bry deg om de andre....Klarer det du,er jo.... gutt!! Lykke til!


Skrevet av Bitevennen, 8. sep, 2008
Jasså ser du legger ut no nytt...Var jo på besøk hos meg i går jo! He he nå får jeg ikke lov til å kose med deg på gulvet inntil du setter pris på det....Å du vet godt hva som menes med det....Au..Artig at du tok sjangsen på å komme opp trappa a...Litt skeptisk til å gå ned da men er man tøff så er man så tøff at da blir det 2 turer opp å ned...Hva gjør man ikke for å få selskap...Trur du likte å gå i trappa mi,for ville opp en gang til,men da fikk det være nok...Hm den siste båturen kan ikke garanteres da det regner så mye...Skal si ifra så fort vi kan prøve...Eller nesten da...Sees nok snart igjen....


Hjemmeside: har vi ikke sett
Skrevet av skippern, 24. aug, 2008
Så flink du er til å skrive altså! Meen du,du har jo vært på båt tur nr 2 alt....Gikk fint det å! Du er tøff,neste gang er det helt opp til Sandstangen! He he fint du setter på deg et stooort håndtak på ryggen! Øh litt skeptisk når noen løfter deg der eller? Fader hvor ble nå denna bakken av da.....Stort sett snill du,legg ut bilder av båt turen du,så skal de få se....At vi er venner...Mest ivaffal....


Skrevet av bitevennen, 12. aug, 2008
Hei du! Gikk jo kjempebra å passe deg jo...Litt trøtt på kvelden ble vi jo....Likte deg såpass godt i garasjen at i morgen kommer du igjen....Meen du? Du får ikke lov til å drive med vinkel sliperen altså! Jada vet du syns gnist regnet ser spennende ut....Snill voffs som ligger der hvor teppet er...Rar sånn du...Ja nei vi snakkes jo snart så får finne puta mi!


Skrevet av Skippern, 8. aug, 2008
Du bølla! Ser ikke ut som det er vær for båt tur om dagen..Skippere liker ikke å bli våt av regn vær se....Meen du lille bølle,ta med det hvite teppet ditt i morgen,når du skal være hos meg da! Da har du vaffal et sted du roer deg litt...Å ta med litt å bite i også...He he vi er vel venner?


Hjemmeside: oh no!

Nyeste kommentarer

13.01 | 22:40

spennende fortelling litt av en sjarmør.

...
05.04 | 16:46
Utstilling har mottatt 3
05.04 | 16:45
Mysterium har mottatt 2
05.04 | 16:45
Til Minne har mottatt 2
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE