Mysterium....
En dag Hege kom hjem fra en slitsom dag på kontoret, så det slik ut hjemme:
Hege ble sjokkert over de store ødeleggelsene hun fikk se inne på kontoret. Alle de viktige kvitteringene og reklamen som hun hadde sortert og lagt pent på gulvet for så å legges ut i papirsorteringen - den var revet i stykker!!! Hvem kunne ha gjort en slik ugjerning??? Hege ble rett og slett pent nødt til å leie inn en privat-etterforsker! Senere samme dag dukket selveste Thune opp.
Thune tok saken, og det tok ikke lang tid før han dukket opp med bevis-materiale. Et bilde viste ehh, gjernings-mannen. Han kunne beskrives som: Høy, mørk og ikledd en svart frakk. Motivet var ukjent. Hege klarte ikke å gjenkjenne gjerningsmannen, da ansiktet ikke vistes på bildet. Thune ga ikke opp, men lovet å forhøre seg med sine sikre kilder om det fantes flere bilder av gjerningsmannen hvor ansiktet også ble avslørt.
Utrolig nok, kom Thune tilbake med nytt bevis-materiale. Denne gang et bilde hvor også ansiktet til gjerningsmannen kom klart frem! Da så Hege hvem dette var!!!! Det var jo Caesar!!! Caesar skulle bare være snill og makulere papiret før det gikk til gjenvinning. Snille Caesar - du tenker nå på alt også du da! Sukk :O)
Snille, lille makulerings-bamsen min :O)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

din venn | Svar 13.01.2011 22.40

spennende fortelling litt av en sjarmør.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.01 | 22:40

spennende fortelling litt av en sjarmør.

...
05.04 | 16:46
Utstilling har mottatt 3
05.04 | 16:45
Mysterium har mottatt 2
05.04 | 16:45
Til Minne har mottatt 2
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE