Puppies / valper

Valper ventes 21.4.20

Vi har et kull nå som ble født den 13.3. 22.  En hannvalp er muligens ledig.


Mørkegrå mellompuddelvalper planlegges tidlig på høsten 22 hos en ny oppdretter etter fine  Days Of Greys Dare Devil (Charley) fra oss. Vi kan formidle kontakt ved interesse.

Valper leveringsklare i slutten av september 2018


Kontakt meg på telefon 90787825 eller på 
e-post:  eli.hall@online.no  dersom dere ønsker dere en valp fra dette kullet.
    Skriv om dere selv og hva dere kan tilby valpen på e-post til oss.   Vi kan ikke love valp, men kan dere sørge for at valpen  har kontinuerlig pass det første året, og heller ikke som voksen får lange dager alene, samtidig som dere vil være aktive med hunden, bruke bur kun i bilen og på trening og tar det pelsstellet en puddel trenger, så har dere god sjanse for at det er dere vi velger som valpekjøpere. Vi ønsker også at valpene skal helsetestes i henhold til puddelklubbens retningslinjer og helst stilles ut minst en gang eller to. 

Vi har også kontakt med andre oppdrettere av sølvgrå mellompudler og kan hjelpe til med kontakt til oppdrettere som har planlagte kull i 2018/2019, dersom det skulle være ønskelig. Silvergrey puppies from a dwarf/miniature combination born July 11th 2011.
Tessivalper 2011

Til valpekjøpere

Mellom- og dvergpudler er selskapshunder. De er avlet for å trives i menneskers selskap og liker seg ikke særlig godt alene, selv om de til en viss grad kan trenes opp til dette.

Vi kommer til å se etter nye hjem til valpene våre der vi vet de ikke kommer til å ha lange dager alene, og der eierne ønsker å gi hunden sin et aktivt liv med mye turgåing, og gjerne agility, rallylydighet, spor eller annen hundesport.

Vi ønsker også helst at hunden stilles ut, i det minste en gang. 

Dersom du vil ha en puddel må du være innstilt på en god del pelsstell.
Kam og karde følger med valpen, sammen med valpefor og diverse annet i valpepakken.

Valpene får flere ormekurer, -  og parvovaksine om de skal i utsatt miljø. (De må uansett vaksineres igjen ved 12 ukers alder av ny eier.)

De får veterinærkontroll med ID-chipping og helseattest, og leveres med foreløpig forsikring og registrert i Norsk Kennel Klubb.

Valpene vokser opp i hjemmemiljø og vil bli godt sosialisert gjennom å få møte ulike mennesker og dyr, oppleve nye miljøer og være med på bilkjøring, før de leveres.

Alle som er interesserte er velkommen til å ta kontakt på e-post eller telefon.


E-post: eli.hall@online.no

Telefon: 90 78 78 25 / 66 78 78 25

Carmen med sine fem små, to dager gamle.

MØTER I MAI 2011

Liker han der altså.

Jamen lukter han godt også.

Absolutt begeistret

Men prins Figos største kjærlighet er nok matmor Camilla

I midten av mai traff Tessi den utvalgte. Hun var veldig begeistret for ham, så vi håper møtet har gitt resultater.

Hannen heter Escada Silverdust "Figo" og du kan, i tillegg til over, se bilder av ham under Photos her på sidene.

Figo er en sunn og frisk hund på 4,5 år. Han er sjekket fri for både Prcd-formen av PRA, patellaluksasjon, andre øyensykdommer og hofteleddsdysplasi. Han har alle 42 tenner - og de er fine og hvite. 😀

I tillegg har han et nydelig gemytt, en vakker grå farge, et perfekt hode med et godt ansiktsuttrykk og lange ben. Han er premiert med Cert fra utstilling i Danmark og CK fra Norge.

Nå venter vi spent på den franske nasjonaldagen - 14. juli - som er termin. 😉

Tessi is mated with Escada Silverdust.

Puppies expected around July 14th.