Anchor's Aweigh - "Nando"

Den førstefødte

Days of Greys Anchor's Aweigh - eller Anchor's - som jeg kommer til å skrive videre for korthets skyld - banet seg vei ut i verden presis klokka tre om ettermiddagen. Han var den som kastet loss, den førstefødte og den største av valpene. Han veide 270 gram, virket frisk og fin, og var forholdsvis rolig, da han ble behørig rengjort av sin nybakte mamma.

8 dager gammel og fortsatt størst i kullet 409 gram - og rolig.

15 dager gammel

Tre uker gammel

Anchor's går nå bare under navnet storegutt. Han er absolutt størst. Om det skyldes at han henger i patten støtt og stadig (for det gjør han) eller at han genetisk sett er en større hund gjenstår å se, men jeg tipper det er en kombinasjon.

Storegutt har vært først til det meste, også å tippe over kanten til valpekassa, der Tessi går inn og ut. Han fikk seg nok en liten trøkk, men virket ikke som han hadde tatt noen skade av det, heldigvis.

Her kommer bilder fra tre ukers dagen den 1.8.

Mandag 8.8. Fire uker gammel

Storegutt er fortsatt mye større enn de andre. Han er en modig fyr og sier fra at han synes valpeinnhegningen er litt liten. Han ber høylydt om å få komme ut og virker veldig fornøyd de gangene han får lov.

Bildene er fra i går.

Fem uker gammel

21.8 - snart 6 uker

Storegutt, eller Nando som han antagelig kommer til å hete er en god, trivelig gutt som kan slå seg til ro på fanget mellom rundene med lek og moro.