Vi hadde en utstilling på Oasen i slutten av mai 2021 og bildene som du finner under fanen utstillinger er også til salgs etter utstillingene. Kontakt da kunstneren direkte.

Velkommen til høstutstillingen vår

 

Under kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg, vil vi ha en salgsutstilling i Oasen. Uansett om du er interessert i å kjøpe bilder eller bare vil se utstillingen vår, så er du hjertelig velkommen.

Noen av Frimals medlemmer vil hele tiden være til stedet i åpningstiden. Har du lyst å begynne å male eller er du en erfaren maler, og savner et malefellesskap, så har vi plass til flere medlemmer. 🙂

Hver ukedag er det maling i våre lokaler

Om Fritidmalernes Forening

 

Fritidsmalernes forening (også kalt Frimal) er en maleklubb i Fyllingsdalen i Bergen. Maleklubben ble stiftet i 1977 og har omtrent 60 medlemmer. Vi arrangerer ca. fem malekurs i halvåret for medlemmer, månedlige medlemsmøter, helgeturer, jule- og sommerfest, utstillinger (Galleri Frimal), samt ukentlige malesammenkomster hver formiddag mandag til fredag og hver tirsdagskveld. 


Vi holder ikke lenger stengt på grunn av korona, så nå er medlemmene hjertlig velkommen tilbake. Regelen om å holde seg hjemme hvis en er syk, gjelder fortsatt. Det samme gjelder de gode hoste- og desinfiseringsreglene som vi ble vant med under koronatiden.


På grunn av eventuell smittesporing måtte vi registrere oss på sms til Aslaug. Denne registreringen har vi avsluttet.


Frimal er støttet av Bergen kommune. 

Tirsdagskvelder i FRIMAL

😎 Vi koser oss sammen med lerret, pensel, papir og maling i forskjellige varianter formiddagene mandag til fredag (kl.10 - kl.14) og tirsdagskvelder (kl.18 - kl. 21). 

Kaffe, te og noe å bite i, er hyggelig. Vi holder drikke, men du kan godt ta med litt å tygge i om du har lyst og så dele med oss andre.

Velkommen.🤩