Idyll på Frydenlund...

27. sep, 2020

Vilja og Blængur har kommet!

Da var endelig ventetiden over, og Skuggi og Kraftur har fått to nye kompiser; Vilja og Blængur.

28. aug, 2020

Fengur har fått nye eiere!

I juni ble Fengur solgt til Charlotte Fidje og hennes datter Mina på Siggerud. Det er nok Mina som skal ri han; både på tur, kurs og stevner.

28. jun, 2020

Velkommen Kraftur!

Da har vi vært og levert Vilja på Kvistli, og hun fikk en varm velkomst av hingsten hun skal bedekkes med :-)
Så har vi prøvd flere hester, og selv om Kvistli selv må bruke disse gjennom sommeren, kan det være at vi kan kjøpe en av dem nærmere høsten. Det er to hester som er aktuelle - kanskje enda flere når vi er tilbake i august/september for å prøve enda flere.

28. mai, 2020

En epoke er snart over

En liten epoke er snart over. Vilja har vært her i flere måneder og vært en kjempeflott turkamerat hver eneste gang vi har ridd. Makan til positiv hest skal man lete lenge etter!

29. apr, 2020

Stadig nye turer, steder og folk!

Vi rir og vi rir...
Stort sett er Henriette med på Fengur på tur i skogene her i Skotbu, og vi koser oss på halvlange og lange turer. Den siste tiden har det vært sol og nesten 20 varmegrader, så hestene har nok vært litt daffe siden pelsen skal felles samtidig. Men det virker som om de koser seg også :-)

2. apr, 2020

Og sånn går no dagan!

Nå er vi virkelig midt i den verste røyteperioden her på gården! Vilja startet for et par uker siden, men hun hadde ikke så lang og voldsom vinterpels. Fengur startet for en ukes tid siden, og hans pels var lenger og tettere.

29. feb, 2020

Endelig på Fengur igjen!

Den siste uken har jeg endelig kommet meg opp på ryggen til godgutten Fengur igjen! For første gang siden april i fjor har jeg ridd han på tur - sammen med Lene på Vilja :-)

31. jan, 2020

Vi rir og vi rir!

Det er så utrolig deilig om dagen! For vi rir og vi rir, nesten hver eneste dag! Ja noen dager får de jo fri da, men vi rir masse. Lene er ofte med på Fengur, men andre ganger rir Vilja og jeg en tur i skogene rundt gården her.

29. des, 2019

Vilja og jeg på tur!

Vilja og jeg har etter hvert vært på noen turer sammen helt alene! Uten Lene og Fengur, men med Zorro da :-) Hun er like rolig og avbalansert alene som sammen med Fengur. FOR en hest!

29. nov, 2019

I full trening!

Jeg har nå fått enorm hjelp fra Lene som kommer 3-4-5 ganger i uken og rir på tur sammen med meg. Vi testet Vilja i ridehallen først, men hun var stødig som bare det, så - ut på tur!

15. nov, 2019

Vilja har kommet!

Så fikk vi en hest til på stallen; Vilja fra Kvistli. Hun er en 14 år gammel rød hoppe som er helt fantastisk! Så mild og snill, så grei og rolig. Og ekstremt kontaktsøkende!!

2. nov, 2019

I trening igjen!

Nå er det slutt på sommerferien, og Fengur er tilbake i arbeid!
Nå er det Henriette som trimmer godgutten i hallen, og det går i både skritt, trav, galopp og litt tølt. Det virker som om Fengur synes det hele er utrolig moro, og han gir av seg selv - så godt han kan!

29. sep, 2019

Slutt på beitetid!??

Da er hestene tilbake til vinter-utegangen, eller vinterbeitet som det jo egentlig er! Området er på ca. 10 mål, og mens hestene har kost seg på beitet i sommer, har gresset vokst som bare det på vinter-området.

2. jul, 2019

Video-shooting

I forbindelse med butikken min Hest i Fokus, har vi tatt en del videoer som legges ut på Facebook. Og hva er da mer naturlig enn å demonstrere varene på egne hester?

14. jun, 2019

Deilig med beite!

Da er hestene endelig på sommerbeitet, og det setter de stor pris på! Været er veldig skiftende om dagen, med varme og strålende sol halve dagen, og bøttevis med nedbør resten av dagen.

6. mai, 2019

Tilvenning er i gang!

Til både Fengur og Skuggi sin store fornøyelse, er vi nå i gang med tilvenning til beite! Fra et kvarter om dagen, er vi nå oppe i en times tid. Det setter de begge enormt pris på, og de gjør lite annet enn å spise hele den timen.

5. apr, 2019

Røytetid!

Here we go again!

Nå er hestene på det verste hva gjelder røyting av vinterpelsen! Jeg drar av flak med løse hår - nesten hver dag. Det er hår overalt, og uansett hvor mye man børster og drar av, så tar det liksom aldri slutt. Man må bare gi seg for den dagen etterhvert, selv om man fortsatt kan få ev en hel gjeng til.

28. feb, 2019

Sa jeg "i gang"...???

Jepp - så var jeg ordentlig i gang - for en måneds tid siden. Så kom livet i veien - igjen! Eller prioriteringene ble annerledes. Eller hva man skal si...

25. jan, 2019

Endelig ordentlig i gang!

Etter en travel sommer og høst med ny nettbutikk, massevis av stevner (stands), veldig syke hester og selskapshester som kom og gikk, har endelig situasjonen roet og normalisert seg. Og hva er vel mer riktig da enn å komme i gang med rideturene igjen? :-)

2. jan, 2019

Henriette på besøk!

Mitt tantebarn (barn? snart 18...) kom på besøk i romjulen, og da fikk Fengur kjørt seg litt i ridehuset. Siden han ikke hadde hatt rytter på ryggen siden august, tok vi det rolig og forsiktig.

17. nov, 2018

Skuggi har kommet!

Nå har Fengur fått besøk fra Vestlandet!
Skuggi fra Gardi - den kjente topphingsten - er kommet som selskapshest til Fengur fremover. Dermed kunne Prymur komme hjem til mamma Unn igjen.

4. nov, 2018

En ut, en annen inn

Grieg fant seg dessverre ikke helt til rette i den lille flokken her, og måtte i dag flytte. Siden Aladin ble haste-avlivet for få dager siden, ble Fengur helt alene.

31. okt, 2018

Farvel min kjære Aladin...

Lørdag 27.10.18 ble Aladin igjen syk med betennelse i tynntarmen og magesår. Dette var 29. runde med kolikker og smerter for stakkars Aladin. Vi startet straks med fulle doser medisiner og smertestillende, i tillegg til jevnlig sonding slik at eventuell opphopning i magesekken ble fjernet.

5. okt, 2018

Velkommen til Grieg

Da har det kommet ny hest på gården - Grieg fra Kjos.
Han er en 20 år gammel vallak - ganske så bestemt etter hva eier Ingvild forteller. De tre gutta går godt overens, men må nok bli enige om hvem som er sjefen etterhvert.

9. sep, 2018

Stall-/utegangsplasser ledig!

Jeg har nå bare hatt egne hester her på gården i et år, og den tiden har så absolutt vært fin. Men jeg savner noen å ri, trene og skravle med. Derfor annonserer jeg nå ledige plasser i flokken!

20. aug, 2018

Endelig på ridetur!

Sommeren har vært ekstremt hektisk for meg, men endelig ble det tid til rideturer igjen :-)

3. jul, 2018

Fengur er kommet hjem!

Fengur er endelig kommet hjem!
Jeg kjøpte Fengur (eller Hakkepeiling blant venner) på vårparten på Vestlandet - usett...

25. mai, 2018

Fantis på besøk!

Siden Aladin brått ble alene når Fluga måtte avlives, måtte vi raskt finne en selskapshest til han. Og hvilket selskap!! Han fikk sin kjære Fantasia tilbake etter et par års fravær, og det var stor gjensynsglede :-)

Fantasia blir her en liten stund, så skal hun på sommerferie etterhvert, så da får vi finne på en annen løsning. Men enn så lenge koser de to turtelduene seg med hverandre ute på beitet!

24. mai, 2018

Hestehimmelen har fått en ny stjerne...

Kjære, vakre Fluga'en min... Nå gikk det ikke lenger. Etter 1,5 år med en halthet vi aldri fant ut av, ble du forfangen i alle 4 beina i vinter. Vi fryktet EMS. Vi brukte over en måned med doble doser smertestillende på å få deg smertefri igjen, men dessverre holdt det bare i underkant av en måned. Mandag ble du dårlig igjen etter å ha mistet en av de spesiallagde skoene dine...

07. mai, 2018

Tilvenning!

Da er vi så smått i gang med tilvenning til beite igjen. Det er stor lykke når portene åpnes og de slippes ut på det grønne et lite kvarter eller en halvtime. Ikke like stas å bli fanget igjen. Tror de lengter veldig etter å bare bestemme selv... De står ved porten og kaster på hodene nesten hele dagen - kun avbrutt av spising når de til slutt bare MÅ spise litt høy for å døyve den verste sulten...

01. april, 2018

Den deilige stien vår!

I vinter har det kommet så mye snø, at vi ikke har klart å holde alle stier i skogen åpne. For å få en velfungerende sti, har jeg håndmåkt en 2 km lang løype i skogen! Det tok meg endel timer og dager, men jammen er det herlig å kunne tusle der i joggeskoene med 70 cm høye brøytekanter!

08. mars, 2018

Ugle på fuglebrettet!

Stakkars alle de ville dyrene... I vinter har det vært ekstreme mengder med snø, og mange sliter med å klare seg. Denne ugla satt seg godt til rette i håp om å fange en liten småfugl på fuglebrettet. Midt på lyse dagen...

06. januar, 2018

Rideskjørt!!

Heldig som jeg var, fikk jeg rideskjørt i vadmel til jul av min kjære mor! Utrolig deilig og varmt å ri med nå i disse kalde vinterdager!

Her på tur til nabo Kallum med Aladin under meg, og Fluga som håndhest.

08. desember, 2017

Milljon til Tresfjord

Da var Milljon endelig 100% friskemeldt på Bjerke, og i dag gikk ferden videre til Tresfjord for trening og salg.

Milljon har vist seg å være en kjempeflott hest med utrolige bevegelser og løft, og med ekstremt gode gangarter. Det er fortsatt masse å hente, men potensialet er enormt. Min ambisjon er ikke lenger der, så da syntes jeg hun fortjener å få vist seg frem på konkurransebanen med noen andre.

27. oktober, 2017

Milljon MYE bedre!

Etter oppholdet på Bjerke, ble Milljon sendt til rehabilitering på Stall Pandora. De har vært kjempeflinke med henne, og nå - to måneder siden skaden - ser man at såret har grodd kjempefint! Helt uten flere operasjoner :-)

Tusen takk til Siv og gjengen hennes som har fått Milljon så fin igjen!

24. oktober, 2017

Farvel kjære Sokrates og Sebastine

Nå var tiden inne. Sebastine har halvert vekten sin det siste halve året, og det er ikke riktig å la henne oppleve en vinter til. Sokrates er jo broren hennes, og de har levd sammen hele livet - i 17,5 år. Da fant jeg det heller ikke riktig å la han leve videre alene, gammel og med den sorgen han måtte oppleve av å miste sin søster.

23. august, 2017

Milljon skadet...

I morges fant jeg Milljon i utegangen stygt skadet...

Det er virkelig det styggeste såret jeg noensinne har sett. Bjerke Dyrehospital kom til gården og ga henne smertestiende og spjelket beinet slik at vi fikk henne inn til klinikken for operasjon....

04. juni, 2016

Milljon til Danmark

Milljon er nå sendt til trening i Danmark. Der skal hun - inklusive litt ferie - stå frem til jul. Blir spennende å se hvordan hun kommer til å bli etterhvert...

18. september, 2015

Velkommen til gården, Zorro!

Jeg har kjøpt valp!

Zorro er en herlig liten krabat som jeg falt fullstendig for på helt feil tidspunkt. Men sånn er det vel bare... Tror vi skal få det utrolig fint sammen :-)

16. sep, 2015

Fold er solgt...

Da kom jeg til slutt til den beslutning å selge Fold... Har tenkt på det lenge da hun bare går her og gjør ingenting. Så, da en venninne ville kjøpe henne for å sette føll på henne, slo jeg til. Trolig er hun nå drektig med flotte Visir fra Konga :-)

29. aug, 2015

Milljon på boot camp!

Milljon ble 15. august sendt til Stall Pandora for temming og innridning. Eller boot camp som det også heter :-)
Det meldes om at hun er kjempeflink til å trene på vannmølla, at hun tar lærdom i longen godt, og at hun er generelt veldig positiv å jobbe med.
Så da gjenstår det vel bare å se om det går an å sitte på henne også!

15. aug, 2015

Nybadet!

Aladin er nybadet og fått av seg gammel møkk og rester av kremer og insektsmiddel. Klar for en forhåpentligvis kløfri høst :-)
At han ser litt misfornøyd ut? Tja... Var el ikke helt sikker på om det var dette han ville...

14. jun, 2015

Endelig beiteslipp!

Seks glade hester stormet nedover jordet når gjerdet endelig ble åpnet i dag. Da er sommeren i gang, vi arbeidere har litt mer fri, hestene koser seg med mat døgnet rundt og blir nok gode og runde i år også :-)

31. mai, 2015

Jaaaaaaa.....!!!

Endelig tilvenningstid!! Høy i forkrybba er oppskrytt om dagen. Nå er det å trøkke foran porten som gjelder. Og når noen kommer for å sette på grimer, ja da er det full baluba og steiling og småslossing. Hestene er klare for beite ca 24 timer i døgnet, så når de bare fikk et kvarter - ja da var de ikke enkle å få inn igjen!

Nå er de i to-tre timer på beite, og koser seg stort. Men de skjønner fortsatt ikke hensikten med å komme inn på vinterbeitet igjen og spise høy... Nå som det er så mye gress! Så da er det ingen som har tid til å titte på fotografen ihvertfall; her må det spises!

15. mai, 2015

Snart beitetid!

Ja nå er det ikke lenge før hestene kan begynne å spise litt etterlengtet grønt gress. Vi gjerder og klargjør, og venter også litt på at gresset skal bli enda mer, enda grønnere og enda høyere. Men snart...!

1. mar, 2015

Atli er kommet

Atli og eieren Pia er nå kommet til Stall Frydenlund. Atli er en 7 år gammel vallak som brukes til tur og litt konkurranse.
Vi håper ulveflokken her på gården tar godt imot den nyankomne :-)

13. feb, 2015

Ny Felix...

I dag kom det en ny Felix til gården... Jeg er så heldig å få låne denne fine avlsmatadoren av oppdretteren til min Felix. Denne vakre skapningen heter også Felix, og er oldebarnet til Max som jo var far til min Felix.
Så er det bare å håpe at han klarer å tilpasse seg livet på gården fremover :-)

29. jan, 2015

Min elskede Felix...

Fineste, vakreste Felixen min... Livet er så urettferdig... Brått og brutalt...
Dette er noe av det vondeste jeg har opplevd, men jeg vet i hvert fall at du har det bra nå.
Takk for alt du ga meg gjennom nesten 7 år; det var så uendelig mye! Takk for at jeg fikk bli kjent med deg og fikk være sammen med deg nesten hele tiden. Du vil for alltid være i mitt hjerte!!

30. nov, 2014

Soti har reist...

I dag reiste Soti og Lene til en ny stall. Dessverre fungerte ikke Soti så godt i flokken som ønsket, så eneste mulighet ble til slutt å ta han bort fra flokken. En ting er i hvert fall sikkert; han vil bli dypt savnet av Fold :-)

18. nov, 2014

Fri tilgang!

Da har vi besluttet å gi hestene fri tilgang på grovfor en stund fremover. Dette skjer fordi jeg har ødelagt beinet, og humper rundt på krykker om dagen... Så da får vi teste om det vil fungere med fri tilgang hos oss. Det ser ut til at hestene trives veldig godt med det, så da gjenstår det å se om de roer ned spisingen litt og ikke ruller nedover skråningen etter hvert. Uansett har vi valgt å ha høynett rundt foret, slik at vi begrenser maten og svinnet mest mulig.

Fungerer det bra, kan det kanskje være noe å tenke på i fremtiden også :-)

31. okt, 2014

Fórkrybba virker!

Tilbake på vinterbeite virker hestene fornøyde med å spise høy fra fórkrybba. Riktignok er høynettet i veien hele tiden, men når det blir lagt litt mat oppå nettet, ja da koser de seg stort :-)

15. okt, 2014

Instruksjon med Martin

Vi er så heldige å ha Martin Rønnestad til å komme til oss en gang i måneden og instruere. Martin er en dyktig instruktør som engasjerer seg i alle ekvipasjer; uansett utdannelsesnivå, talent eller rase :-)

4. okt, 2014

Sirkelen er sluttet :-)

Da er vi tilbake til slik vi hadde det i våres; alle 7 hestene er på "vinterbeitet", med gradvis tilvenning fra gress til høy. Milljon og Fluga er kommet hjem fra feriekoloni hos familien Kallum, og syntes gresset smakte helt ok her også :-)

15. aug, 2014

Back again!

Da er de fire hestene tilbake på Frydenlund, og jammen smakte det bare helt nydelig av det lille gresset som hadde kommet opp mens de var borte :-)

31. jul, 2014

Enda mere beite!

De fire gjenværende hestene har nå tatt turen innerst i veien og koser seg stort på beite der. De trenger ikke engang å bøye hodet for å spise... Her blir de en liten stund til de har beitet opp det meste, og på kjøpet får vi et nytt utgangspunkt for våre rideturer :-)

Fantasia er fortsatt med Liv Eva på hytta, mens Milljon og Fluga er på feriekoloni hos nabo Unn. Der var gjensynsgleden stor da Milljon skulle få stå sammen med mammaen sin Flipa igjen :-)

15. jun, 2014

Felle!

Hestene har vært fullt på beitet en ukes tid nå, og det ser ut til å gå veldig bra. I disse dager er kleggen og bremsen kommet for fullt, men nå har vi fått montert opp bremsefelle! Så gjenstår det bare å se om den virkelig virker... :-)

1. jun, 2014

Sóti er på plass!

Da er endelig Sóti og Lene kommet til Stall Frydenlund. Det blir moro med enda en islandshest-entusiast på stallen :-)

20. mai, 2014

Endelig gress!!!

Da er endelig tiden for beite kommet! Ihvertfall for tilvenning til beite. Vi bruker 3-4 uker på tilvenningen, og tar det veldig rolig i starten - kun 15-20 min. om dagen. Det syntes kanskje på bildet, for det var ikke så mange av de 6 hestene som hadde tid til å titte på fotografen!

1. mai, 2014

Besøk av Sóti

I dag fikk hestene besøk av Sóti med tanke på mulig oppstalling om møtet gikk greit. Og det gjorde det! Bare spør Lilja... :-)

1. apr, 2014

Gummimatter

Nå har vi fått på plass gummimatter i stallen. Riktig så fint er det blitt :-)

31. jan, 2014

Deilige vinter!

Endelig er vinteren og snøen kommet! Aladin er en av flere som virkelig koser seg ute om dagen :-)

13. jan, 2014

Ledig stall-/utegangsplass i Ski/Follo

Vi har ledig plass til islandshest eller tilsvarende; se under "Frydenlunds blogg"!

1. jan, 2014

GODT NYTT ÅR!!!

Vi ønsker alle et riktig Godt Nytt Hesteår!
Måtte det nye året bringe mange gode stunder sammen med de firebeinte :-)

18. des, 2013

Aladin er syk...

Stakkars vakre Aladin min... Han har siden mai vært til-fra syk uten at vi har klart å stille noen eksagt diagnose. Nå har han vært på veterinærhøyskolen og fått konstatert magesår. Massevis av magesår. Etter 14 dager på medisin, blir han bare verre, og kjøres til Bjerke denne gangen.

Der tar de en haug av prøver. Blodprøver, rektalundersøkelser, røntgen, flere ultralyder, absorbasjonstest og biopsi. De finner fortykket tarmvegg, men vet ikke helt årsaken. Men alvorlig er det, og Aladin går nå på kortison. Han er blitt fryktelig tynn, men forsøker å fete han opp etter alle kunstens regler - samtidig som vi må være forsiktig med de sterkeste sortene pga. magesårene.

Etter en knapp uke hjemme, syntes jeg han har lagt seg ut litt. Han er kvikk, men viser fortsatt symptomer på vondt i magen. Sparker oppunder, slår med halen, kaster på hodet når han spiser og sjelver i hele kroppen.

Håper biopsien kan gi oss noen svar. Er forferdelig trist å se sin kjære hest lide :-(

14. okt, 2013

Ledig plass på Stall Frydenlund

Vi har ledig plass til islandshest eller tilsvarende; se under "Frydenlunds blogg"!

9. sep, 2013

Fold og ungen!

Måtte bare knipse et lite bilde av disse to herlige nurkene; Fold med sin nydelige datter Fluga tok seg en velfortjent hvil på jordet :-)

6. sep, 2013

Kurs i ridehallen

I dag hadde vi et lite minikurs i ridehallen. Instruktør Martin Rønnestad fikk en stor jobb med 4 forskjellige ekvipasjer; venninne og nabo Unn på Prymur, Unn's søster Nina på Flipa, Liv Eva på Fantasia og meg selv på Aladin.

Riktig så moro og lærerikt var det - og veldig inspirerende! Bunnen i hallen holdt også mål, så dette lover bra. Tror nok at dette frister til gjentakelse...!

20. aug, 2013

Ridehallen er åpnet!

Da har endelig Aladin og jeg offesielt åpnet ridehallen :-)
Vi tok bare et par-tre runder for bildenes skyld, men veldig moro å endelig ri der. Hallens bunn har fått et ekstra lag fin subus 0-4 på 5 cm. oppå de 20 cm. fra før. Deretter er underlaget både vannet, saltet og sloddet, så nå satser vi på at det holder seg fint i lang tid fremover!

29. jul, 2013

Ledig stall-/utegangsplass!

Vi har ledig plass til islandshest eller tilsvarende; se under "Frydenlunds blogg"!

8. jul, 2013

Føllet er født!!

ENDELIG!! I dag kom føllet... Fold hadde vært flink og greid alt sammen selv på morgenkvisten. Ei herlig, brun lita hoppa sto ved hennes side da jeg tok morgensjekken i dag :-) Såååå nydelig!!

7. jul, 2013

Kjekke løsninger :-)

Har plukket ut et par ting jeg er superfornøyd med på sommerbeitet. Les mer i bloggen :-)

27. jun, 2013

Stor ja!

Det nærmer seg virkelig følling for Fold nå, og hun er blitt stooor! I følge dataene skal terminen være mellom nå og 7. juli en gang. Så jeg sjekker og sjekker henne - flere ganger om dagen. Men; tradisjonen tro - så lurer hun meg vel i år også ;-)

16. jun, 2013

Sommerbeite!

Hestene var relativt glade over å endelig kunne boltre seg på 30 mål med gress igjen. Med bare 4 hester igjen, skal nok de få nok å spise i sommer...

14. jun, 2013

Starlet drar...

Det så lenge ut til at det ble for mange hester på beite her i år, så Starlet fikk beiteplass litt lenger ned i veien. I dag dro hun, og siden eier Marion skal studere i utlandet til høsten, kommer hun heller ikke tilbake. Håper dun vil trives både i sommer og videre fremover dit hun kommer :-)

6. jun, 2013

Endelig på hesteryggen igjen!!

Da har jeg endelig kommet meg på hesteryggen igjen! Så fantastisk deilig å kunne ri igjen etter 3,5 måneders pause... Også på min kjære Alasin da; ikke ridd på 6 måneder - men like snill og grei. Bare litt ekstra motor :-)
Det er skjønt å være tilbake - dette skal jeg gjøre mer av fremover!

4. jun, 2013

Endelig tilvenning!

Nå er fem glade hester endelig på tilvenning! De storkoser seg den lille helvtimen de får på grønt gress hver dag, og selv ikke kraftfór kan lokke dem tilbake til utegangen. Nei; de må jages!

1. mai, 2013

Vi venter på sommeren...

Vi skriver 1. mai i dag, men venter fortsatt på sommeren. Det var frost i natt igjen. Beitene er gulbrune etter vinterens snø og kulde, og det ser ikke lyst ut med tanke på beiteslipp 1. juni. Men da er det jo alltids lov å titte på bilder og drømme om grønne sommerenger og lykkelige hester :-)

15. apr, 2013

Vi raker og vi raker!

Nå som snøen og isen endelig begynner å bli borte, dukker det opp mye flis og møkk på de grusede områdene som vi raker og fjerner. Men så fort vi har raket oppå isen, og den ser fin og ren ut, går det to dager, også kommer enda mer frem... Også møkka da! Den dukker stadig opp under snøen og isen; og vi som var så flinke til å møkke i vinter!!? Noen ganger lurer jeg på om møkka faktisk kommer undenifra. Om den gror opp av bakken liksom... :-)

1. apr, 2013

Røytetid!

Ja nå er virkelig røytingen i gang! Drar av store mengder pels på hestene, og dagen etter kan man jo dra av like mye igjen. Håper de ikke blir helt pelsløse til slutt da; virker jo nesten sånn nå!

28. feb, 2013

Ridehallen ferdig!!

En gladnyhet denne gangen; ridehallen er ferdig!! Ihvertfall skallet da; gjenstår jo både vant og lys, men det skal vi få på plass innen jeg er klar til å sitte på hesteryggen igjen :-)

Er det ikke blitt fint?!

25. feb, 2013

Nå er det nok eller...?

Etter både rideulykke og vanskelig valg om avliving av Fantur, fikk jeg i dag enda en dårlig nyhet.

18. feb, 2013

Farvel Fantur...

Etter mye frem og tilbake, er det nå bestemt.

Fantur får ikke være en Fant lenger.

3. feb, 2013

En kjedelig rideulykke...

Torsdag 24. januar var jeg ute på tur med gullhesten min Fantur. Like før vi var hjemme igjen, fant han ut han skulle kaste meg av.

21. jan, 2013

Ridehallen er påbegynt!

Da er vi i full gang med prosjekt 2; ridebane med tak og vegger! Morsomt å se utviklingen fra dag til dag, og kjenner jeg gleder meg stort til denne blir ferdig...

24. des, 2012

Driftsbygningen er ferdig!

I dag er ferdigattesten på den nye driftsbygningen klar! Syntes det ble riktig så bra, og gleder meg til enklere løsninger og god plass i årene fremover :-)

GOD JUL!

31. aug, 2012

Fold endelig drektig!!

Etter maaange forsøk, ble Fold endelig drektig med superhingsten Moli fra Skridu! Ultralyden i dag viste 20 dager på vei, så da håper vi på et lite nurk med ENORME bevegelser mellom 10 og 20 juli 2013 :-)

22. jul, 2012

Hjemmesiden på plass!!

Endelig er hjemmesiden til Stall Frydenlund på plass!

19. jul, 2012

Enda mer beite...

I dag ble 7 lykkelige hester sluppet på nytt beite!

16. jul, 2012

Bedekning!

Fold har vært på guttebesøk!

27. jun, 2012

PANG!

Nå braker og smeller det på Frydenlund...

20. jun, 2012

Nå braker det løs!

I dag startet de med grunnarbeidet for den nye driftsbygningen!