28. jun, 2020

Velkommen Kraftur!

Da har vi vært og levert Vilja på Kvistli, og hun fikk en varm velkomst av hingsten hun skal bedekkes med :-)
Så har vi prøvd flere hester, og selv om Kvistli selv må bruke disse gjennom sommeren, kan det være at vi kan kjøpe en av dem nærmere høsten. Det er to hester som er aktuelle - kanskje enda flere når vi er tilbake i august/september for å prøve enda flere.

I tillegg til den hesten som skal komme til høsten, som skal være Monika sin hest nr. 1, lette vi også etter en hest nr. 2 som både Monika, men også andre mer eller mindre erfarne, kunne ri. Etter å ha prøvd både på tur og på bane, ble 23 år gamle Kraftur med tilbake til gården.

Han er en skikkelig godgutt som tåler det meste. Henriette har allerede vært på ryggen hans noen runder i hallen, og likte han kjempegodt!

Så ble Kraftur og Skuggi - eller pensjonistforeningen som de blir kalt, sluppet på sommerbeite. Tradisjonen tro sto jeg klar med kamera for å forevige alle hopp og sprell som alltid blir utført av glade hester. Men nei - ikke pensjonistforeningen! De ruslet og spiste, ruslet og spiste. Makan til rolig beiteslipp har jeg vel aldri opplevd før! 😀