Om oss

Siv på fjelltur med Penny, Berte og Sara

Vi er en familie som bor på Flå i Hallingdal. Familien består av Tore, Siv, John Ragnar og Sigrid. Tore er sjåfør, Siv er hjelpepleier.

Familien driver med litt forskjellig. I tillegg til jobb og skole, har vi hobbyer som motor og dyr. Vi har vært borti det meste av smådyr.Alt fra fisk i akvarium til hest. Det er hundene som har kommet vårt hjerte nærmest. Hovedansvaret i kennelen har Siv og Sigrid, men gutta boys hjelper til når det er nødvendig.

Siv fikk sin første hund i 1986 som var en Langhåret Vorster. Den måtte bli igjen hjemme hos mor og far da jeg flyttet til Flå. Tore har alltid hatt hund, som Elghund og Border Collie.

I 1992 anskaffet vi oss to Engelske settere. Den ene måtte vi desverre avlive pga sykdom, men den andre hadde vi til han var 6 år gammel. Da måtte vi omplassere han pga av at sønnen vår John Ragnar fikk astma og allergi. Derfor ville vi prøve Wheaten terrier siden den skulle  være allergivennlig og røytefri. Han har aldri reagert på noen av hundene vi har nå.

Vi anskaffet oss en Wheaten i 2003, en hannhund fra Vart`s Kennel, med navnet Vart`s Nik Sorro. Da Sorro var ett år gammel skulle hans mamma Nikki omplasseres, en nydelig tispe som vi tok til oss.

Etter det fikk Vigdis (Vart`s Kennel), oss med på utstilling, og vi ble bitt av basillen. Så utstilling har blitt en del av vår hverdag. Kjempekoselig å treffe andre hundemennesker i et flott hundemiljø.

Sigrid har blitt lidenskapelig opptatt av hund. Ikke bare er hun blitt en dyktig handler i utstilling, men driver også med agility og rallylydighet. Hun har også vært på kurs slik at Penny har blitt godkjent besøkshund fra Røde Kors.

Sammen med sin Groenendael hannhund, Zander, trener de mot et mål om godkjent redningshund i Norske Redningshunder. 

Vi bruker hundene våres i hovedsak til selskapshunder,  til kos inne, og ikke minst på turer ute i skog og mark.

     

             Siv Svingen

Sigrid med Berte og Sara

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Line Sandmoen | Svar 29.01.2018 13:51

Hei😊
Har sendt deg en sms med henvendelse ift Bella.
Mvh Line m/familie

Oddvar Larsen | Svar 12.09.2017 11:09

Jeg liker din side og ser at du har flotte hunder, jeg har selv hatt en wheaten tispe som dessverre døde i sommer 11 år ble hun, hun er dypt savnet.

Audun Sveen | Svar 27.10.2015 22:56

Dette var interessant ! Vi er på kikk etter en etterfølger til Ulrik, som gikk til de evige jaktmarker tidligere denne måneden. Håper du lar høre fra deg.

turid.melby2live.no | Svar 20.06.2014 16:06

planlegges et D-kull med hvalper?

Siv 23.06.2014 14:52

Jeg har ingen planer om kull nå. det vet jeg først rundt februar 2015.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.07 | 15:03

Hei har sendt deg holderen til startnummer i posten. Fortsatt riktig god sommer

...
29.01 | 13:51

Hei😊
Har sendt deg en sms med henvendelse ift Bella.
Mvh Line m/familie

...
12.09 | 11:09

Jeg liker din side og ser at du har flotte hunder, jeg har selv hatt en wheaten tispe som dessverre døde i sommer 11 år ble hun, hun er dypt savnet.

...
25.12 | 20:58

Så flott. Ta gjerne kontakt via e-post eller telefon.Mvh Siv

...
Du liker denne siden