Gjestebok 2011-2016

Hei! Veldig koselig om du legger igjen en hilsen når du besøker siden min!

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Solveig, 16. jan, 2017
Kjære Unni. Her fant jeg deg igjen, lenge siden sist. Takk for at du ringte i dag. Du er jammen meg flink med hjemmesida di. Jeg avsluttet jo min etter mange år...tok litt for mye tid å holde oppdatert syntes jeg.
Ønsker deg alt godt i det nye året , og så håper jeg du snart får opr slik at dagene blir bedre.Skal huske på deg i bønn Unni. Klem fra Solveig.
Skrevet av Anne Lise, 4. jan, 2017
Kjære Unni.
Varm akk for så fin hilsen i min gjestebok i dag. Takk for at du er du. Jeg holder fortsatt på med operasjoner og oppfølging etter dem. Godt å vite at vi er i Guds hender. Lys og varme til deg fra Anne Lise
E-post:
Skrevet av Anne Lise, 14. jun, 2016
Kjære Unni. Varm takk for hyggelig hilsen. Beklager sent svar, men jeg er i en runde med mange operasjoner så kreftene er ikke alltid tilstede. Jeg ser deg lys og varme tanker - Guds fred. Håper du får noen gode øyeblikk i sommer.
Kjærlig hilsen Anne LIse
E-post:
Skrevet av Jorun Kvistnes, 20. sep, 2015
Hei Unni!
Takk for besøket på hjemmesiden min! Kjekt å høre fra deg!! For en koselig hjemmeside du har laget!
Som du kanskje vet er jeg pensjonist så og si på fulltid nå. Bor i Spania om vinteren. I år har vi ikke reist ennå da det er ting som må ordnes før vi drar. Marit styrer klinikken, vet du.
Ønsker deg en fin høst og vinter!!
Mvh
Jorun
E-post:
Skrevet av Nielks Jørgen, 26. nov, 2014
Hej Unni det er en maget flot og god hjemmeside du har der er meget godt på den og gode fotos også

mvh
Niels Jørgen
E-post:
Skrevet av Anne LIse, 14. apr, 2014
Kjære Unni!
Jeg ville bare ønske deg en best mulig påske - at du må kjenne deg omsluttet av Guds omsorg. Jeg tenner lys for deg - og tenker på deg i dine dager.
Kjærlig hilsen Anne LIse
E-post:
Skrevet av Anne Lise, 22. des, 2013
Kjære Unni!
Takk for koselig hilsen i min gjestebok for en stund siden. Vil ønske deg og din familie en velsignet jul og at 2014 vil gi dere mange meningsfulle øyeblikk. Jeg vet at du har mistet en søster i år. Min eldste søster døde 4. Desember etter å ha blitt påkjørt dagen i forveien. Jeg opplever så mye omsorg og godhet. Dette lærer oss å ta vare på dagen i dag. Morgndagens landskap vet vi lite om. Varme tanker fra Anne Lise
E-post:
Skrevet av Magnus Rögård, 10. jun, 2013
Vi har haft supersommar här i Nurmijärvi Finland i över 2 veckor med dagstemperaturer från +25 till över 30 grader, men nu lär kylan och regnen komma.
E-post:
Skrevet av Anne Lise Rasmssen, 19. apr, 2013
Kjære Unni. Lenge siden jeg har skrevet her sist men du er ofte i mine tanker, bønner og lystenning. Jeg leser her at du har mistet en kjær søster. Trist å lese. Varme tanker fra meg i det også Unni, Med ønske om en god helg - Guds fred. Varme og lys fra Anne Lise
E-post:
Skrevet av Solveig., 20. mar, 2013
Kjære Unni.
Så trist å se at du har mistet din kjære søster,Eva. Min store medfølelse.
Livet er skjørt, ingen kjenner dagen før solen går ned.
Ber om at Guds omsorg, kraft og kjærlighet overstrømmer dere som er i dyp sorg.
Ønsker deg gode dager Unni .
Stor klem til deg og dine fra meg din venn!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Solveig, 8. feb, 2013
Kjære Unni.
Nå er jeg tilbake på hj.s mi jeg å...hatt pause lenge nå...ser at du ikke er helt i form og er til lege i dag..håper det forsvinner og at du kommer deg i bursdag til go`jenta di i morra..jeg har vært i Oslo noen dager og passe go`gutten der...heldige vi er som har barn og barnebarn...ønsker deg gode dager Unni. Glad i deg. Stor klem.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Anne Lise, 20. jan, 2013
Kjære Unni!
Håper de første ukene av 2013 har vært best mulig for deg. Du kom i mine tanke nå - en påminnelse - varme tanker sendes deg. Lys tennes ofte for deg. Du har en så fin hjemmeside kjære du.
Varme og lys fra Anne Lise
Skrevet av Solveig, 20. des, 2012
Kjære, kjære Unni.
Tusen takk for hilsen både her,julebrev og mail. Så godt å høre fra deg, og at du er i bedre form. Har vært litt sløv ift hjemmesida mi som du sikkert har merka, men skal prøve å gjøre en bedre innsats i året som kommer.Det vigtiske er iallefall å holde kontakten, Unni.Gleder meg til juledagene, Aage Magnus og fam kommer i morra og bir her over ei uke.. Så ønsker jeg deg og dine en fredfull og god jul,Unni, og et godt nytt år! Juleklem.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Anne Lise, 14. des, 2012
Kjære Unni! Varm takk for koselig hilsen. Godt å høre at du har hatt en bedre periode helsemessig Unni. Det gleder meg å høre. Ønsker deg og dine en velsignet jul og masse varme tanker i møte med det nye året 2013. Jeg er veldig glad for vår kontakt her Unni. Ser frem til fortsatt kontakt i 2013. Varm førjulsklem fra Anne Lise
E-post:
Skrevet av Magnus Rögård, 28. nov, 2012
Jeg ønsker dig en dejlig dag med sol i hjertet ♥
Mit freundlichen, schönen Grüßen“
(¯`•´¯)
`•.¸.•´¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•¨¯`•.❤ Aamupäivää Kaikille ❤
E-post:

Nyeste kommentarer

25.04 | 20:31

Så kjekt å lese igjen, Unni! Nå har jeg vært tilbake til studietiden, jeg! Takk for din skildring, så levende! Kjekt å ha kontakt!

...
30.05 | 19:32

Takk vennen min

...
30.05 | 14:44

Hei mamma😃❤

Kjempefin side du har! Glad i deg ❤

...
30.08 | 23:42

Fantastisk! Hilsen sondagsskole-for-voksne.com

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE