Tidens tegn

 

 

 

 

 

 

Jesus venter på deg!

Vi lever i en urolig verden. Vi som tror på Jesus ber om vekkelse. Vi prøver snakke med mennesker om Jesus, Hva tror de skjer etter når de dør? Finnes det en Himmel, finnes det et et helvete?Mange blir irritert når vi snakker om det.

Det er så vondt at disse flotte menneskene i Norge ikke kommer til Himmelen. Samme hvor gode de er, så er den eneste veien til himmelen å tro på Jesus. Men de tror at det er bare dette livet, eller de tror at alle religioner fører til himmelen, eller de tror at alt er slutt når vi dør.

Bibelen forteller om krig og rykter om krig, og ødeleggelser som vil skje på vår jord. Det skal være store jordskjelv - hunger og nød- folkene skal bli grepet av angst og fortvilelse når hav og og brenninger bruser.Menneskene skal falle i avmakt og redsel for det som skal ramme jorden. Klimaet forandre seg, med stor miljøforurensing.Dette og meget mere ble sagt for 2000 år siden i bibelen.Les Lukas 20. kapitel.

Les også slutten av Rombrevet 1 kapitel om homofili. Det er vondt at disse flotte mennneskene ( nå snakker jeg om de som kaller seg kristne) De som ikke leser bibelen forstår ikke dette, men de lever likevel i synd, og kommer under samme dom. 

Jesus har fortalt om alt dett i bibelen. Han vil ikke at vi skal leve slik, men det er desverre et valg de gjør selv. Veien til himmelen er stengt for slike. De havner en plass som er grusom. 

 Her på Jorden lever vi bare en kort stund, men etter døden en evighet. Tenk nøye på det- for alltid skal vi være enten i himmelen eller i Helvete. Jesus har en løsning for deg. Han døde for deg på korset, bare tro på Ham .gi livet ditt til Ham som elsker deg. Han tar imot deg med åpne armer, og da vil på livet og døden ikke være noe å frykte. Tenk på at du kanskje møter igjen slekt og venner der- Men størst av alt du få møte Jesus! Lykke til!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 20:31

Så kjekt å lese igjen, Unni! Nå har jeg vært tilbake til studietiden, jeg! Takk for din skildring, så levende! Kjekt å ha kontakt!

...
30.05 | 19:32

Takk vennen min

...
30.05 | 14:44

Hei mamma😃❤

Kjempefin side du har! Glad i deg ❤

...
30.08 | 23:42

Fantastisk! Hilsen sondagsskole-for-voksne.com

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE