Familie

Familie

 

                                                    14 juli

For 5 uker siden ble jeg opr for Halux Valgus, Det var smertefullt de 3-4 første dagene.Ettepå ble det litt kjedelig å sitte med gipset fot høyt i 6 uker. Nå er det heldigvis bare en uke igjen.Terje var fantastisk å hjelpe meg. Han vasket klær, støvsugde og ordnet med mat. Da Terje fikk urinsyregikt ble jeg litt  engstelig. men han kunne gå på foten, og hadde ikke smerter.

Sommeren gikk, det var tungt å tenke på at vi ikke kunne passe barnebarna

Marit og familien kom i dag til rødhuset de har i byen. Neste uke skal hele famillien dvs 6 voksne og 4 barn på Hong Kong Garden å spise. gleder meg virkelig at hele familien er samlet. De to nusselige hundene må være hjemme da.Ellers kommer vi til å se barna mye når jeg ta av gipsen. gleder meg veldig.Til vinteren håper jeg å få tat det på andre foten.Greit å få på seg vanlige sko igjen.Hofteoprasjonen vil jeg vente i det lengste med.

Har fått tid til å lese mye i bibelen og be mens jeg satt slik, og mange bøker.Skal bli kjekt å samle alee til middag igjen.

 

 

.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 20:31

Så kjekt å lese igjen, Unni! Nå har jeg vært tilbake til studietiden, jeg! Takk for din skildring, så levende! Kjekt å ha kontakt!

...
30.05 | 19:32

Takk vennen min

...
30.05 | 14:44

Hei mamma😃❤

Kjempefin side du har! Glad i deg ❤

...
30.08 | 23:42

Fantastisk! Hilsen sondagsskole-for-voksne.com

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE