Dagbok

20 mars 2011

Nå har jeg vært på en ny international utstilling i Sverige.  Denne gangen i Malmö. Her fikk jeg også fine resultater sier mamma. Det ble CACIB og R-CERT og jeg ble nr. 3 av hannundene igjen.  Neste gang jeg skal på utstilling så snakker de om Danmark.  Der har jeg aldri vært, så det blir spennende. Men jeg skal visst vente til sommeren.

Januar 2011

Her er vi på utstillingen MyDog i Göteborg 6/7 januar 2011. Her forsøker vi å stille oss opp. Jeg fikk CK og R-CACIB og ble nr. 3 av hannhundene den ene dagen og det samme neste dag, men da nr. 5 av hannhundene. Menneskene sa det var fint.   Mamma'n min har forsøkt å ta noen bilder, men hun er ikke flink.

Tirsdag 2. november 2010

Ja i helgen var jeg på utstilling igjen.  Litt kjedelig, men litt gøy også. Det er mange som kommer bort å ser på meg når Sonja klipper og børster og tar den siste finpussen, før jeg skal i ringen.  Jeg blir kjempefin og det synes dommerene også.  De skryter av pelsen og klippen min.  Denne helgen var det en sort mellompuddel som slo meg, men 2 plass og ck er ikke å forakte det heller.  Nå skal jeg ha utstillingsfri helt til romjula.

Tirsdag 26. oktober 2010

Hei dere, ser dere at jeg nesten ikke er skitten etter to og en halv time i skogen.  Mammaen min er så kjempefornøyd at hun må vise det fram på siden min.  Det er supert når mamma er glad. 🙂

Tirsdag 26. oktober 2010

Hallo der.  Mamma sier så mye rart altså.  Jeg prøver å ikke le, men det er sannerlig ikke lett å skjule.

Tirsdag 26. oktober 2010

Har dere sett slikt nydelig høstvær.  Nå er det godt å være til, eller?

Mandag 27. september 2010

Hallo alle sammen.  I dag ble det skogstur i regnvær. Jiiippiii. 🙂 Det synes jeg er kjempegøy, men broren min Tixo liker ikke regnvær. Når vi går innover i skogen går han bare bak mamma, men når vi snur og skal hjemover, ja da er han først i løypa. Han er sååå rar altså.

Desember 2010

Brrrr.  Det er kaldt i Norge nå om dagen. 

18. desember 2010

Hei. Lagrede tømmerstokker er til å klatre på, ikke sant ??

Onsdag 29. desember 2010

Hei ALLE sammen.  Kan dere se at det er en NORSK CHAMPION som står på bordet ?  Damen som står sammen med meg er Sonja.  Det er hun som klipper meg og viser meg fram og vettu hun får fram det aller beste i meg.  Er hun ikke flink.

Onsdag 29. desember 2010.

Her er enda et bilde fra dagens ustilling.  Som den gentlemann jeg er så lot jeg jo selvsagt "damen" få BIR og nøyde meg med BIM.  Ellers ble det både CK, CERT, BHK og selvsagt dette omtalte Championatet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

June | Svar 18.11.2010 10.06

Hej Eva
Trevlig hemsida med många fina bilder på din Joy som ser ut att vara en mycket vacker hane
hälsningar/June
Joy-Toy's Kennel, Sverige

Ann-Christin | Svar 01.10.2010 15.23

Så fin side du har laget Eva. Gør fin. riktig god helg til deg og gutta. Klem fra Ann-Christin Molly og skumle Doffen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.03 | 18:31

Hei!
Jeg lurer på om dere har eller får en svart mellom tispehvalp i løpet av våren. I fjor mistet sønnen min og familien sin 11 år gamle puddel.
De savner sårt en slik hund, og barna på 8 og 12 år, mor og far ønsker seg ny puddelhvalp. Vi hjelper alle m

...
20.10 | 00:08

Hei,
Vi ønsker oss en komois til Teo (storpuddel 16 mnd dyp aprikos) En utrolig flott, snill og lydig hund som ønsker seg en lillebror i samme fargen.

...
28.08 | 11:16

Hei! Nå vil deres neste kull være? Jeg kunne tenkt meg en mellompuddel, ikke avhengig av hvilket kjønn :)

...
03.04 | 16:04

Hei jeg ser at dere har en Fawn mellompuddel valp hann født 20/3 til salgs på Norsk Kennnel klubb.Er den solgt

...
Du liker denne siden