Valpeplaner for vår og sommer 2019

Valper ble født 20 mars 2019.  3 tisper og 2 hannhunder  
Mamma Guro       Pappa: Khamfer 😘

  

Guro
Khamfer

Planlegger også kull på sensommeren.  Om alt går etter planen så blir det løpetid i første halvdel av juni - fødsel første haldel av august og levering første halvdel av oktober.  
Da planlegges det kull på Theri og hannhund vil være Nirius
Blir det mange som ønsker seg valp så kan det hende at det også blir valper på Rhigge og den planlagte hannhunden bor i Finland.  Men her avventer jeg et par helseresultater før jeg kan bekrefte om dette blir noe av.
Mer info kommer utover forsommer 🙂

Altså, 😥  Da har Theri  (etter kunstig inseminasjon)  "gått tom" igjen.  Så det blir ingen valper mellom henne og Nirius.
Nå er det å håpe at Rhigge blir drektig.  Det var en finsk hannhund som var tiltekt henne i år og Khamfer til neste år, men nå snur vi på flisa og p.g.a. uforutsette hendelser vil det bli Khamfer i år og den finske hannen til neste år.  Altså, hun vil bli parret med Khamfer nå i midten av juli, valper kan da forventes rundt siste halvdel av september, med levering siste halvdel av november ;)

Theri
Rhigge

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Eli Hvattum | Svar 28.03.2019 19.40

Hei:)Jeg ønsker meg gjerne ei jente, hvis du har :) Ser frem til å høre fra dere:) Mvh.Eli

Eva Helseth 29.03.2019 08.31

Hei. Har lang venteliste på tispe. Kanskje det finnes mulighet til sensommeren, så det blir å følge med her på siden. Eller mail: tixobambixo@gmail.com

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.09 | 00:15

Hei vi er et voksent par som miste vår kjære Sol en puddel, nå er vi klare for å ta i mot en ny følges venn, en å snakke, leke og gå tur med.Har dere valper nå?

...
28.08 | 16:33

Hei! Vi er ett ektepar som nettopp er blitt pensjonister. Vi er svært aktive på sjø og land. Ønsker oss en turkamerat og venn, en mellompuddel.

...
22.08 | 17:17

Send meg mail på : tixobambixo@gmail.com

...
22.08 | 17:13

Hei vier ett hundevant sampoerpar ,hun har hatt en K.puddeljag har hatt tervuren og en groendal, vi bor landlig

.nå er vi på utkikk etter en mellompudddel
Mv

...
Du liker denne siden