Nirius sin side

Nirius er Livia sin sønn.  Han ble født 2 mai 2016 og er en utrolig rolig og avbalansert hund.  Han tar alt "på sparket".  Inne er han rolig og bryr seg lite med hva som foregår, mens ute derimot - der er alle gir på for fullt og han er et fyrverkeri - full fart og stormende jubel 😀      Han har hatt helseundersøkelser og de er som følger:  HD (hofteleddsdysplasi) B/B (fri). Patellasjekk 0/0.  Øyelysning FRI.  Han er også PRA-prcd fri (gentestet)                               Han har gjort det veldig bra på eksteriørutstillinger og er International Utstillings Champion og altså i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Gibraltar, Ungarn og Spania. 
Nirius har ett kull valper ettr seg, og står til rådighet for egnede tisper. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.05 | 14:28

Jeg er en jente som ønsker en mellompuddel, har vokst opp med storpuddel rundt meg. Liker å gå turer. Tilbyr et godt hjem for en hund:)

...
02.05 | 19:27

Vi er et voksent par som ønsker oss en mellompuddel til å bli vårt familiemedlem. Vant til hund. Siste var en Jack Russel Parson som vi eide sammen voksen datte

...
11.04 | 21:57

Vi er et turglad par med ønske om familieforøkelse i form av en mellompuddel. Er oppvokst med hund og håper å kunne tilby et trygt og godt hjem. Ta kontakt! :)

...
01.04 | 17:46

Jeg har lang erfaring med puddel og andre raser, bruksprøver og utstilling. .Liker skogsturer, sykkelturer og lydighetstrening. God tid til stell og tur.

...
Du liker denne siden