Årsberetning Liahøi SA 2018

Årsberetning Liahøi SA 2018

Årsberetning Liahøi SA 2018 

Styret har i perioden bestått av:

Bente Sneis, Leder, Erik Larsen, Nestleder, Marit Aschehoug, Sekretær, Solveig Fjeldstad, Kasserer, Anita Taring, styremedlem,

Varamedlemmer: Ole Nordby, Dagfinn Bakkelid, Babar Rashid

Styret har i 2018 hatt 10 styremøter. Styret har hele tiden innkalt vararepresentantene og de har med varierende unntak vært med på styremøtene. Utleiekoordinator Kirsti Westby har i 2018 møtt som observatør på alle styremøtene etter ønske fra styret. Deler av styret i Liahøi’s Venner har deltatt som observatører.

Styret har hatt en god dugnadsånd i perioden. Samarbeidet med utleiekoordinator og med styrene i Liahøi’s venner og Gløtten Pub er godt. Styret består av fire kvinner og fire menn.

Hvert styremøte har åpnet med redegjørelse for bilag ut og inn og økonomisk status.

Eierforhold/organisasjonsforhold:

Det har ikke vært endringer i eierforholdene for Liahøi SA i 2018. Liahøi SA har 1840 eierandeler pålydende kr. 184.000,- fordelt på 15 lag og foreninger med til sammen 63 stemmer på årsmøtet.

Generelt:

2018 har vært et godt år for Liahøi SA med mye utleie. Vedlikehold og oppgradering av bygningsmassen har vært utført fortløpende. Det store løftet har vært reparasjon og utskifting av hele taket på nordsiden av huset, skifte vinduer på kontor og kjøkken, skifte deler av utvendig panel på tilbygget samt reparere og skifte ut råte på veranda i annen etasje. På grunn av råte ble takskiftet mer omfattende og kostbart enn noen kunne vite på forhånd. Taket kom på nesten en halv million kroner. Gløtten Pub har bidratt med 100.000 kroner og styret er svært takknemlig for dette. Uten omfattende dugnadsarbeid blant annet fra seniorgruppen, hadde ikke Liahøi vært så godt vedlikeholdt som det er i dag. Styret er svært takknemlig for dette også. Den nye utescenen er malt. 

Helse, miljø og sikkerhet:

Det er videreført rutiner for internkontroll. Internkontrollmappen oppbevares på kontoret. Risikoanalyse skal legges inn i internkontrollmappen. Det er inngått årlige serviceavtaler for kontroll av det elektriske anlegget, kontroll av pumper, varmepumper, samt kontroll av brannsikkerhetsutstyret. Styret er husets ansvarlige brannledere. Utleiekoordinator er husets daglige brannleder.  Det sendes inn vannprøver til Mattilsynet regelmessig. Liahøi SA forurenser ikke det ytre miljø. 

Leietagere:

Liahøis Venner leier hele huset og området rundt flere ganger i året til sine arrangementer og betaler husleie for det. Gløtten Forum/Pub leier kjellerlokalene til sin virksomhet og betaler husleie for det. Lions har sine faste medlemsmøter på Liahøi og har fast avtale for husleie en mandag hver måned.  Det undervises i yoga i storsalen. Utleiesituasjonen er god. Det er få ledige helger i 2019. 

Nettsidene til Liahøi SA

www.liahoi.no har svært godt besøk. Sidene og fotoalbumene er pr. 15. februar 2019 vist totalt 207.749 ganger. Det er 25.971 visninger i 2018, 500 visninger i uken hele året. Det ble i 2018 gjort forsøk med en bestillingskalender på sidene. Det fungerte dårlig, og den er fjernet.

Liahøi’s sider på Facebook er også populære og brukes til meddelelser om arrangementer og lignende. 

Nye oppgaver – fremtiden:

Det er fortsatt en rekke oppgaver styret tar fatt på i 2019. Vi er pålagt å avslutte olje- og parafinfyring og bli kvitt tanken ute og ovnene inne. Varmepumpene har tatt over all oppvarming. Huset bør vaskes og males utvendig. Huset bør rundvaskes innvendig. Gulvet i garderoben nede bør males. Gulvene oppe må slipes og lakkes. Dørene oppe skal males, likeledes taket og veggene i Lillesalen i tillegg til nye taklamper. 

Styret Liahøi SA februar 2019

Bente Sneis, Erik Larsen, Marit Aschehoug, Solveig Fjeldstad, Anita Taring

Ole Nordby Dagfinn Bakkelid Babar Rashid

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.03 | 10:49

Hei!
Jeg lurer på om årsmøtepapirene for årsmøtet 10. mars er lagt ut, tenker å skrive de ut, men finner de ikke.
Med vennlig hilsen
Anne-Berit Nerland

...
02.02 | 12:24

Ringt Bente Sneis og hør om vi har lagerplass. 93266108

...
02.02 | 11:36

Hei, vi har to sovesofaer som vi ikke trenger. Vil dere ta imot som lopper i løpet av denne uken? Bor på Tiursvingen på Vinterbro
På forhånd takk for svar

...
30.01 | 18:30

Når er neste loppis?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE