Morsom cupcakekonkurranse

Flotte premier i cupcake-konkurransen under mart'n

Bedre Hjem-Jernia på Vinterbrosenteret ga en flott blender, silikon muffins bakebrett, startpakke i sprøytepose. www.bedrehjem.no Og Cacas på Trollåsen ga muffinsstativ, to slikkepott, to muffinsbakeformer, to esker med papirmuffinsformer, og en muffinsfordeler. www.cacas.no
Christian Ødegård tok med seg hovedpremien hjem

Christian Ødegård slo alle jentene i bakekonkurransen med sine røde bringebærcupcake. Dommerne var skjønt enige om at den var den beste. Han sier selv han kan ikke bake og ble utfordret i ølteltet kvelden før til å stille opp. Sporty og flott!

Fantastisk flinke bakere!

Vinnerkaken, en frisk bringebærkrem på fruktcupcake bakt av Christian Ødegård som påstod han aldri hadde bakt før.

Halve kafételtet var fyllt med entusiastiske og kreative cupcakebakere under Nordbymart'n søndag. Fra klokken 12 og til ca 14, pyntet de cupcakene sine med de mest kreative påfunn fra kakemonster med øyne til sommerkaker med parasoll, jordbærkaker, spøkelseskaker og andre kreative løsninger på pynten.

Dommerpanelet bestod av restauratør og kokk Inger-Johanne Henriksen Serrano og Odd Sveum fra Lions. De tok oppgaven på største alvor og smakte seg gjennom åtte lekre kaker og drøftet smak og konsistens og var helt enige: Kake nummer 6, bakt av Christian Ødegård, var den beste. På annen og tredjeplass kom Karoline Figge Faarlund og Kari Anette Weydahl.

Publikum fikk smake og stemme på sin favopritt og mange benyttet sjansen til å teste det lekre bakverket. Det ble avgitt 36 stemmer. Publikumsfavoritten ble nummer fire: Ellen Beate Waltoft med 10 stemmer alene.

De andre deltagerne, Hanne Sneis, Thyra Pauline Eljarbø, Emelie Grand og Ida Hoem Olsen (team) og Cahtrine Brattvold deltok også med rene kunstverk av noen kaker.

 

Kari Munthe fra senterpartiet vant rosemalt vugge med dukke og dukkeklær. Rosemalt dukkevugge med dukke og masse dukketøy er hovedgevinsten i lotteriet i tillegg til masse andre flotte gevinster - ta lodd! Trekning søndag.
Det var valgrevy i ølteltet fredag og lørdag og det vakte begeistring. Deler av revygjengen Liagøy øver til revystunt i ølteltet fredag og lørdag kveld ca kl 21. Eli, Andreas, Bente, Kjersti og Katrine. Hvorfor har de reinsdyrhorn på hodet? Det får du se i kveld.
Mannekengoppvisning med vintageklær er blitt tradisjon. Kjersti, Marit og Solveig sorterer vintageklær til mannekengoppvisningene i helgen. Masse lekkert å få kjøpt!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.04 | 15:30

Tar dere i mot lopper også etter 22 april?

...
23.04 | 13:00

Er det loppemarked i dag 32April 2022Mvh Hanne lundh

...
28.03 | 19:36

Når i april er det loppemarked?

...
03.02 | 16:43

Ta en kjapp tlf til Bente Sneis. 932 66 108

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE