Årsberetning Liahøis Venner 2017

Årsberetning Liahøis Venner 2017

Årsberetning Liahøis Venner 2017 organisasjonsnummer 811 569 402

STOR INNSATS:

Også 2017 har vært preget av stor innsats, særlig er det mye arbeid med å hente og kjøre lopper. Styret og frivillige gjør en kjempeinnsats for å skaffe nok lopper til to loppemarkeder hvert år. Samtidig ser vi at folk gjerne gir hele dødsbo og flyttelass til loppemarked på Liahøi. Vi får inn så mange flotte ting og er takknemlige for det. Vi har vært heldige å få lagre mye i låven hos Terje Ødemark, og hos noen andre i bygda, men vi trenger enda mer lagerplass. En ekstra takk til loppehentegjengen som gjør en kjempejobb!

FRIVILLIGFEST:
I januar 2017 arrangerte styret den tradisjonelle festen for alle frivillige som bidrar. Over 50 gjester kom på festen der styret lager maten til et fantastisk koldtbord med varmmat. Det er allsang og leker og god stemning på frivilligfestene.

DUGNADER:

Det kreves mye dugnadsinnsats for å holde huset og uteområdene pene og ordentlige. Vi har mange frivillige og vil gjerne sende en ekstra takk til dem og spesielt til «seniorgruppen» som på eget initiativ har stått for opprydding og vedlikehold flere ganger i løpet av året. Det er også god grunn til å takke styret og deres familie for innsatsen.

Liahøis Venner har hatt dugnader både inne og ute med fjerning av søppel og vasking av utemøbler og rydding av kontor, scene og garderobe oppe. Her ønsker vi oss flere deltagere for alle utemøbler må skrubbes og det må shines opp rundt hele huset før sommersesongen.

UTESCENEN:

Den er blitt kjempefin og blir stadig brukt i forbindelse med selskaper og under loppemarkedet.

LOPPEMARKED:

Rutinene for loppemarkedet er gode og frivillige hjelpere stiller opp. Gulvene dekkes med tykt papir som tapes fast for å spare lakken, og loppene sorteres og tørkes av. Vi får gode tilbakemeldinger på at loppemarkedene på Liahøi er velorganisert, ryddige og ren, og kanskje litt for rimelig.

Loppemarkedene vår og høst er våre viktigste inntektskilder. Liahøis Venner leier hele huset og plassen utenfor av Liahøi SA og betaler leie for det.

I 2016 forsøkte styret for første gang å åpne torsdag kveld og ha restesalg søndagen. Det viste seg å være vellykket. Derfor gjorde vi det samme i 2017. Selv om vi kolliderer med loppemarkeder andre steder, så er vi alene om torsdagen. Vi ser også at folk kommer til oss selv om det er loppemarked andre steder og de kommer langveis fra. Vi har rett og slett godt rykte. I 2017 ble VIPPS mye brukt som betalingsløsning, og styret mener at dette fører til mersalg selv om det koster noe å bruke VIPPS.

Loppemarked VÅR ga 132.400 kroner i inntekt.

Loppemarked HØST ga 136.000 kroner i inntekt.

JULEMARKED:

Julemarked ble som vanlig arrangert siste helgen før advent. Det var svært godt besøkt og ga god inntekt både på standsleie, kafeen og ikke minst lotteriet. Salg av julebakst (noe begrenset i 2017) og lodd ble til sammen ca 12.500 kroner. Nytt i 2017 var egen juledisk med juleting fra loppemarkedet i august. Det var meget vellykket. Til sammen ble inntekten ca 28.500 kroner. De som hadde salgsbord, var veldig fornøyd. I garderoben nede arrangerte Begeistringsetaten og Lysnissene lykteverksted for barn. Julemarkedet ga ny rekord i inntekter.

STYRET:

Styret har i perioden hatt 8 styremøter. Samarbeidet i styret er meget bra. Styret samarbeider godt med styret i Liahøi SA og Gløtten Pub. Arbeidet i foreningen forurenser ikke det ytre miljø.

 

Styret har i perioden bestått av:

Leder:                            Bente Sneis 

Nestleder:                       Erik Larsen

Sekretær:                       Marit Aschehoug

Kasserer:                        Kjersti M. Larsen

Styremedlem:                  Ella Walle

Varamann 1:                    Grethe Gonella

Varamann 2:                    Kirsti Westby

Varamann 3:                    Per Ivar Wroldsen

Varamann 4:                    Thor Arne Karlsen

    Bente Sneis

Styrets leder

på vegne av styret

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.09 | 18:29

Det burde kunne gå bra med god avstand - bare husk å holde avstand i kaffepausen. send mail til bestilling@liahoi.no

...
14.09 | 18:16

vi er ca 30

...
14.09 | 17:37

Siste smitterisiko i kor, tilsier minst 2 meter fra hverandre. Så da spørs det hvor mange dere er.

...
14.09 | 17:35

vi tenker på korseminar

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE