Forslag til vedtektsendring Liahøis Venner

Forslag til vedtektsendring Liahøis Venner

Sak til årsmøtet i Liahøis Venner – endring av vedtekter

Styret ønsker å endre vedtektene på noen få punkter. Bakgrunnen er at det er tungt å rekruttere nye styremedlemmer. Derfor ønsker styret å myke opp reglene for valg av styre. For Liahøis Venner er det viktigere å rekruttere flere frivillige til felles dugnad, enn å ha et stort styre med omfattende formalkrav. Derfor ønsker man en åpning for at det kan bli nødvendig å ha et mindre styre, med flere selvstendige arbeidsgrupper som har ansvar for enkeltoppdrag. Det betyr ikke at vi skal ha et lite styre, men at vi kan ha det om det blir svært vanskelig å finne tillitsvalgte.

De gamle vedtektene lyder slik:

§6 Styret:
Styret består av en leder, nestleder, kasserer, sekretær og styremedlem. I tillegg har styret fire varamedlemmer uten stemmerett, men varamenn får alle styrepapirer og innkalles til styremøtene. Styret er beslutningsdyktig når leder og ett medlem til er tilstede. 
Styret peker ut arbeidskomiteer for forskjellige oppgaver. Disse rapporterer til styret.
Minst ett av styrets medlemmer skal være representert i styret for Samvirkeforetaket Liahøi. Minst ett av styrets medlemmer skal være representert i styret for Gløtten Forum.

§7 Styrets oppgaver:
Styret skal iverksette årsmøtets vedtak, initiere nye ideer, oppnevne komiteer eller arbeidsgrupper, administrere og føre kontroll med organisasjonens økonomi, og representere organisasjonen utad.

Forslag til endring av vedtektene lyder slik:

§6 Styret:
Styret består av minst tre medlemmer som konstituerer seg selv. I tillegg kan styret ha inntil fire varamedlemmer uten stemmerett, men med stemmerett når det er forfall i styret. Varamedlemmer får alle styrepapirer og innkalles til styremøtene. Styret er beslutningsdyktig når tre medlemmer/varamedlemmer er tilstede. Styret velges av årsmøtet for to år av gangen. Varamedlemmer for ett år av gangen.

§7 Styrets oppgaver: Styret kan peke ut arbeidskomiteer for forskjellige oppgaver. Minst ett av styrets medlemmer/varamedlemmer skal være representert i styret for Samvirkeforetaket Liahøi. Minst ett av styrets medlemmer/varamedlemmer skal være representert i styret for Gløtten Pub. 
Styret skal iverksette årsmøtets vedtak, initiere nye ideer, administrere og føre kontroll med organisasjonens økonomi, og representere organisasjonen utad.

Forslag til vedtak:

Årsmøtet vedtar styrets forslag til endring av vedtektene.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.03 | 10:49

Hei!
Jeg lurer på om årsmøtepapirene for årsmøtet 10. mars er lagt ut, tenker å skrive de ut, men finner de ikke.
Med vennlig hilsen
Anne-Berit Nerland

...
02.02 | 12:24

Ringt Bente Sneis og hør om vi har lagerplass. 93266108

...
02.02 | 11:36

Hei, vi har to sovesofaer som vi ikke trenger. Vil dere ta imot som lopper i løpet av denne uken? Bor på Tiursvingen på Vinterbro
På forhånd takk for svar

...
30.01 | 18:30

Når er neste loppis?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE