Årsberetning Liahøis Venner 2018

Årsberetning Liahøis Venner 2018

Årsberetning Liahøis Venner 2018

STOR INNSATS:

2018 har vært preget av stor innsats, særlig er det mye arbeid med å hente og kjøre lopper. Styret og frivillige gjør en kjempeinnsats for å skaffe nok lopper til to loppemarkeder hvert år. Samtidig ser vi at folk gjerne gir hele dødsbo og flyttelass til loppemarked på Liahøi. Vi får inn så mange flotte ting og er takknemlige for det. Vi har vært heldige å få lagre mye i låven hos Terje Ødemark, og hos noen andre i bygda, men vi trenger enda mer lagerplass. En ekstra takk til loppehentegjengen som gjør en kjempejobb!

FRIVILLIGFEST:
I januar 2018 arrangerte styret den tradisjonelle festen for alle frivillige som bidrar. Over 50 gjester kom på festen der styret lager maten til et fantastisk koldtbord med varmmat. Det er allsang og leker og god stemning på frivilligfestene.

DUGNADER:

Det kreves mye dugnadsinnsats for å holde huset og uteområdene pene og ordentlige. Vi har mange frivillige og vil gjerne sende en ekstra takk til dem og spesielt til «seniorgruppen» som på eget initiativ har stått for opprydding og vedlikehold flere ganger i løpet av året. Det er også god grunn til å takke styret og deres familie for innsatsen.

Liahøis Venner har hatt dugnader både inne og ute med fjerning av søppel og vasking av utemøbler og rydding av kontor, scene og garderobe oppe. Her ønsker vi oss flere deltagere for alle utemøbler må skrubbes og det må shines opp rundt hele huset før sommersesongen.

UTESCENEN:

Den er nymalt utvendig og blir stadig brukt i forbindelse med selskaper og under loppemarkedet.

LOPPEMARKED:

Rutinene for loppemarkedet er gode og frivillige hjelpere stiller opp. Gulvene dekkes med tykt papir som tapes fast for å spare lakken, og loppene sorteres og tørkes av. Vi får gode tilbakemeldinger på at loppemarkedene på Liahøi er velorganisert, ryddige og ren, og kanskje litt for rimelig. Loppemarkedene vår og høst er våre viktigste inntektskilder. Liahøis Venner leier hele huset og plassen utenfor av Liahøi SA og betaler leie for det.

I 2016 forsøkte styret for første gang å åpne torsdag kveld og ha restesalg søndagen. Det viste seg å være vellykket. Derfor gjorde vi det samme i 2017 og 2018. Selv om vi kolliderer med loppemarkeder andre steder, så er vi alene om torsdagen. Vi ser også at folk kommer til oss selv om det er loppemarked andre steder og de kommer langveis fra. Vi har rett og slett godt rykte. I 2018 ble VIPPS mye brukt som betalingsløsning, og styret mener at dette fører til mersalg selv om det koster noe å bruke VIPPS.

Loppemarked VÅR ga 165.976,- kroner i inntekt mot 132.400 kroner våren 2017.

Loppemarked HØST ga 150.299,- kroner i inntekt mot 136.000 kroner i 2017.

JULEMARKED:

Julemarked ble som vanlig arrangert siste helgen før advent. Det var svært godt besøkt og ga god inntekt både på standsleie, kafeen og ikke minst lotteriet. Til sammen ble inntekten 26.800 kroner. De som hadde salgsbord, var veldig fornøyd.

ØKONOMI:

Liahøis Venner hadde til sammen 346.000 kroner i inntekter i 2018. Det ble betalt i alt 315.000 kroner i husleie til Liahøis SA.

STYRET:

Styret har i perioden hatt 11 styremøter. Samarbeidet i styret er meget bra. Styret samarbeider godt med styret i Liahøi SA og Gløtten Pub. Arbeidet i foreningen forurenser ikke det ytre miljø.

Styret har i perioden bestått av:

Leder:                                    Bente Sneis   

Nestleder:                             Erik Larsen

Sekretær:                             Marit Aschehoug

Kasserer:                               Kjersti M. Larsen

Styremedlem:                          Ella Walle

Varamann 1:                            Grethe Gonella

Varamann 2:                           Kirsti Westby

Varamann 3:                           Per Ivar Wroldsen

Varamann 4:                           Thor Arne Karlsen

Bente Sneis

Styrets leder

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.03 | 10:49

Hei!
Jeg lurer på om årsmøtepapirene for årsmøtet 10. mars er lagt ut, tenker å skrive de ut, men finner de ikke.
Med vennlig hilsen
Anne-Berit Nerland

...
02.02 | 12:24

Ringt Bente Sneis og hør om vi har lagerplass. 93266108

...
02.02 | 11:36

Hei, vi har to sovesofaer som vi ikke trenger. Vil dere ta imot som lopper i løpet av denne uken? Bor på Tiursvingen på Vinterbro
På forhånd takk for svar

...
30.01 | 18:30

Når er neste loppis?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE