Vitser.

Bildet til mor.

Sjømannen Lars hadde vært lenge på sjøen da han bestemte seg for å sende et brev hjem til mor. Han hadde ikke annet bilde av seg selv enn et hvor han sto naken på ei badestrand.
 "Skitt tenkte han, jeg klipper det i to så det blir et brystbilde av meg. Uheldigvis så sendte han feil del av bildet og moren som var gammel og svaksynt åpnet brevet og fikk se bildet.
 Da utbrøt hun, - Å huttetu som han er lik far sin. Skjeggete og skitten, og slipsknuten på skeive".

Døvstumme kunder.

Knut Gustav hadde fått jobb i en pub, og det var hans første vakt alene.
Sjefen forklarte:
- Du bare lager de drinkene kundene ber om
- Ja, også var det en ting til. To døvstumme brødre pleier å komme innom. Når de holder tommelen opp betyr det at de skal ha et glass med Jägermeister, og holder de tommelen ned skal de ha et glass vodka.
Ut på kvelden kom de døvstumme brødrene. De bestilte både Jägermeister og vodka, og alt gikk veldig greit. Plutselig begynte de to brødrene å sitte med stor åpen munn, og slik satt de lenge.
Knut Gustav ble litt engstelig, og bestemte seg for å ringe sjefen.
 - De to døvstumme brødrene er her, og nå sitter de bare tett sammen og gaper og de har gjort det lenge nå. Skal jeg ringe legen? spurte Knut Gustav.
- Hvor mye har de drukket?
- Sju Jägermeistere og fire vodka hver, svarte Knut Gustav.
- Åja, sa sjefen; - Da sitter de bare å synger ......

 

Bra utført arbeide.

Huseieren hadde leid inn hjelp av en ungdom for å få malt huset og var strålende fornøyd da han fikk se resultatet.
- Veldig bra jobbet, utbrøt han og betalte det de hadde avtalt.
 - Og som en bonus, her har du 500 kroner ekstra så du kan ta med madamen på restaurant eller kino. Senere på kvelden dukker mannen opp på døren til huseieren igjen.
- Har du glemt noe? undrer huseieren.- Nei, svarer ungdommen.
 - Jeg er her for å hente madammen din for en tur på restaurant eller kino som du tilbød meg.

 

En blondines tre ønsker.

En blondine var ute og gikk tur i skogen da hun støtte borti en god fe. Hun var født naturlig blond og blåøyd, men var likevel ikke helt fornøyd med seg selv. Feen sa hun kunne få oppfylt 3 ønsker, og da var hun ikke sen om å ønske seg enda blåere øyne. Og det fikk hun. Deretter ønsket hun at hun ble enda blondere, og det var heller ikke noe problem. Som siste ønske synes hun det var naturlig å ønske seg selv enda dummere. Feen synes ikke det var noe veldig god ide, siden hun aldri kunne forandre på dette igjen. Men blondinen sto på sitt så feen måtte bare godta det. Hokus pokus sa feen for tredje gang - og puff så ble dama til en mann.

Dype tanker.

To gutter var på vei hjem fra søndagsskolen og gikk i dype tanker. Etter en stund sa den ene,
- Hva tror du om alt det vi lærte om djevelen i dag?
 Den andre gutten dro på skuldrene før han sa,
- Du husker vel hvem julenissen viste seg å være. Dette er sikkert faren din også.

Fem års yrkeserfaring.

Flere uker etter at den unge mannen hadde blitt ansatt, ble han kaltinn på sjefens kontor.
- Hva var hensikten med dette? sier sjefen. Når du søkte på denne jobben sa du at du hadde fem års yrkeserfaring. I ettertid har vi funnet ut at dette er den første jobb du noensinne har hatt.
- Vel, svarer den unge mannen. - I stillingsannonsen stod det at dere ønsket en person som var kreativ og fantasifull.

Markus 17

En predikant fortalte de fremmøtte at neste søndag ville han preke rundt Markus 17 og ba dem alle om å studere dette skriftstedet på forhånd for lettere å kunne gjøre seg forstått. Neste søndag kom og mens predikanten forberedte seg på å tale spurte han hvem som hadde lest Markus 17.
Alle rakk opp hånden sin.
Predikanten kikket strengt på dem og sa,
 - Markus inneholder kun 16 kapitler. Jeg vil nå undervise om løgn.

 

Fornyet førerkort

En mann var på biltilsynet for å få fornyet førerkortet sitt, og måtte stå i en lang kø i over en time før det ble hans tur. Irritert over all den bortkastede tiden ble ansiktsutrykket av en heller sinna karakter på bildet på det nye sertifikatet.
Han går bort til en av funksjonærene og sier at han ikke kan ha det sånn.Funksjonæren kikker nøye på bildet på sertifikatet og sier,
- Det ser helt greit ut det. Det er sånn du vil se ut når politiet stopper deg allikevel.