Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Åse Jenson, 9. mai, 2014
Hei. Kan du svare på hvor jeg kan få tatt "bilder" av blodet slik du gjør? Helst her i landet. Har mange symptomer på borreliose.Har vært friluftsmenneske hele livet.Bilde av Mercedes Cab, 88mod. skal du få seinere. Takk


E-post:
Skrevet av Torleiv Bjørnestad, 13. mar, 2014
Hei. Hatt ME og vært svært syk i 4 år. Hadde det vært mulig å få testet blodet mitt under ditt mikroskop? Mvh


E-post:
Skrevet av S, 8. feb, 2014
Hei
Er det mulig å få tatt en test av blodet, for å finne ut av mulig parasitt smitte? I så fall, hvor kan man gjøre dette?

På forhånd, takk!


E-post:
Skrevet av Lill-Melissa Ottesen, 29. jan, 2014
Jeg har ikke mye krefter igjen,for folk har øderlagt livet mitt i masse år,og hvist nokk enda holder på,og det må bli slutt på det!


E-post:
Hjemmeside: Bietilæveien 1A 9800 Vadsø
Skrevet av Quint Snel, 19. jan, 2014
Hello Dr. Morton Laane and/or assistants,

I'm in need of a test, due to 19 tick bites, several clear symptoms and a negative anti-body test.

Is it possible to get a microscopic blood analysis from you ?

How can I contact you ?

In forward Thanks,

Quint.


E-post:
Skrevet av Torstein Johan Bjordal , 23. sep, 2013
Hei
Stiller meg i rekken av de som ønsker din hjelp.. Hadde vært fint å finne ut hva som befinner seg i blodet.


E-post:
Skrevet av Håkan Roseen, 18. jul, 2013
Hej!
Vilket fantastiskt arbete du har gjort. Min fru har varit sjuk i snart 20 år. Hon har diagnosen ME i Sverige men har blivit behandlad för borreliose sedan 2007. Hon blev först bättre men mycket sämre efter drygt ett år. Det som hjälpte henne då var malariamedicinering (mot babesia), tyvärr har hon succesivt blivit sämre igen och idag är malariamedicinen inte lika effektiv. Vi försöker hitta någon som kan mikroskopera efter babesia i blodet. Mycket tacksam för svar.
Med vänlig hälsning! Håkan Roseen


E-post:
Skrevet av Jarl Iversen, 15. jul, 2013
Hei! Jeg sliter med borreliose,vil du undersøke blodet mitt for å se hva som er der.


E-post:
Skrevet av Wenche Rimolsrønning, 27. mai, 2013
Hei
Jeg har to syke barn på 11 og 16,hvor den eldste har vært syk i tre år...Sønnen min har fått påvist borrelia med tyske blodprøver,og datteren min har en svak positiv test.Men jeg har også mistanke om at de er smittet med bartonella,pga store strekkmerker....Vi er i en fortvilt situasjon....jeg hadde blitt veldig glad om du hadde hatt mulighet til å fått testet blodet på mine to barn.

Mvh Wenche


E-post:
Skrevet av Cecilie Pedersen, 27. mai, 2013
Hei
Vil bare si at det er helt fantastisk det du forsker på når det gjelder borrelia og co. Jeg har vært borreliasyk i to år og stiller gjerne mitt blod til disposisjon :-) Jeg skulle så gjerne hatt bilder av blodet mitt siden jeg sliter med så mange rare symtomer enda, selv etter at jeg har gått på antibiotika i syv måneder.


E-post:
Skrevet av Mette Larsen, 8. mai, 2013
Hei, så aritkkel om borrelia i dag. Min samboer var på klinikken i Nydalen for blodprøve og fikk postive svar. Gikk på antibiotika en stund og måtte slutt da han i samme tidsrom ble så syk, mistet vekt, synet ble dårlig, skjelvinger på hender, føtter ryggsmerter osv. Han kom på Ullevål fikk laseroperert øyer 4 ganger, sliter med tåkesy ennå. Øyelegen sendte han vidre til undersøkelser. Diagnose på Ullevål ble nevrosarkiodose. Går det an å ha begge deler? Han blir behandlet med kortison siden juli 2012 og er fortsatt ikke bra, var på nedtrapping og siste kontroll måtte han øke dosen igjen, som medfører andre bivirkninger igjen. Er det noen mulighet for å forske på dette tilfelle med han? Så han kanskje blir frisk?


E-post:
Skrevet av Svenska, 23. feb, 2013
Hej
Ett tips: Enby:s hemsida där han visar upp bilder som visar olika sjuka patieters blod med vad han tror är bakterier med mera.
http://www.enby.se/svenska/samfatt.htm
http://www.enby.se/english/abstracts.htm


E-post:
Skrevet av Jøran Langset, 21. feb, 2013
Hei... Ser at du forsker på borrelia og andre flått/klegg/myggbårne bakt. , på påvisning av dette i blod med mikroskop... Jeg har vært alvorlig syk i over 3år nå, fikk positiv antistofftest i det offentlige , men ingen behandling.. Har gått på ab i 6mnd gjennom nbs. ,og er langt på vei meg selv igjen , bruker nå urtemedisin , og det går sakte bedre... Testa positivt på borrelia og chlam.pneu. hos nbs , men misstenker også babesia...i forhold til mitt mest fremtedende symtom , tempraturreguleringsproblemer , kald i armer og bein... Angst har vært det som jeg har blitt diagnostisert med i det offentlige , men det er svært viktig å tenke på at angst ikke utelukkende er psykisk, borrelia kan og gir ofte angst... Ble dopa ned med masse medisiner i psykiatrien uten jeg ble frisk av det....nå er jeg kvitt alt av det svinetiet...
Maaaaange havner i psykiatrien på feil indikasjoner , og blir ødelagt for livet..
Jeg har fortsatt mye plager , med hjertet,, mangel på energi, søvnvansker, konsentrasjonsvansker, tempraturreguleringsproblemer, , men 100ganger bedre enn før behandling...
Er det mulig å få undersøkt mitt blod hos deg? , om det vil være mulig å finne noe? etter antibiotikabruk i 6mnd?

Mvh Jøran Langset
borreliasyk......


E-post:
Skrevet av Bjørn Johan Øverbye, 19. feb, 2013
Jeg er lege/forfatter og har i 4 år samlet stoff om Borrelia.Det har vært en reise gjennom et område i medisinen preget av meget blandet kvalitet.Kunnskapen om selve mikorben som presenteres i Norge er ikke fullverdig ,diagnosemetodene tidvis dårlige fordi de kun påviser kroppens egen reksjon på mikorben og ikke identifiserer mikorben og dels er terapirådene ikke fullverdige. I 1944 var det eksempevis kjent i Japan at Penicillin ikke kunne drepe spiroketer!! Likevel brukes Penicillin i dag som en anbefalt medisin.Den største tragedien sett fra en mikroskopist synspunkt (en av mine lidenskaper) er at man i Norge fornekter at Borrelia er pleomorf.Dette er å fornekte oppdagelser som går helt tilbake til 1920 tallet.Med et godt mørkefeltsmikorksop med 1000x til 2000x kan man tydelig se L-formene av spiroketen, likeledes ringformer og dels større kornformer. Med elektronmikroskopet kan man se cyster og dres innhold.Det er kjent at eksempelvis penicilliner ikke dreper Borrelia, men skader spiroketeformen og generer i stedet veggløse L-former. Terapi av L-former og Cyster er som bekjent en helt annen utfordring!! Jeg synes det er priverdig og unikt at du som professjonell løfter frem mikroskopien. Kun ved hjelp av et mikroskop kan vi si vi stiller en diagnose av god kaliber; serumtester er så langt kun hjelepmidler av sterkt varierend natur. Det er viktig i disse tider at mikroskopistens stemme høres og at leger lærer mikroskopi på et høyere nivå i dag, der utdannelsen ikke lenger er ajour med den teknologiske utvikling.


E-post:
Hjemmeside: www.arendalhelsesenter.no
Skrevet av Øistein Jansen, 17. feb, 2013
Hei igjen Morten!

Jo mer jeg ser for meg borreliabakteriene dess flere spørsmål dukker opp. Jeg får litt skrivekløe og må spørre om følgende:

Har du undersøkt hvordan bakteriene oppfører seg under forskjellige temperaturer og ved hvilken temperatur de mister liv?

Om bakteriene gjemmer seg i muskler, hva er da sjansen for at man skal kunne bli smittet ved å spise kjøtt som ikke er varmebehandlet tilstrekkelig?

Hvordan formerer bakteriene seg og hva påvirker formeringsprosessen?

Chlorine dioxide brukes til desinfisering av bl.a. vann. Kan små doser av dette brukes til å ta knekken på disse bakteriene, eller vil det også ha for stor innvirkning på andre organismer i kroppen vår til at dette er en mulig metode? Metoden markedsføres gjennom en erkebiskop Jim Humble og fremstår ikke som en spesielt seriøs aktør.

Selv om en bakterie ikke tidligere er bekreftet funnet i et område eller i et land, så er det ikke det samme som at bakterien ikke finnes. Med de mulige smittekildene vi kjenner til Borrelia, hvordan skal vi kunne finne andre tilsvarende bakterier uten å sette inn større ressurser på mikroskopi?

ME er gjennom studiet i Bergen antydet som en autoimmun sykdom. Andre autoimmune sykdommer er ikke publisert studert med mikroskop. Vet du om det er gjort og ingenting funnet, eller er dette noe som burde vært gjort?

Jeg får begrense meg her og om du ønsker og har anledning til å svare, vil jeg sette stor pris på det.


E-post:
Hjemmeside: https://www.facebook.com/#!/pages/Gi-ME-syke-behandling-N%C3%85/195957953814199

Nyeste kommentarer

20.01 | 18:52

Thank you for information. In the mean time I bought a mikroskop and could see spirochaets. Is phase contrast or darkfield the better method for visualising ?

...
07.07 | 13:51

Dear Dr I've noticed that on some occasions blood platelets appear to have attached to RBC's and then on a different occasion they move independently, perhaps

...
25.05 | 13:52

No, they can be detected in the same preparations with species-or strain specific fluorescent strains that only bind Borrelia. Several strains are now known.

...
07.05 | 08:24

Hello,
is the method to find Borrelia in blood a fake?
Best regards
Eberhard

...