Velkommen til Normann's hjemmeside
Vinterutsikt fra kjøkkendøren. Lysere blir det ofte ikke på vinteren. Noe å tenke på både sommer og vinter. (Fargebilde men ser ikke slik ut!) Forøvrig advarer vi mot DAB+ radio som må byttes ut enda en gang kort tid etter at FM stenges. Noe som er i gang. BLOGG: www.normann.org eller bruk kommentar-mulighetene her flere steder PÅ HVER SIDE HER. Skriv din mening eller en kommentar. Takk! . Vi lytter ikke lengre på norsk radio etter at FM ble slått av og erstattet med DAB+ som er langt dårligere på alle måter. Farvel NRK! . . SE&O. . God Jul og et enda bedre Nytt År! Se menyen! :-D
Velkommen til hjemmesiden vår
MOBILDOKTOREN - Velg Reklametagg og undertagg Linker

Reparerer omtrent alle mobiltelefoner
og Datamaskiner samt ting som treningsapparater.
Vi tegner gjerne kontrakt på vedlikehold med firmaer.
Vi leverer topp kvalitetsarbeid til fornuftig pris.
Vi finnes nær grensen både på norsk og svensk side.
Vi benytter meget avanserte reparasjons-metoder.
vi gjør alt for å holde høyest mulig standard i alle tjenester.


SE DIVERSE ANDRE LINKER HER SOM KAN VÆRE NYTTIGE

Velkommen hit til disse sidene :-D
   Et fargevinterbilde som kan se ganske fargeløst ut, sett ut gjennom en dør på vinterstid, i motsetning til disse fargebildene. Det til høyre fra et TV opptak kan du klikke på og forstørre.

EN RIKTIG GOD SOMMER ØNSKES ALLE HVERT ÅR!
Enten den kommer er her eller går...
Er verre varm, kald som is, eller våt til rotbløyte, kanskje tørr som en ørken helt uten vann, så kos deg så godt du bare kan, med sand og vann!
Her kan du følge med i noen av våre tanker og ideer, se på linkene våre, lese innlegg og gjerne skrive en liten stubb selv her et sted eller i en tilgjengelig gjestebok eller kommentarfelt og eventuelt FB. Du må gjerne markere om du liker eller misliker noe. Vi peker ut eller omtaler en rekke ting i vår vei.
Du kommer til en eller mange andre sider herfra også. God fornøyelse!   Med normann.org gruppen. Vi kan ikke garantere komplettheten eller innholdet i linker over tid da det er forhold vi ikke alltid har kontroll over og kan ta NOE ansvar for.
Normann.org er en "non profit" organisasjon med mange avgreninger og mange års kontinuerlig drift. Starten var nok i Norge og London men har spredd seg ut til UK og USA samt EU, for å nevne noen hovedsakelige steder. Enkelte tjenester beregnes kun til selvkost for medlemmer. Noe overført ansvar i noen sammenheng overtaes ikke. Forsikring må man dekke selv. Et av flere eksempler er data-redding og all elektronikk. Litt humor blir det også plass til.

Vi har nå passert langt over 37 000 besøkende på disse sidene til sammen, og mange legger inn kommentarer her eller andre steder hvor det er mulig. Også du er velkommen med dine meninger! Dessverre må vi sortere ut ting som ikke passer seg eller inneholder uønsket kode. Dette medfører at vi fjerner den vanlige gjestebokstjenesten her da den har blitt fylt med fremmede språk og kode, hvilket også har skjedd andre steder. Av plasshensyn vil det komme begrenset med nye bilder men det erstatter vi med nye linker til andre bilder og flere nye sider her.

Det anbefales å kikke nærmere på siden med linker og bilder. Litt legges til etter hvert på flere steder og nye emner dukker også opp. 
(Hvis det skulle bli vanskelig å få vist bilder så prøv en annen nettleser med bildevisnings-tillegg. F.eks. Chrom.)

Hos Normann.org finner du en både nyttig og gøyal blogg-side, men du må lete for å finne ting fordi den er konstruert som en uendelig lang side med dato-avgrensninger det er mulig å bla rundt i etter litt leting... 
Eldre innlegg er også tilgjengelige for de som er interesserte. Her har vi begrenset plass til bilder men fortsatt er det plass til tekst og annet. Du finner også linken tilbake hit oppe til venstre i venstre skyskraper på siden. Alle kan kommentere

Gode råd om nettbruk, web-utvikling og annet finner du også hos BoogieJack.
Vi og våre samarbeidspartnere hjelper gjerne med både grafikk og design av nettsider samt noe innhold. Et eksempel på blanding av grafikk og foto finner du på:
www.nomann.org som er knyttet til bloggen her samt norman.org's mikro-bloggsider.

Da det som nevnt er en begrenset mengde bilder som kan publiseres her, vil vi også vise til våre andre sider som både er utgitt og designet i samarbeid med Normann.org, men de riktig gamle sidene som har ligget ute uredigerbare fra gamle Eunett og Telenor er nå borte fordi serverne er stengt ned av alle leverandørene. Dette medfører også linkfeil som det vil ta tid å reparere fordi mange forskjellige servere er involvert og endret. Ta det med humor..  :-D
Kommentarer eller annet fornuftig materiale sendes til Normann. Vi lar årstidene stå som de står og vurderer etter hvert å tilføye noe med vår noe skjeve humor.
Har du en bursdag eller noe annet som skal feires så forsøker vi å ta det med.
Hva mener du om bilder som dette hvor fargene er omtrent usynlige?
-*-
Har du meninger om dette?
Probably, and the physics of gravitation and time is still one unknown component as it may be particles radiation we can`t explain ! (Yet..) The particles may be information carriers we don't know about, even if the gravitation wawe are a reality as a light-ray with it's particles.
But again, Einstein may have had more than a clue when he understood that there was some other variables he was missing. Gravitation and time-variations. And that is still very interesting to most of us. What about you?
Our knowledge of physics may not be so complete as we like to think in general.
The black matter they are talking about are not any black matter but probably some kind of particle power as something alike the gravity itself... So there must be gravity waves and particles!
New questions are sneeking up!
-+-

Our main webmaster can be contacted by phone in USA if neccessary:

+ (510) 214-7262
Most of the language is in Norwegian - parts in English
You may use some kind of translation

Eller fotonormann(at)normann.org for kontakt.

Tom Northland siden har stadig hatt uvelkomment besøk og fungerer ikke som forutsatt lenger, men den vil bli oppdatert på et senere tidspunkt.
K. Normann finnes på Facebook sammen med sin imaginære bror eller søster. 
Alle bilder og tekstmateriale er rettighetbelagt etter lov. Spør hvis du vil bruke noe av dette stoffet i noen sammenheng. Det gjelder også Tom Northland da alle reserverer seg for ren kopiering av noe som er rettighets-belagt enten det eller spesifisert eller ikke. Det vises forøvrig til lovverk om hva som automatisk er 
rettighets-belagt over det meste av verden.

KURS: DATA OG FOTOGRAFERING samt elektronikk og design, hører inn under våre mange fagfelt og vi diskuterer gjerne et opplegg eller konsulentvirksomhet også under handelsfaget. Produkt utvikling har vi arbeidet med i mange lange tider.
-*-
VI ER BLANT DE SOM PROTESTERER MOT NY LOVGIVNING SOM BEGRENSER HVORDAN EN NETTSIDE KAN SE UT! 
 Loven gjelder ALLE som lager nettsider i Norge, uansett hvor siden fysisk befinner seg hvis den kan leses og er rettet mot det norske publikumet! Loven gjelder ALLE som lager nettsider i Norge, uansett hvor siden fysisk befinner seg hvis den kan leses og er rettet mot det norske publikumet!  Man skal straffes om man ikke etterkommer påleggene om bestemt universell utformning! Denne loven er et brudd mot alle former for bruk av det frie ord og hvordan det gjengis offentlig! Så langt vi vet finnes det ikke noen slik lovgivning for det skrevne ord!
Vi ser det ikke slik at Norge er et land vi ønsker å sammenligne med land uten noe reelt demokrati, men både denne saken og DAB- avgjørelsen baserer seg på bestikkelser og løgn fra ende til annen for å hente ut penger fra folket uten at de får noe reelt tilbake annet enn dårlige resultater og kostnader. Stortinget er lurt med falske data og opplysninger. Det er tilstrekkelig sikkert, og annen spionasje vil settes i verk med ny teknikk som lettes av økende bruk av DAB+.
Vedtaket om å stenge FM er det ingen almen støtte til blant befolkningen! Norge blir et raritetsland som ikke tenker på forpliktelser eller sikkerhet av noen art.
Forurensning med farlige gifter er plutselig helt OK bare noen tjener penger...
(Dette er vel ikke NordKorea? Heller ikke et land med Nazi-styre?)
 Hvor er demokratiet? Har det gått i dass?  :-D
  Har du meninger om ting som dette? Er det et problem at ditt firma og du privat blir et mål for spionasje i tillegg til de tradisjonelle målene?

Last updated: Sunday 27/09-2018 (DD/MM-Year.)
This date and page are not automatic updated as before, the code is outdated. Sorry.  (But on the top right of first page you may get an automatic update now.)

(Klikk på teksten)

Kopiering fra noen av sidene er helt eller delvis tillatt ved forutgående skriftlig avtale! (c) VENNLIGST SPØR FØRST

Velkommen hit når som helst på året!

GOD JUL
OG ET RIKTIG
GODT NYTT ÅR! - Hvert år

-hele tiden uavbrutt...
TIL DERE ALLE
FRA
NISSENE PÅ SETRA!

OG DATANISSENE HOS NORMANN.ORG

Se gjerne noen av disse linkene også: Nomann.org
Normann.org            

Knut's gamle side(r)  finner du DESSVERRE ikke her lenger ELLER ANDRE STEDER og de kan heller ikke redigeres. De var gode eksempler på helt håndkodede sider med grafikk fremstilt av fotografer.  Vi kan fortsatt levere serversystemer med  høy  datasikkerhet til profesjonelle formål via våre handelspartnere og egen teknologi.

Travel & Consulting  er for tiden fjernet som alt annet gammelt. 

Mer gammelt: Knuts Sider.  (Som det faktisk er noen rester av liv i enda men ikke nødvendigvis publisert.)
Dataamatørforeningen DAF er også historie og det gjelder tidsskriftet Datatid samt I/O etter at det magasinet  forsøkte  å få en mer profesjonell form og kuttet ut samarbeidet med DAF, noe som etter hvert  f ø r t e  til begges for-tidlige død.

Enda mer gammelt: Knuts Sider.  (så er eunet.no bare historie.) Eunet la grunnlaget for et raskere og mer effektivt Internet i Europa hvor datatrafikken kunne snu automatisk uten datatap.
Telenor har på kort varsel bare lagt ned sine servere! Snakk om kundeservice! Canal Digital aner ikke at de har levert hjemmesider, men Internet forbindelse leverer de! "Makan!"

Vi har gleden av å ha vært med på utviklingen av ting som tas som en selvfølge i dag, innen flere felter enn vanlig.Vi håper at du har glede av denne tiden
Vi nisser vi gjør hva vi kan alle mann!

På denne nettsiden ser det ikke ut til å
være veldig enkelt å bruke egen HTML kode
eller Java, hvis man skulle ønske det.
Men det er mulig å sette opp hele siden selv.

Det er derimot en rekke finesser som
du egentlig ikke hadde tenkt
at du faktisk hadde bruk for.

---------------------------------------------------------------------------

Ramadan passer derimot ikke inn i vårt samfunn på noen måte!
Muslimer representerer noe like tilbakestående som våre vikinger hvor et liv eller levemåte ikke har noen som helst reell plass. Noen av oss er redd for at Islamismen vil bli hatet til de grader at det blir en bakgrunn for et folkelig opprør både mot troen og klesdrakten som nedvurderer menneskeverdet og oppfordrer til vold.
En slik voldsforherligelse er ikke akseptert av folk flest og man har gang på gang sett at handling og meningsytring ikke henger sammen slik som vår kultur forutsetter.
Det er bare å beklage men det siste mordet utført av en dømt muslim i Frankrike er bare en av mange bekreftelser på at Islamsk vold forherliges og støttes av kilder meget få ønsker å støtte.

Likevel er både det offentlige og enkeltpersoner livredde for ordet rasisme, til de grader at det raserer manges frihet...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Har du meninger om dette? Eller har andre noen meninger?
-------------------------------------------------------------------------

Noen steder er hyggelige, og noen steder er bare verd et besøk.
Noen personer er verd interesse og aktelse mens andre er ikke det.
-

-
- OG SÅ KOMMER DET ENDA EN JUL - (Hvis vi lever så lenge da...)

Julekaker til så mangt

Dem har hengt opp oss!
Og vi kan ikke annet, vil ikke sloss,
siden ikke vi er boss,
så henger vi akkurat her og ikke i Moss!

Ellers så blir det DER!Til lykke med alle ting hva det måtte være...
HAPPY EVERYTHING! 

  For de som vil feire absolutt alt som kan tenkes å feires
og de som ikke ønsker å feire noe som helst!
Enten det er hellige dager eller netter,
så kjenner vi en fetter
som gjerne letter.
Be til alle Guder
som det bebuder! 
Gled deg over livet og best mulig helse
for motsatsen er jo ikke fullt så morsom som andre muligheter

Del gjerne dine erfaringer med andre, for lærdom er ikke tung å bære
ellers er det vel våre politikere og velgere som er mest sære
og det kan neppe sies å være noen ære
når de er så sære
Gratulerer med dagen enten den er nære eller av de fjærne
For det ønsker vi så gjærne
Så ikke bli blant de fjærne

Happy good everything
and you may do sing

Husk å feire morgendagen som om du aldri forventet at den ville komme!


Oslo er en by i politisk utvikling men hvor?
OSLO SKAL BLI BILFRI, DU SKAL PRESSES TIL Å BRUKE SYKKEL! BEVEGELSESHEMMEDE GLEMMES I SAMMENHENGEN I OG MED AT ANTALLET PARKERINGSMULIGHETER REDUSERES STERKT. Husk at parkometerplasser kan brukes av de med blått kort.

Byen ser ikke ut til å forstå at antallet viktige arbeidsplasser vil reduseres, firmaer flytte, og skatteinngangen reduseres. Staten bør betale for at store områder i byen båndlegges og bygges ned. Vi har sett resultatene av trafikksanering før, og politikerne har som vanlig ikke lært noe av fortiden eller andre økonomiske fakta. Innbyggerne kan ikke leve av å klippe hverandre og servere kaffe til hverandre! Det er små og store bedrifter som er viktige byggestener i enhver by, og de som ikke forstår det bør flytte på landet.

Om dette er noe som ligner en bygate eller et dataserversenter er helt opp til deg eller noen andre, alt etter som. Enten det er det eller noe som ligner eller ikke, vet vi det meste om data og det som hører til fra den minste bit, til det vi mennesker er konstruert for, som er lineære signaler i form av følelser og blide eller lyd. Vi har også signaler som ligger utenfor vår oppfattelse og direkte følelse, hvor noe kan trenge en ekstra forklaring. (Eller som oftest bortforklaring.)
Dessverre er det mange som forklarer elektronikk på måter som ikke samsvarer med det vi har lært av grunnleggende fysikk og andre teknologier.
Dessverre er det mange som tror på rent tankespinn uten fysikkens grunnlag! Og det gjelder en rekke politikere også, inklusive NRK med reklame for DAB som er løgn. Kan man stole på slikt i det hele tatt? Bør ikke politikerne bli ansvarlige for sine dårlige avgjørelser?

Nå har man altså innført boligbeskattning fordi man får inn for lite skatt siden man prefererer syklister fremfor handel og store firmaer. Oslo er i ferd med å bli et sted hvor man bor i hopetall, har for lite arbeid, ikke kan kjøre bil eller transporter slik at flere firmaer flytter ut av byen. Det er slike farlig dødelige krampetrekninger som byen har opplevd før, og like vel bruker man store penger på å fortsette utviklingen mens man nærmest holder fest og lever av å klippe hverandre. Det dumme er at dette er forsøkt før og de bydelene er i dag nesten bare boliger, noe byen som helhet dør av. (Se ovenfor.)
En av tingene man ikke tenker på i det hele tatt er at større grupper av helt forskjellige kriminelle vil overta byen fra innsiden. Noen kaller det for svenske tilstander. Samtidig som det er klart at politiet ikke vil være i stand til å takle dette presset som vil oppstå sammen med import av utenlandske kriminelle!
Dette skal bli gøy! Så vi håper at kriminaliteten vil gå ut over politikere flest...

Vi tar gjerne imot kommentarer eller bare en blogg hilsen her, eller i bloggen på www.normann.org hvis det skulle passe bedre. Bilder og grafikk er også tilgjengelig på www.nomann.org samt andre sider i vårt samarbeid i den grad ny lovgivning om innholdet i nettsider tillater det. Ved tvil går siden helt i sort.
normann.org er en 'non profit' organisasjon med mange år bak seg og befinner seg ikke i Norge. Thom Northland har ansvaret.

Kommentarer av forskjellig slag er det også plass for på denne siden, og Face Book kan også brukes ved behov.

Husk at vi hverken lagrer eller lar andre få tilgang til navn eller andre opplysninger som epost-adresse i noen database. Men vi står fritt i å fjerne innlegg som vi finner upassende, og inngår ikke i noen diskusjon om slike avgjørelser.

OBS! STATLIG OPPLEGG SOM LETTER ELEKTRONISK SPIONERI DE FLESTE VEIER!

Nye data etter grundige målinger har påvist at DAB kan være et godt ovedrvåknings-system i statens eller en fremmed makts hender. Dette er forsåvidt ingen nyhet ettersom denne metoden er gammel og vel-prøvet i Russland, MEN IKKE AKKURAT PÅ DENNE MÅTEN. Systemet er meget enkelt og sette opp og fjerne uten noen varige eller vanlige spor.
Dette er ingen skremselspropaganda eller et påfunn, men sammen med falske mobiltelefonsystemer vil det kunne gi utrolig mye informasjon til den som har bruk for slikt, da det vil inkludere både telefon og romavlytting omtrent hvor som helst, selv inne i de fleste steder av Stortinget.
Vi overlater til de riktige myndigheter å finne ut av dette siden vi ikke lenger er i yrket. (Men vi kan minne om operasjon Cato og en av våre konstruktørers avlyttingssystem av telefoner som ikke kunne spores av noen.) Egentlig burde man ikke legge ut slikt i offentligheten, men det er jo den jevne borger som bør kjenne til en "ny" teknologi som ingen ser ut til å ha vurdert grundig nok, eller med nødvendig teknologisk kunnskap i denne sammenhengen. Poenget er at ved fortsatt bruk av FM vil disse avlyttingsmulighetene være mindre, men enda mindre ved ingen bruk av DAB... MEN NÅ ER FM SLÅTT AV, OG BARE FÅ KLAGER!
 SELV STATSREVISJONEN SOVER GODT, SAMMEN MED DE HEMMELIGE TJENESTER!
Hva er dine meninger og oppfatninger om dette og hvordan det gjøres?
LEGG GJERNE INN EN KOMMENTAR OM DU HAR...  Dette er ikke bare teknologi...!

Velkommen til den enkle hjemmesiden vår

VENNLIGST SKRIV INN DIN REAKSJON PÅ SIDEN
DU KAN ELLER VIL KOMMENTERE
ALTERNATIVT
BRUKE ET AV DE ANDRE VALGENE OM DU LIKER SIDEN
BESØKS-MULIGHETENE ER HER FOR AT DU KAN LEGGE IGJEN EN HILSEN
hvis du finner den BRUKBAR ELLER HÅPLØS
MEN DET ER HELT FRIVILLIG OG INGEN TVANG

INNHOLDET BLIR REDIGERT ETTER BEHOV OG TID
MEN PLASS FOR BILDER OG ANNET STOFF HAR BEGRENSET LAGERPLASS HER
STOFFET BLIR REDIGERT TIL TILFELDIGE TIDER
WEBMASTER KAN KONTAKTES via informasjon på normann.org

Trykk på teksten ovenfor her
Innleggene kan komenteres

Trykk på teksten ovenfor her

Denne siden endres ved behov og tilgjengelig tid. 
Siste endring:  Tuesday  27/09-2018 .   (DD.MM.YEAR.)
Koden for den automatiske oppdateringen fungerer ikke lenger så det kan fort bli feil her.
(Vi kan ikke bruke Java eller tilsvarende på denne serveren.)
Vi setter pris på kommentarer av enhver art og takker for alle besøk!
VI TAR OPP NYE EMNER HER FRA TID TIL ANNEN.
Men det er ikke noe vi masser med.
Vi har relativt god plass til tekstutvidelser.
Bla gjerne i menyen og linkene. Bilder er det begrenset plass til så se linker.
Vi tar imot dine forslag eller innlegg også i vår blogg.
*
Hvis det er annen tekst som savnes, la oss vite om det.

Det blir ikke plass her til mange nye bilder uten at vi bytter med de gamle, eller legger ut linker til bilder. Vi har omtrent en million som vi kan ta av, og flere nye kommer til.


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.09 | 10:47
DAB-SKANDALE I NORGE har mottatt 1
14.02 | 23:29
Vesentlig GAMLE foto har mottatt 1
Du liker denne siden