Det er høl i gjerdet på Gaustad, derfor er vi her!

At bildet av Gaustad er både gammelt og medtatt gjør ikke så mye... Det er høl i gjerdet på Gaustad, det er derfor er vi her! Litt gale er vi jo alle! (Bortsett fra de som har papir på at de ikke er gale!)

Galskap satt i system, eller helt mangel på system...

(HJEM)

Det er mange bilder vi kunne ha valgt fra denne byen vi både elsker og hater. Man har så mange gode forsetter at både private og politikere ikke er i stand til å se forbi sin egen nese. Vi som er født her føler at vi eier mer av byen enn mange andre, og hvis vi ikke alt og alle er like gale, virker det som om det er mange gale som gjør hva de kan for å gjøre resten av oss like gale. "Der er høl i gjerdet på Gaustad, det er derfor vi er her!" Sies å være tatt fra et revynummer en gang... Da det var mindre bratt?

Selv om du er splitter pine gal må du betale en høy avgift for å parkere på Gaustad, som de aller fleste andre steder i byen enten de er kommunale eller private innkrevere, for de skal også leve.
At de psykologiske tjenester i praksis er bygget ned og at det foretas avgjørelser som menigmannen ikke forstår filla av, gjør det ikke et spøtt bedre. Når er man farlig for seg selv og andre? Det er et spørsmål selv fagfolkene har problemer med og ikke nødvendigvis er enige om. Så politiet kan godt tenke seg å få gjengangerne dømt til behandling, men Reitgjærdet er borte, som så mange andre helsetjenester!

SÅ BRATT
Det var og er så bratt at det meste fortsatt ender i en form for skatt eller avgift, og  bare sjelden en liten klatt. Selv Jøssingene er døde for å arbeide for sitt land var nærmest en brøde, og de tyskerne ikke skjøt tok NAV og helseinstitusjonene seg av på dårligst mulig måte mens de spilte GNAV. Selv på sjøen er det bratt enten det er oljeglatt eller en havkatt med sjøbein som vil tygge stein. (Vi skulle jo barer glemme NORTRASHIP!) For de politikerne vil da ikke ha stein for brød, det kan jo bli deres sannhets død. De syke, svake og pensjonister får heller nøye seg med stein og gamle bein, for de får jo ikke noe politisk bein. Men løgnene deres sitter løst mens politikerne slår seg for sine brøst både vår og høst!

HOVEDSTAD
Vår hovedstad er egentlig et sett med småbyer helt fra starten av, med varierende arkitektur og befolkning samt midler og forutsetninger. Men meningen er vel at dette settet med småbyer skal fungere som en by og ikke bare en hovedstad med politikere som egentlig ikke produserer noe som helst annet enn kommunale kostnader og avgifter. borgerne betaler og Statens folk ler for de blir fler.
For de fleste fabrikker og store produktive foretak er egentlig forsvunnet fordi forholdene har blit slik. Det er også ubetinget politikk. Men befolkningen eller kommunen kan jo ikke leve av å klippe hverandre. Forholdene må legges til rette på en fornuftig måte! Muligheter for fornuftig transpost må eksistere ellers dør byen en langsom død, og man kan ikke bare bygge en ny en for invandrere. Til helvete med de som faktisk har hørt til her i en eller flere mannsaldere, de kan jo flytte andre steder mens byfunksjonene egentlig dør ut og overlates til kjedefirmaene. De lever godt av å kunne avskrive skatt. Det er i bunn og grunn kjedelig, med en by som har et kunstig liv, og resten er bare kiv!

FORNUFT? Lettere enn luft...
Men hvor mye fornuft og galskap er det blandt de folkevalgte og andre personer samt systemer man er avhengig av på mange måneder og måter. Hvor er fornuften i funksjonene bak bastionene? Hvorfor bygger man mest oppoverbakker, også for de bevegelseshindrede og andre som systemet selv vil klandre fordi det skal være vanskelig og kostbart å vandre?
PLASS
Hva med drivstoffprisen for de som skal forflytte seg, men er vanskelig for egen hjelp?
Så inndra offentlige parkeringsplasser og overlat dem til private, sørg for at all bygging og infrastruktur blir dyrest og dårligst mulig samtidig som de kronisk syke glemmes og må betale mest mulig selv for de har jo mest penger, mens bedrifter som betaler minst mulig i skatt foretrekkes, for selv død skal koste mest mulig penger som advisert av dødens gribber selv i denne tidens elv, forstår de ikke at gribbene en gang kommer etter dem selv. Det blir nok så bratt, men vi tror den satt!

IDIOTI er populært...
Vi må være verdens eneste og dummeste nasjon som har investert over en milliard i et digitalt radio-system som skal erstatte FM som virker helt utmerket og kan utvides. DAB låter dårligere enn en firespors kasett som vi ga opp for mange år siden, mens løgnen er at det er bedre lyd enn i en CD. Rekkevidden reduseres og effektbehovet økes samtidig som miljøet skades på flere andre måter. Kan vi kalle det for løgn og idioti satt ut i full praksis? Omtrent ingen av politikerne vil ta i egen avgjørelse med ildtang. Dette er demokrati!

- Du må gjerne kommentere eller klikke på de andre mulighetene. -

----------------------------------------------------------------------------------------------------

SYKKELIDIOTENE SKAL FRELSE VÅR BY UTEN Å SPY UT BLY ELLER ANNEN STYGGEDOM!
De avgir jo også CO2, men ingen har regnet på det. De fleste føler seg hevet langt over trafikale lover og regler, etter som det måtte passe dem, enten de befinner seg i gater eller fortau.
De har ikke tenkt på at et stort antall biler er utstyrt med et kamera som lagrer alt som skjer i fronten av bilen. Så de kan ikke være sikre på at de ikke dukker opp mpå nettet med sine krumspring til almen forlystelse og forbannelse...

Selv i steinalderen visste man hva et samfunn var og at det var viktig å ta seg av sine egne på best mulig måte, uten å dermed ta livet av dem på en finurlig måte, som med forgiftet åte...

SVENSKENE KAN GODT HA RETT OM OSS NORSKE NÅR DE SIER AT VI ER DUMME

Vi har jo hørt at vi nordmenn utgjør den siste østsonestat. Men liker vi Putin?
Nå har vi bekreftet det ved å vedta at DAB skal overta for FM radio uten å spørre folket.
Har man spurt den gemene nordmann eller spesialister på området eller hørt på dem? Neida!
Men man har et triks i ermet, man teller det meste som er elektronisk som DAB.
Så det er lett å påstå at flere enn 50% av folket hører på DAB og kjører SAB!
I overkant av en milliard norske kroner har dette eventyret kostet hittil. Hvem betaler egentlig?
Norge er det eneste land i verden som uten tilstrekkelig grunnlag vil slå av FM totalt.

Det er et faktum at lydkvaliteten i en DAB-radio ikke er bedre enn i en gammel firespors kassettspiller. Men det påståes at lydkvaliteten i DAB er bedre enn CD kvalitet, som er ren løgn.
Radiospesialister generelt vil ikke definere DAB som en radio siden det er et langsomt dataoverføringssystem som mottar et datasignal uten en god datakorreksjon og omdanner dette datasignalet til mangelfull lyd. Det er så dårlig at man ikke ville brukt det som datakilde i en PC.
Samtidig påpekes det at senderfrekvensen er så høy at dette signalet ikke egner seg til massekommunikasjon i et så kupert landskap som det norske med høye fjell og fjorder.
Her egner faktisk bølgelengden som FM bruker seg langt bedre med god rekkevidde over vidder og sjø som er ganske umulig med de høyere frekvensene som nevnt. (Med sammenlignbar effekt.)

Miljøet belastes av et høyere strømforbruk samt alle FM radioer som blir kastet hvorsomhelst.
Ingen har noen klar og sikker oppfatting om hvor mange FM radioer av forskjellig slag som finnes.
Ved destruksjon frigjøres det mange meget farlige stoffer. Dette er meget dårlig miljøpolitikk.

 (Hvor gale er vi inklusive våre politikere egentlig?) Vi tar imot alle forslag, også om økonomien og hvor grønne de grønne partiene virkelig er.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.09 | 10:47
DAB-SKANDALE I NORGE har mottatt 1
14.02 | 23:29
Vesentlig GAMLE foto har mottatt 1
Du liker denne siden