DENNE Blogg gjelder alt man måtte skrive

Vi har fjernet alle ubrukelige innlegg samt de gamle innleggene som er helt uaktuelle nå.

Vi har også hatt et problem med utenlandske og spesielt russiske innlegg med uønsket kode som er fjernet av sikkerhetsårsaker. (Vi satser helst på norsk og eventuelt engelsk.)
Det betyr ikke at vi velger bort innlegg eller kommentarer her, for det er det plass til.

Samtidtidig er bloggmodulen hos www.normann.org hvor alle innlegg gjennomleses før de publiseres, også av årsaken ovenfor. Det er ikke lite lett å finne frem der fordi det ligger mye stoff der som ikke fjernes uten videre, og alt publiseres tilsynelatende som en enkel lang side, men det finnes interne linker som vil bli forbedret med tiden.

Vi forsøker gjerne å ha med informasjon som kan være av interesse for mange, fra spesialister innen flere områder enn de helt vanlige. De fleste av bildene er tatt av fagfotograf.

Kul

Bruk heller bloggen på nedenstående link som mange andre gjør:

www.normann.org

Som det fremgår av overskriften vil bloggen bare få lov å være i live så lenge den brukes til noe. Derfior står også gjesteboken for fall, men det er ikke avgjort når den bare forsvinner. Det er begrenset plass her og brukes den ikke så blir den fjernet, ganske enkelt. Vår bloggmulighet i normann.org brukes en del selv om den er vanskelig tilgjengelig. Derfor får den fortsette sitt liv.

Her kan vi og dere diskutere omtrent hva som helst, men regn med at det som vurderes som skrap og upassende fjernes uten noen diskusjon om det. Det betyr ikke at vi er spesielt prippene.

Så velkommen med skriveglede! Vi har mange med mer enn vanlige kunnskaper.