Linker, lenker til helt andre sider på ditt ansvar

Linker for din mulige nytte

SE VÅRE KONTAKTER OG ANBEFALINGER HER 

Vær vennligst klar over at vi ikke har noe ansvar for linkenes innhold, da både adresse og innhold kan endre seg uten varsel, og uten vår kontroll.
--------------------------------------------------------------------

DET ER IKKE BARE LENKER TIL ANDRE SIDER HER

FM-SENDERNE TIL NRK ER STENGT OG DIN FM-RADIO BLIR MER ELLER MINDRE STUM HVIS DU IKKE KAN HØRE NÆRRADIO ELLER SVENSK RADIO, SOM FORØVRIG ER BEDRE ENN NORSK.

SE INNLEGG PÅ FACEBOOK HER!
Eller av og til noe mer utbrodert på normann.org her!

Vi har ikke vært fratatt våre radioer siden nazistene gjorde det under krigen!

DAB-mafiaen gjør det vanskeligst mulig for mange lokalradiostasjoner på FM båndet som fortsatt forsøker å gi folket god informasjon samt musikk ofte uten særlig mye reklame.
Vi anbefaler firmaer som annonserer å stoppe sine annonser hos de som samarbeider med DAB-mafiaen som er støttet av våre politikere uten å spørre hva folket ønsker. Det gis falske opplysninger om alle konkrete tall om DAB, fortsatt med politikernes og NRK's støtte.

SEND TIL DEG SELV PÅ FM!
Du har i følge EU direktiv lov til å sende FM-signal til din egen FM-radio med lav effekt. Signalet og lyden skal kunne dekke din bolig og komme fra private lydkilder du måtte ha, inklusive mange Internett kilder med riktig god lydkvalitet. Det er omtrent 30 000 kilder å velge mellom og du kan i stor grad velge hvilken lydkvalitet du vil ha, og bruke, men sjekk om du kan velge kvalitet i Kbit pr sekund. Forøvrig vil vi anbefale å lytte til svensk FM for de som kan motta signal derfra eller bruke en Internetttilkopling. Her er det veldig mange muligheter. Da kan du få god lyd i din gamle FM RADIO. Vi definerer ikke dab som radio da det signalet ikke kan mottas med en krystallmottaker som ikke bruker noe strøm. Vi har kretstegninger over slike også. Langbølgesendere finnes det også flere løsninger på for riktig gamle radioer, og hvordan du kan lage et flere timers langt program for deg selv. Men du må gi lyd fra deg om du er interesert.

RASPBERRY PI 3+ og muligheter

Er du en selvbygger kan vi anbefale Raspberry Pi 3+ med Linux og nettradio-program. 3+ Pi modellen er raskere og har tilleggsfunksjoner. Programmene kan du hente ned helt gratis. Hvis det er interesse for det vil vi skrive mer om det med beskrivelser. Du behøver ikke å være radiokyndig for å få det til. Blåtann er det i Raspberry Pi 3+ også. Ellers kan vi skaffe blåtannmottaker med 2x5W lydutgang og små høyttalere for et rimelig beløp, hvis det er av interesse. Det kan monteres i en eksisterende radio enten den er mono eller stereo, men det kan kreve litt kunnskap hvis du ønsker å kople den til radioens forsterker også. Rekkevidden ti en blåtann-sender er omtrent 10 meter uten ekstra antenne.
Den kan også sende på FM men for tiden bare i mono. Vi følger med om det kommer en riktig stereoløsning. Årsaken til at vi sier det slik er at dab-sendinger ikke alltid er i ekte stereo. Og veldig langt i fra noen HiFi kvalitet etter DIN45500, da dette er en tysk minimumsstandard for god lyd.

Vi kan anbefale en hel rekke løsninger som kan gi riktig god og meget bedre lyd enn DAB+ som forøvrig bare gjentar seg selv. Repriselyd av elendig kvalitet. Vi forstår ikke hvordan NRK kan samarbeide med private økonomiske interesser for å gi lytterne et langt dårligere lydbilde samt rekkevidde. Årsaken til denne reduserte kvaliteten er ren fysikk som ikke løgner kan endre. Og løgner samt feilaktige påstander har vi hørt nok av! Maksimal bitrate vi har målt ligger på 92 kbit/sek og det er langt under det vi vil kunne kalle for god lyd, men mange kanaler hare en meget lavere bitrate. Dette er radiolyd for døvhørte, og ikke for de som liker god musikk. Noen klager over at de får hodepine av lyden og vil ikke høre på slike dab sendinger av den grunn. Lyttingen på NRK og andre med denne dårlige kvaliteten og elendige rekkevidden er derfor på kraftig nedadgående!
Tegninger og annen informasjon kan bli tilgjengelig her enten på norsk eller engelsk, avhengig av interessen. Hvis vi ikke får tilbakemeldinger her eller på Facebook så gjør vi ikke noe med det, for vi er ikke så glade i arbeid.


Selv stortinget ble villedet av DAB-mafiaen som tjener store penger på at FM-sendingene ble stengt, har ikke forstått hva som foregår eller hvordan de ble lurt. At den fortsatte drift var fryktelig kostbar medfører ikke noen riktighet heller. De mente bare at det ville bli lettere å innføre DAB når FM var borte, noe ikke noe annet land har prestert eller villet! Utlandet ler seg skakke av oss!

NERA A/S - NOR-TRONICS
Vi kan gi veiledning vedrørende enten privat FM-sender eller Blåtann. Vi anbefaler ikke noen form for DAB da det er ren dataoverføring som ikke egner seg for kringkasting. Derfor kaller vi ikke DAB for virkelig RADIO. DAB-patenten er mye over 30 år gammel og bygger på utvikling utført av NERA A/S i Oslo under overing. Jynge, mitt på 1960 tallet som var samme enveis datateknologi som DAB er baserrt på, men hadde en utrolig lang rekkevidde i forhold til DAB. DAB+ er med andre ord langt fra noen teknologisk nyhet, og de endringene som er foretatt er nærmest kosmetiske. DAB+ er basert på rene løgner og lovet teknikk som er umulig i forhold til gjeldende fysikk. Hvordan NRK kan godkjenne noe slikt er en kjempestor gåte.
Stortinget ble helt tydelig lurt og villedet til å tro at dette virkelig var ny teknologi, som ville være langt bedre enn FM-sendinger. Sannheten er at DAB i hvilken som helst form ikke egner seg til rikskringkasting på grunn av alle de manglene og feilen som det feilinformeres om. Det forteller noe om det å være politikere, så husk det når du skal stemme til neste valg! Stem ikke på AP eller de andre småpartiene! Det var kun FRP som stemte i mot og hadde betenkligheter i forhold til DAB, og det kan vi bevise!
FM har med andre ord både mye bedre lyd og har en rekkevidde som i praksis rekker lenger enn teoretisk mulig. Dermed rekker FM over lange vidder, fjell og havstrekninger hvor DAB+ må gi helt opp fordi fysikken ikke støtter det! FM rakk over Oslofjorden til Sverige, dab+ er helt stille.
Husk at det er tale om å tjene store penger på denne svindelen! Men hvem tjener mest penger på disse løgnene? Reglen er å følge pengestrømmen og det har ikke Riksrevisor eller Økokrim giddet å forsøke!

Hvordan NRK og andre kan involvere seg i denne private svindelen og løgnpropagandaen er mer enn en gåte! Her er det et stort spørsmål om hvem som virkelig sitter med ansvaret.

Vær oppmerksom på at FM via og med RDS og sidebænds-signalering  har en langt større sikkerhetsmessig funksjon samt tekstmelding som DAB-mafiaen påstår mangler på FM, slik at nødmeldinger vil slå gjennom selv om det spilles CD på bilradioen. Sidebånds-signaliseringen ble brukt til slike ting som å starte tyfonene for flyalarm og andre faremeldinger.
Nå heter det bare at man skal lytte på nyhetskilde, men når det ikke er mulig som det var med FM så er den muligheten helt borte for et stort antall av befolkningen, og det blir ikke bedre!
FN's Brannkorps som kan rykke ut i en krisesituasjon har med seg FM-sendere og intet DAB-utstyr i en en slik redningsoperasjon fordi ingen andre har fjernet støtten for FM.
MEN OGSÅ DET MILITÆRE I NORGE BRUKER DISSE FREKVENSENE VED ØVELSER O.A.
Da kan det bli helt stille i mange DAB+--enheter, og DAB enheter er alt helt stille selv i Oslo.
Det er kort fortalt sikkerheten som finnes i Norge! Det er makabert! Rene nasimetodene!

Svenskene var mye smartere enn oss fordi de forsto at de var i ferd mded å bli lurt av DAB-mafiaen og de statlige institusjonene stoppet hele den statlige satsing på alle former for DAB fordi DAB ikke ville dekke landets behov til og på en kostnadseffektiv nytte for landet. Pussig nok har svenskene mer enn nok plass på FM mens det ble påstått at vi ikke hadde det. Det gjelder også Danmark og andre land som heller ikke har slått av FM. Det er rent latterlig!
Privat satsning på DAB er derimot mulig for de som vil satse i Sverige, men det er det ikke større interesse for, siden staten og folket ikke vil betale gildet for dabmafiaen...
Også i Danmark er det avgjort at FM ikke skal stenges uansett utviklingen av DAB! Vi er dumme!

--------------------------------------------------------

Les mer i bloggen til normann.org ved å åpne hovedsiden, på begge sider av midtfeltet er det noe vi kaller for skyskrapere som egentlig er egne sider som oppdateres for seg selv, men henger sammen med midtsiden når du beveger siden opp eller ned. Siden er på ny under ombyggning så den kan virke litt rotete å finne frem i, men alt ligger der så man kan bla tilbake.

HOMEOPATI OG NATURMEDISIN
Du kan også finne og lese innlegg fra homeopaten. Du kan besvare mange av innleggene og bekrefte at du ikke er en datamaskin. Du har muligheter for både å like og å legge inn kommentarer her. Besøkene telles på alle sidene, men etter litt forskjellige prinsipper med og uten automatikk. Innlegg kommer bare i forhold til skriftlige reaksjoner der eller her. Prøv...

Nest siste innlegg her!

Siste innlegg her! 

Ellers er det mulig å finne innlegg på dato, men du må lete litt fordi sidene er konstruert som en uendelig lang side uten å se helt slik ut. Vær oppmerksom på at siden er bred og der skjermen er smal kan den bli behandlet som en mobilenhet for tiden, men vi har forøkt å rette på det.
----------------------------------------------------

Det har vært en rekke store problemer etter oppdateringer av >Windows 10, hvor vi ikke har funnet noen brukbar side å henvise til vedrørende disse mangfoldige problemene hvor en stor mengde PCer rett og slett har sluttet å virke. Det er femdeles brukere som har problemer med sine maskiner etter at opptil flere oppdateringer har gått feil.
Vi har i det siste registrert to maskiner som har dødd uten påviselig årsak og ikke lar seg reparere etter Microsoft's anvisninger. Begge var produsert av ACER!

Se gjerne dette innlegget!

-----------------------------------------------------
FRA iGOOGLE: (Stenges 1. november 2012. Men det ligger her som en referanse.)
Vær oppmerksom på at linker og innhold plutselig kan endres av årsaker vi ikke har noen kontroll over. Bruk gjerne programvare som sikrer deg for å ikke besøke farlige nettsteder som injisjerer virus i din maskin.
Hvis linken ikke fungerer, forsøk å fjerne alt etter første enkle / i adressen.
De fleste programmene er gratis men husk å luslese teksten for å se om det er unntak siden mange programmer eksisterer i en gratis og en betalversjon, eller er gått over til bare betalversjon. Gratisversjonen kan være like brukbar for deg som betalversjonen selv om det sies noe annet i programvaren. Pass også på at det ikke installeres noe uønsket programvare!

'
ANSVARET: Ved bruk av siden(e) godkjenner du alle unntak fra lovgivningen og reglene her.
Vi kan ikke ta noe ansvar for hvor og hva linkene måtte inneholde, så husk å beskytte maskinen din på mer enn en eneste måte! 
Bruk ikke tilfeldige programmer du måtte komme over på nettet, men pålitelig testede utgaver. Vår også klar over at det er to større feil i prosessorene som kan gi uønsket kode adgang før Windows 10 eller annet har startet. Reparasjonsprogrammene som er levert fra Intel beskrives som sørgelige av Linus Thorvalds, og han vet!.

Listen oppdateres fra tid til annen. Gi gjerne beskjed om noen linker i listen ikke fungerer.
Vi tar gjerne imot meldinger om andre feil som vi vil forsøke å rette etter hvert.
Vebmaster oppholder seg for det meste i California, men er tilgjengelig.

Soluto.com har vi sluttet å anbefale etter at det har vist seg å kunne spionere på brukere.
Dette gjelder også NET1 og de leverer ofte ikke den tjenesten som er bestilt, men betalt vil de ha! Selv om de ikke kan levere tjenesten, har vi fått rapportert det både fra Norge og Sverige. Kundene er meget skuffet over årelange krav for tjenester det har vært klaget på, uleverte!

 ------------------------------------------------------------

MOBILTELEFONDOKTOREN

Anbefaler vi som et seriøst firma som reparerer det meste for deg, også de tingene som ikke er beregnet på å repareres.

 Du knuser og ødelegger, vi reparerer for deg!

http://www.nomann.org/   (Litt lett blanding i den åpne delen av siden med grafikk og bilder.)

http://www.darknet.org.uk/ (Den mørke delen av Internett! Absolutt ikke for alle.)

http://www.lovemygadgets.com/ (Dette elsker eller hater du!)

http://apodplayer.com/ 

http://dollmakercode.com/ 
Siden kan være nede, se skriptsiden her om den fungerer: www.dollmakerscript.com/ 

http://www.n2yo.com/ 

http://www.mapofstrange.com/ 

http://win.softpedia.com/ 

http://www.pcworld.com/ 

http://lowfatcooking.about.com/ 

http://www.pcmag.com/category2/0,4148,28,00.asp 

http://www.engadget.com/ 

https://mail.google.com/mail/ 

http://maps.google.com/maps?q=San%20Francisco 

http://maps.google.com/maps?q=OSLO,NORWAY 

http://news.google.no/news?hl=no&topic=t 

http://www.healthmatters.org.uk/ 

http://news.google.no/news?hl=no (Nyheter det meste av døgnet.)

http://www.wikipedia.org/ 

http://www.google.no/# (Åpner nytt Google søkevindu.)

http://www.reuters.com/ (Nyheter det meste av døgnet.)

https://www.google.com/calendar/render 

FRA EGNE TEST LISTER: (Sjekkes bare tilfeldig!)

http://www.novirusthanks.org  (Square Privacy Cleaner, en virussøker med åpen kode.)

http://www.iobit.com/freetools.html (Utmerkede programmer fra dette nettstedet.)

http://www.polaroid.net (Lag gamle polaroid-lignende bilder.)

http://www.cloudtag.com 

http://www.peerblock.com  (Kan blokere servere med uønsket innhold.)

http://www.firstsoft.se  (Orbit Downloader forbedrer nedlstning.)

http://cybia.co.uk/imageinc.html  (Image Inc legger bilder på hverandre)

http://ispy.developerinabox.com  (Ispy Free bruker vebkamera tilkoplet til din PC for å passe huset når du er borte samt lagre data.)

http://www.immunos.net  (Immunos kan søke etter uønsket programvare i din maskin.)

http://www.oemailrecovery.com  (CD Recovery Toolbox forsøker å lese filer med feil i og lagre dem for deg fra ripete CD-plater.)

http://www.slimcomputer.com  (Renser nyinstallerte PCer for unødvendige programmer for å spare plass, kan være brutalt. Ta backup først!)

OBS! Det finnes en liste til som går spesifikt på gratis ting og nytteområde. Hvis du lurer på om du blir lurt til å kjøpe DAB så finnes det informasjon her. Du må melde din interesse! Vi har bett om at FM-radio ikke blir slått av som det eneste landet i verden! Men det skjedde! Politikerne har foretatt en meget dum avgjørelse dessverre, på helt falskt grunnlag. Hvem slo av lyset??

Vi henviser også til Foreningen For Flass Hjerner, hvor flasset er der på innsiden av hodet...

Det deles ut registreringer med beviskort til den heldige, som kanskje ikke visste at det var slik...

www.normann.org 

www.nomann.org 
(EOF)

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.09 | 10:47
DAB-SKANDALE I NORGE har mottatt 1
14.02 | 23:29
Vesentlig GAMLE foto har mottatt 1
Du liker denne siden