Terrengløp med ballkast (i stedet for skirenn), 14. januar 2007

 

 I år ble det terrengløp med ballkast. EGENTLIG skulle det ha vært skirenn akkurat som i fjor. For det var veldig moro. Men meteorologene hadde surra det til med regn og is og gradestokk i sjokk. Silkeføre og nypreparerte skispor kunne vi se langt etter.

 

Men det viste seg at terrengløp med ballkast også var veldig moro. Det fant vi fort ut. Nesten 35 påmeldte var med. Alle med fantastisk innsats. På tampen fikk alle som var til stede se en triller av en stafett i XL-klassen. Arrangementet ble avsluttet da dagen ble til kveld. Da benket mer enn 45 små nisser seg rundt grøtfatet og saftkrusene. Nesten like mange store nisser bivånet det hele, og smakte sogar på grøten.

 

Senere kom høydepunkter for flere... Først en høytidelig premieutdeling der hver enkelt deltaker mottok diplom, medalje og et høyst fortjent jubelbrus. Deretter bar det opp til mange runder rundt juletreet. Denne seansen avslørte at det nok er noen av deltakerne som må øve litt mer på julesangene frem mot neste års arrangement. Like før lyset slukket dukket nissen opp. Han fra Nordpolen. Ja, for dette må da ha vært den riktige nissen (tror vi).

 

Klikk på ett av bildene for fremvisning.