Her arbeider jeg med siste strøk på et bilde.

Jeg er amatørkunstner, og har hatt stor glede av å male i fritida mi i mange år. Stort sett er jeg selvlært, men gjennom en del kurs med gode lærere, har jeg tilegnet meg en del kunnskaper som er gode å ha med.  Etter en lang yrkeskarriere er jeg nå pensjonist, så jeg burde ha mer tid til å male etter hvert!

Jeg maler nå stort sett akvareller og akrylbilder, men har også prøvd meg på pastell. Oljemaling la jeg bort da jeg reagerte på terpentinlukten. (Synd - da det nettopp er den lukten jeg forbinder med store bilder og spennede motiver fra yngre dager, på besøk i  atelieret til min onkel, kunstmaleren Bjane Rise).

Bildene som ligger i galleriet mitt er til salgs, så ta kontakt om du er interessert. Se mer på forsiden på hjemmesiden min.

Det er alltid fint å få tilbakemelding på det jeg holder på med. Respons, positiv eller negativ, gir inspirasjon til videre arbeid. Skriv derfor en hilsen i gjesteboka.

Jeg har også en del bilder på "The worlds interactive art gallery" som har denne linken:
Saatchi-gallery  og på Facebook.

Ta også gjerne en titt innom bloggen min, der jeg skriver om bøker jeg leser og litt om bilder jeg holder på med. Denne finner du her:
http://www.medbokogpalett.blogspot.com

God fornøyelse!