All bruk og kopiering av bilder fra siden er forbudt uten fotografens godkjenning .

Drøyt 3000 bilder fra norsk motorsport ligger ute i arkivet her på Runes motorsportfoto! Takk for at du tok turen innom min hjemmeside! Håper du tar deg tid til et dykk i arkivet!?

Drøyt 3000 bilder fra norsk motorsport ligger ute i arkivet her på Runes motorsportfoto! Takk for at du tok turen innom min hjemmeside! Håper du tar deg tid til et dykk i arkivet!?

De fire siste Billøpene i arkivet finner du under!

Kim Steinsholt AS støtter mitt bildearkiv også i 2023!

Det er veldig gledelig å kunne fortelle dere at Kim Steinsholt AS, også i 2023 sponser bildearkivet her på Runes motorsportfoto. Det er en ganske dyr nettløsning, så det er helt nødvendig med hjelp om jeg skal kunne presentere mange bilder for mine trofaste tittere også i 2023. Det gir meg muligheten til å ha 2500 – 3000 bilder ute til enhver tid. I 2023 vil også NM i rallycross ha høyeste prioritet. NM i bakkeløp og mange flere løp vil jeg være til stede på. Jeg vil få rette en stor takk til Kim Steinsholt AS som gir meg denne muligheten og som sesong etter sesong støtter opp om Runes motorsportfoto!

Bilder fra NM rundene i rallycross 2023!

Runes motorsportfoto er som vanlig til stede under alle årets NM runder i rallycross 2023. Bildene fra de kjørte NM rundene ligger i arkivet under NM i rallycross 2023. Hyggelig om du tar deg tid til en titt?

Harestua Auto støtter bildearkivet her på Runes motorsportfoto 2023!

Runes Motorsport er stolt av å kunne presentere Harestua Auto som sponsor også i 2023! 

Harestua Auto vil stille opp med demobil til alle NM rundene denne sesongen, slik at jeg kommer trygt og behagelig frem! Et stort og viktig bidrag!

Harestua Auto er merkeforhandler for Honda, Suzuki, Isuzu, BYD og Maxus. De har også stort moderne merke verksted! I tillegg er vi et Meca verksted og utfører service og reprasjoner på de aller fleste bilmerker og har diagnoseverktøy til dette.

Vi har tilgang til all nødvendig informasjon og teknisk utstyr i likhet med merkeverkstedene. 

I tillegg gir vi deg tre års reklamasjonsrett på deler og arbeid.

Harestua Auto har til enhver tid ca. 20 – 30 brukte biler utstilt ute/inne, noe som gir et bredt og variert tilbud av nyere brukte biler i alle prisklasser. 

Ta kontakt med Harestua Auto -

Telefon - 613 26 800

Mail - post@harestua-auto.no

Bilder fra mange billøp sesongen 2023!

Som vanlig var Runes motorsportfoto til stede under mange bil løp i løpet av sesongen. Så også i 2023 sesongen. Bilder fra bilcross, rallycross nasjonal, shortcar, crosskart og bakkeløp ligger i arkivet under bil løp 2023 og 2022. Håper du tar deg tid til en liten titt. Prøv gjerne som slide show det funker veldig bra!

Valdres Motor & Bilskade AS støtter opp om Runesmotorsportfoto!

Valdres Motor og Bilskade As er et verksted med 7 ansatte som er spesialister på bilskader.

I tillegg har vi egen lakkerings avdeling.

Vårt verksted har periodisk kjøretøykontroll.

Vi satser  mye på BMW reparasjon og service og har mye orginalt BMW spesialverktøy og testutstyr.

Salg av nye og brukte BMW deler.

På landsbygda må man dekke det meste så vi har leiebiler, bilpleie,bergingsbil samt MECA delesalg.

Tlf: 61 34 45 40 

Mob : 97525025

ProfleX Entreprenør & transport A/S

ProfleX Entreprenør & Transport A/S ved Hans - Petter Røsrud er en viktig og trofast støttespiller her på Runesmotorsportfoto. Firma ProfleX holder til på Hurdal og er spesialister på transport, maskinentreprenør, drenering, tomter, vann og avløp. De driver også med massetransport.

Kontakt ProfleX Entreprenør & Transport på:

Hans - Petter Røsrud - 917 26340

Vestsidevegen 24, 2090 Hurdal

hp@proffent.no

Hedersprisen 2008 gikk til meg!

Årets hederspris 2008 gikk til meg! Da årets premiefest i NBF ble arrangert i Lillestrøm 15. november, må jeg si jeg ble en smule overrasket! Da årets hederspris skulle deles ut, stemte omtalen av denne personen mer og mer med meg. Til slutt var det klart at årets hederspris tilfalt en hobbyfotograf. Utrolig morsomt og ikke minst innspirerende for videre arbeid. Jeg har vært aktiv i rallycrossmiljøet siden slutten av 70- tallet som tilskuer, og de 12 siste årene som fotograf. Det er så mange som skulle vært takket, men jeg velger å takke alle kolleger i norsk motorsport og, da spesielt rallycrossmiljøet. Takk!
På diplomet står : Hedersprisen 2008 tildeles Rune Johannesen for all hjelp du gir førerne i norsk motorsport. Det varmer, Takk! Et utall av gratulasjoner har strømmet på. Kanskje en hederspris er et tegn på at man har vært med for lenge? Om jeg ikke har fortjent prisen hittill for mitt arbeid, så skal jeg hvertfall sørge for det i årene som kommer!

Velkommen til Runes motorsportfoto!

Takk for at du tok turen innom Runes motorsportfoto!

All bruk og kopiering av bilder fra siden er forbudt uten fotografens godkjenning.

Er du interessert i bilder ta kontakt på 928 53 353, rujohann@gmail.com


Siden åpnet 12. september 2008.

Kommentarer

Egil

17.11.2018 23:41

Flotte bilder. Stå på og flere vil komme på løpene.

Ståle

15.10.2014 14:52

Helt konge med bilder å div på denne siden ! stå på!

Nyeste kommentarer

16.06 | 22:09

Bilen min jo

14.06 | 17:15

17.02 | 16:30

Så den live på Estering både i 1998(seier) med M Schanche og i 2018(Show)med David Nordgård. Folk var helt i ekstase når den herjet rundt der 20 år etter Martin!! Minne for livet!!

17.11 | 23:41

Flotte bilder. Stå på og flere vil komme på løpene.