Drøyt 3000 bilder ligger ute i arkivet her på Runes motorsportfoto! Takk for at du tok turen innom min hjemmeside! Håper du tar deg tid til et dykk i arkivet!?

Kim Steinsholt AS støtter mitt bildearkiv også i 2018!

Det er veldig gledelig å kunne fortelle dere at Kim Steinsholt AS, også i 2018 sponser bildearkivet her på Runes motorsportfoto. Det er en ganske dyr nettløsning, så det er helt nødvendig med hjelp om jeg skal kunne presentere mange bilder for mine trofaste tittere også i 2018. Det gir meg muligheten til å ha 2500 – 3000 bilder ute til enhver tid. I 2018 vil også NM i rallycross ha høyeste prioritet. NM i bakkeløp, en del STCC RallyX og mange flere løp vil jeg være til stede på. Jeg vil få rette en stor takk til Kim Steinsholt AS som gir meg denne muligheten og som nok en sesong støtter opp om Runes motorsportfoto!

Bilder fra NM rundene i rallycross 2018!

Runes motorsportfoto vil som vanlig være til stede under alle årets NM runder i rallycross 2018. Bildene fra de kjørte NM rundene ligger i arkivet under NM i rallycross 2018. Hyggelig om du tar deg tid til en titt?

Veme Bensin & Service støtter bildearkivet her på Runes motorsportfoto!

 

Runes Motorsport er stolt av å ønske Veme Bensin & service velkommen med på ”laget” også i 2018! En veldig viktig og god bidragsyter for å kunne holde et så stort bildearkiv på min hjemmeside også i 2018 sesongen!

Veme Bensin & Service holder til i egne lokaler på Veme, en knapp time fra Oslo ved riksvei 7.

Ta gjerne turen innom for bensinfylling, en god matbit fra et rikholdig utvalg eller kanskje en hyggelig bilprat?

Vegg i vegg ligger også Team autosalg sine lokaler, hvor de til en hver tid har et rikelig utvalg i bruktbiler. 

 

Bilder fra mange bil løp sesongen 2018!

Som vanlig er Runes motorsportfoto til stede under mange bil løp i løpet av sesongen. Så også i 2018 sesongen. Bilder fra bilcross, rallycross nasjonal, shortcar, crosskart og bakkeløp ligger i arkivet under bil løp 2018. Håper du tar deg tid til en liten titt. Prøv gjerne som slide show det funker veldig bra!

Ventilasjon & UV - teknikk A/S støtter mitt bildearkiv også i 2018!

Det er med stor glede jeg kan ønske også Ventilasjon & UV- Teknikk i Sperreboten hjertlig velkommen med på laget for andre året på rad her på Runes motorsportfoto i 2018.


Ventilasjon & UV- Teknikk AS
Fredriksvei 16
1591 Sperrebotn
 
Utfører alt innen inneklima.
Salg- montasje- automatikk- innregulering og UV- lys som fjerner fett og lukt fra kjøkkenhetter osv. Jobber over hele landet og har samarbeid med alle store kima-entreprenører i Norge. Et solid firma med 5 ansatte.

Hjemmeside:  www.vuteknikk.no
Kontakt på epost:  erik@vuteknikk.no

Bilder fra STCC RallyX Nordic 2018!

STCC RallyX Nordic er et rallycross mesterskap som kjøres over seks runder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Bilder fra de tre første løpene i mesterskapet som gikk i Höljes, Arvika og Grenland motorsenter ligger nå ute her på Runes motorsportfoto! Håper du tar deg tid til en titt?

Hedersprisen 2008 gikk til meg!

Årets hederspris 2008 gikk til meg! Da årets premiefest i NBF ble arrangert i Lillestrøm 15. november, må jeg si jeg ble en smule overrasket! Da årets hederspris skulle deles ut, stemte omtalen av denne personen mer og mer med meg. Til slutt var det klart at årets hederspris tilfalt en hobbyfotograf. Utrolig morsomt og ikke minst innspirerende for videre arbeid. Jeg har vært aktiv i rallycrossmiljøet siden slutten av 70- tallet som tilskuer, og de 12 siste årene som fotograf. Det er så mange som skulle vært takket, men jeg velger å takke alle kolleger i norsk motorsport og, da spesielt rallycrossmiljøet. Takk!
På diplomet står : Hedersprisen 2008 tildeles Rune Johannesen for all hjelp du gir førerne i norsk motorsport. Det varmer, Takk! Et utall av gratulasjoner har strømmet på. Kanskje en hederspris er et tegn på at man har vært med for lenge? Om jeg ikke har fortjent prisen hittill for mitt arbeid, så skal jeg hvertfall sørge for det i årene som kommer!

Velkommen til Runes motorsportfoto!

Takk for at du tok turen innom Runes motorsportfoto!

All bruk og kopiering av bilder fra siden er forbudt uten fotografens godkjenning.

Er du interessert i bilder ta kontakt på 928 53 353, rujohann@gmail.com
eller på link øverst i menyen på venstre side. 
 
Siden åpnet 12. september 2008.