Bilder fra NMK Gardermoen sitt klubbløp, NM finalen i rallycross på Momarken, NM i bakkeløp, NM i rallycross i Skien, Gardermoen, Kraby 8 august, Bilsport - Festivalen på Gardermoen, NMK Valdres sommerløp, Kick of RJC, treninger på Gardermoen, treninger på Kraby, trening på Varna, NBFs premiefest, NM/NC finalen i rallycross på Momarken, NM i rallycross Flisa, NM i rallycross Skien, RallyX Nordic på Flisa, Golsdagsløpet, VM/EM i rallycross på Höljes, landsfinalen i bilcross for veteraner, NM i rallycross på Dokka, Landskamp.no, NM i rallycross på Melhus, NM i rallycross i Konsmo og NM i bakkeløp ligger nå ute i arkivet! Drøyt 3000 bilder ligger ute i arkivet her på Runes motorsportfoto! Takk for at du tok turen innom min hjemmeside! Håper du tar deg tid til et dykk i arkivet!?

Kim Steinsholt AS støtter mitt bildearkiv også i 2020!

Det er veldig gledelig å kunne fortelle dere at Kim Steinsholt AS, også i 2020 sponser bildearkivet her på Runes motorsportfoto. Det er en ganske dyr nettløsning, så det er helt nødvendig med hjelp om jeg skal kunne presentere mange bilder for mine trofaste tittere også i 2020. Det gir meg muligheten til å ha 2500 – 3000 bilder ute til enhver tid. I 2020 vil også NM i rallycross ha høyeste prioritet. NM i bakkeløp, en del STCC RallyX og mange flere løp vil jeg være til stede på. Jeg vil få rette en stor takk til Kim Steinsholt AS som gir meg denne muligheten og som sesong etter sesong støtter opp om Runes motorsportfoto!

Bilder fra NM rundene i rallycross 2020!

Runes motorsportfoto vil som vanlig være til stede under alle årets NM runder i rallycross 2020. Bildene fra de kjørte NM rundene ligger i arkivet under NM i rallycross 2020. Hyggelig om du tar deg tid til en titt?

Harestua Auto støtter bildearkivet her på Runes motorsportfoto!

 

Runes Motorsport er stolt av å ønske Harestua Auto velkommen med på ”laget” også i 2020! En veldig viktig og god bidragsyter for å kunne holde et så stort bildearkiv på min hjemmeside også i 2020 sesongen!

Harestua Auto vil stille opp med demobil til alle NM rundene denne sesongen, slik at jeg kommer trygt og behagelig frem! Et stort og viktig bidrag!

Harestua Auto er merkeforhandler for Honda, Suzuki og Isuzu og har også stort moderne merke verksted! 

Harestua Auto har til enhver tid ca. 20 – 30 brukte biler utstilt ute/inne, noe som gir et bredt og variert tilbud av nyere brukte biler i alle prisklasser. Det er stor sannsynlighet for at vi klarer å skaffe akkurat den bilen du er på utkikk etter.

 

Ta kontakt med Harestua Auto -

Telefon - 613 26 800

Hjemmeside - www.harestua-auto.no

Mail - post@harestua-auto.no

Bilder fra mange bil løp sesongen 2020!

Som vanlig er Runes motorsportfoto til stede under mange bil løp i løpet av sesongen. Så også i 2020 sesongen. Bilder fra bilcross, rallycross nasjonal, shortcar, crosskart og bakkeløp ligger i arkivet under bil løp 2020. Håper du tar deg tid til en liten titt. Prøv gjerne som slide show det funker veldig bra!

Ventilasjon & UV - teknikk A/S støtter mitt bildearkiv også i 2020!

Det er med stor glede jeg kan ønske også Ventilasjon & UV- Teknikk i Sperreboten hjertlig velkommen med på laget for fjerde året på rad her på Runes motorsportfoto i 2020. Det er utrolig viktig å ha en slik solid bidragsyter med på laget!


Ventilasjon & UV- Teknikk AS
Fredriksvei 16
1591 Sperrebotn
 
Utfører alt innen inneklima.
Salg- montasje- automatikk- innregulering og UV- lys som fjerner fett og lukt fra kjøkkenhetter osv. Jobber over hele landet og har samarbeid med alle store kima-entreprenører i Norge. Et solid firma med 5 ansatte.

Hjemmeside:  www.vuteknikk.no
Kontakt på epost:  erik@vuteknikk.no

Bilder fra RallyX Nordic 2019!

RallyX Nordic er et rallycross mesterskap som kjøres over seks runder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Bilder fra de to første løpene i mesterskapet som gikk i Höljes ligger nå ute her på Runes motorsportfoto! Håper du tar deg tid til en titt?

Hedersprisen 2008 gikk til meg!

Årets hederspris 2008 gikk til meg! Da årets premiefest i NBF ble arrangert i Lillestrøm 15. november, må jeg si jeg ble en smule overrasket! Da årets hederspris skulle deles ut, stemte omtalen av denne personen mer og mer med meg. Til slutt var det klart at årets hederspris tilfalt en hobbyfotograf. Utrolig morsomt og ikke minst innspirerende for videre arbeid. Jeg har vært aktiv i rallycrossmiljøet siden slutten av 70- tallet som tilskuer, og de 12 siste årene som fotograf. Det er så mange som skulle vært takket, men jeg velger å takke alle kolleger i norsk motorsport og, da spesielt rallycrossmiljøet. Takk!
På diplomet står : Hedersprisen 2008 tildeles Rune Johannesen for all hjelp du gir førerne i norsk motorsport. Det varmer, Takk! Et utall av gratulasjoner har strømmet på. Kanskje en hederspris er et tegn på at man har vært med for lenge? Om jeg ikke har fortjent prisen hittill for mitt arbeid, så skal jeg hvertfall sørge for det i årene som kommer!

Velkommen til Runes motorsportfoto!

Takk for at du tok turen innom Runes motorsportfoto!

All bruk og kopiering av bilder fra siden er forbudt uten fotografens godkjenning.

Er du interessert i bilder ta kontakt på 928 53 353, rujohann@gmail.com
eller på link øverst i menyen på venstre side. 
 
Siden åpnet 12. september 2008.