Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Frida, 4. nov, 2019
Hei! Er det planlagt nye kull? :)


E-post:
Hjemmeside: Trondheim
Skrevet av Jack Øgendahl, 28. okt, 2019
Hej Tut
En lille hilsen fra DK. Flot hjemmeside. Vi følger dig og hører nyt gennem Bente. Vi fik isl fårehund for 6 år siden - Blika - og den følger os overalt, ture til sommerhus, strand og skov, og til fjelds i Norge, vandreture og ski om vinteren. Agility og senest besøgshund gennem TrygFonden. Tænker på dig.
Kh Blika, Gitte, Jack.


E-post:
Hjemmeside: Poppel alle 60, 7500 Holstebro, DK.
Skrevet av Anne-Brit Bismo, 22. okt, 2017
Hei!
Onsdag kom Glenur til oss. Det er mannen min, Stein Vegard Klashaugen, som står som eigar. Dei er no ute på tur. Vi bur på Otta. Hunden er triveleg og vi kosar oss med honom. Men, han er jo i ein ny heim og ein unghund som vil prøve grenser, så det må vi ta omsyn til. Eg er oppvaksen med hundar, mest vorstharar, men interessant å prøve ei ny rase. Vi har ein slektning som har, Ingrid Lonbakken, som er insruktør og har islandsk fårehund, så vi får god hjelp av ho om det trengst.


E-post:
Skrevet av Laila Koldingsnæs Myrvold, 2. mai, 2017
Artig å se på hjemmesider, spesielt når det gjelder islandshunder. Min kennel heter Skreppeng og jeg har hatt 51 islansdhundevalper. Jeg var HIHK's andre leder og har opp gjennom årene hatt glede av å følge med i utviklingen av islandske fårehunder i Norge.


E-post:
Skrevet av Lene, 20. feb, 2017
Hei igjen Tut.
Takk for at du ringte, det er alltid hyggelig å få et svar. Beklager at jeg ikke klarte å plassere deg på kartet med en gang, jeg har vært innom så mange hjemmesider de siste dagene. Men nå har jeg sett og lest om de flotte hundene dine, og det vakre stedet de bor på.


E-post:
Skrevet av Ragnar Skinnes, 4. des, 2016
Vi ønsker å stå på valpeliste hos Dere; )
Vi har hatt tisper og ønsker oss det var igjen.


E-post:
Hjemmeside: Sokna, Ringerike
Skrevet av Ingeborg Flakne, 10. nov, 2016
Hei! Jeg er interessert i denne rasen, og lurer på om dere skal ha nytt kull snarlig?


E-post:
Skrevet av Kari Brekke Torvik, 12. sep, 2016
Vi er så heldige at vi har hatt Embla på 14.året no. Alderen byrjar merkast, og vi tenkjer på ein ny kvalp medan Embla kan vere ein god læremeistar. Vi henta Embla på Island hausten 2003, og ho har vore heilt fantastisk her på garden. Har de, eller veit de om nokon kvalp ? Vonar på tilbakemelding.


E-post:
Hjemmeside: Røveren 1121, 6639 Torvikbukt.
Skrevet av Ingeborg van 't Hoff, 21. sep, 2014
Hello to you,

I am looking for a male puppy as a breeder from the Netherlands. Have you any nest plans? For me it is important that the parents and if possible the grandparents have HD A or B, all teeth and free of eye diseases.


E-post:
Skrevet av Elin Bru, 17. jun, 2014
Hei! Jeg lurer på om dere har planer om nytt kull av islandshund snart? Jeg har tidligere hatt schæfer i over 17 år, men vil nå gjerne ha en mindre rase. Kjenner godt til islandshunden, da mine foreldre hadde en slik i ca femten år. Håper på positivt svar!


E-post:
Skrevet av Ingvild Svorkmo Espelien, 22. sep, 2013
Hei!
Jeg vil gjerne diskutere noen saker med dere på epost - i forbindelse med mitt arbeid med lundehund - og et forestående besøk på Island. Kan du/dere kontakte meg på epost?


E-post:
Hjemmeside: selbuspinneri.no
Skrevet av Brynhildur Inga Einarsdóttir, 10. mai, 2013
Nice pictures of beautiful dogs.


E-post:
Hjemmeside: www.reykjadals.is
Skrevet av METAsHUS, 5. mar, 2013
NYHED
TA" "ALLE HUNDE MED PÅ FERIE i DANMARK


E-post:
Hjemmeside: www.METAsHUS.dk
Skrevet av Astri, 13. sep, 2012
Hei Mette. Jeg har svart deg pr e-post. Men har du ikke mottatt den så bare ring meg på 99 56 41 46. Hilsen Astri Brandal


E-post:
Skrevet av Mette G Larsen, 5. sep, 2012
Hei.
Leter etter en astri brandal som er oppdretter/tidl. eier av en mini shetlandsponni der hedder Tarzan. Er jeg så heldig det er deg? Prøver å finne ut av litt bakgrunn om ham.
Hilsen Mette Larsen


E-post: