Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Aud og Jökull, 18. jul, 2012
Hei. Så spennende med Smali og kommende kull. Håper du sender oss beskjed og bilder når det skjer noe. Regner med du får masse bilder fra tispe-eier etter hvert som ting skjer. Lykke til.


E-post:
Hjemmeside: 123hjemmeside.no/icelandic-sheepdog
Skrevet av anita ottershagen, 31. mar, 2012
hei. anita ottershagen her. eier av rydland-molly. er det så at du skal selge samur? stod så på islandshunden sine sider. hva er evt prisen på han? har veldig lyst på en hund til;) og de siste valpene deres var også skjønne, spesielt den grå tispen. hilden anita


E-post:
Skrevet av Henriette S,Hildre, 21. feb, 2012
Hei :)
Lurte på om du hadde valper eller noe på gang ? :)


E-post:
Skrevet av grethe pettersen, 15. nov, 2011
Gratulerer med championater til Smali;)


E-post:
Skrevet av Ivar Moe, 30. sep, 2011
Det ser ud til at det er nogle små sjove hunde, meget lig en husky. Er de så territoriale som andre hyrdehunde eller er de som slædehunde, at nu er vi her og i morgen et andet sted. Jeg har haft to Sebirian Hosky i fjorten år og de kunne godt lide at være i Vejers, for der var noget at snuse til. Held og lykke med dem.


E-post:
Skrevet av Astri, 29. sep, 2011
Må bare legge inn et skrytebilde av Kjamma og min datter :).


E-post:
Skrevet av Astri Brandal, 15. sep, 2011
Hei. Lille "Bølla" er på plass blant hester, hund og katt på Lovisenro i Lillesand. Hun er et sjarmtroll og vi er alle helt betatte av henne. Hun virker trygg og glad :). "Storesøster" Mira er overbegeistret; Endelig noen som vil leke hele tiden :) Takker for en nydelig, lykkelig og trygg hund !!


E-post:
Skrevet av Elisabeth Meyer Wood, 7. sep, 2011
Hei! Venter i spenning på hvem av valpene som får bli med meg hjem :-)


Skrevet av astri , 6. sep, 2011
Hei. Nå er vi veldig spente på mentaltesten til valpene :)


Skrevet av Elisabeth Meyer Wood, 1. sep, 2011
Hei! Gleder meg til å hilse på valpene:-)) Vi kommer i morgen!


E-post:
Skrevet av Elisabeth Meyer Wood, 31. aug, 2011
Hei: Gratulerer med nydelige valper!! Nå har jeg bestemt meg for å skaffe meg en islandshund. Jeg er veldig interessert i å kjøpe tispe-valp. Da lurer jeg på om Krafla er til salgs evt bortbestilt? (Jeg går ut ifra at det er en tispe?) Det hadde vært fint om du kunne ta kontakt med meg på mail ganske snart :) Med vennlig hilsen Elisabeth Meyer Wood


E-post:
Skrevet av Anja Sørensen, 27. aug, 2011
Hej
Tillykke med de skønne hvalpe, jeg har selv en dejlig tøs efter Aslak, og hun er bare dejlig. Helt sikkert et godt valg til far :-)


E-post:
Skrevet av Anja Sørensen, 27. aug, 2011
Hej
Tillykke med de skønne hvalpe, jeg har selv en dejlig tøs efter Aslak, og hun er bare dejlig. Helt sikkert et godt valg til far :-)


E-post:
Skrevet av Astri Brandal, 18. aug, 2011
Hei. Følger med på sidene deres nå. Er fortsatt veldig betatt av Kjemma. Vi holder kontakten :) Gleder oss til ny valp:)


E-post:
Skrevet av Aud, Finn og Jökull, 15. aug, 2011
Hei. Gratulerer med 4 flotte valper. De er herlige. Blir spennende å følge med på fargene deres. Synes de virker til å ha mye sot/grått i seg. Veldig vakre.


E-post: