flott vær!

Solvorn

Solvorn

Der ingen sku tru,at nokon kunne bu??

Nigardsbreen

Jostedalen

Nesten framme!

Ferietid!Tok ut den siste feriuka mi på ett dumt tidspunkt...for her hjemme kom den første snøen,som alltid er ganske trist..🤨Men tirsdagen var været ganske bra på Vestlandet,så da ble det en tur dit!🙂Målet var å få se Nigardsbreen,som ligger i Jostedalen.det så ut til at det var bare en liten spasertur bort til breen fra parkeringsplassen,men vi brukte 3 kvarter😲men veldig greit å gå.sesongen var tydeligvis over,for alle skilt og tau langs stien var pakket bort.Møtte bare to kinesere,ellers var vi helt alene ved breen,så der ble det kaffepause🙂har sett på serien "oppdrag sognefjorden"på tv,og der var det en fin liten plass som het Solvorn,som jeg hadde så lyst til å se, det var en avstikker på 3 kilometer ned til Solvorn,kjempekoselig plass,og veldig stille🙂men kansje det var fordi den eneste butikken der ikke åpnet før kl 2....?

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.01 | 18:43

Hei... her var det veldig mye vakkert å se... mange takk!! Mvh Anne Kristine Engen

...
07.06 | 22:23

så bra da! Ja du kan bare bruke av bildene mine når du måtte ønske.Bare hyggelig det!

...
07.06 | 22:20

Åh, er det deg! Så hyggelig! Bagn Bygdesamling skal ha sommerutstilling med tema HFFMF. Tenkte å ha med et foto av fossen, men hadde ingen selv.

...
07.06 | 22:14

Hei! Så koselig at du vil bruke bildene mine! Bare bruk alt du vil.Om du må ha med hele navnet,så er det Monica Muldbakken.Men du trenger ikke ha med det altså

...
Du liker denne siden