hei på deg!
Klikk på den blå knappen og skriv gjerne ei helsing i gjesteboka vår. Du kan og setta inn bilde(r) viss du vil. Det er jo ganske hyggeleg.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Trine Skjellerud, 11. jul, 2019
Hei!
Her er en liten hilsen fra Teddy [Eirik] f. 01.10.18. Nå er frøknene fra nabogården kommet på beite her hos oss. Det er både spennende og litt skummelt å passe på 21 kviger - men det går veldig bra. Fortsatt god sommer til alle. Masse hilsen fra oss i Nordre Frogn.


E-post:
Skrevet av Theo & Lill Ann, 18. mar, 2019
Hei, en liten hilsen fra gamlefar Theo og oss i Østfold. Vi har akkurat feiret 12 års dagen til godgutten. Theo holder seg godt selv om en kan merke han er blitt en eldre herremann så nyter han dagen og logrer like mye som før. Hørselen er om ikke blitt dårligere så ihvertfall selektiv ;) Jeg nyter hver dag med han og er utrolig takknemlig for at han fortsatt er sjefen i huset :)


E-post:
Hjemmeside: Skiptvet
Skrevet av Veronica Larsen , 17. mar, 2019
Her kommer en hilsen fra Charlie på Stjørdal som blir 7 år 28.april🙂En skikkelig gogutt på 9 kg. Han var størst i sitt kull.


E-post:
Skrevet av Merete Håndlykken , 6. mar, 2019
Her kommer hilsen fra dagens bursdagsbarn: Elvis som fyller 1år i dag 😍 Han er en veldig rolig og flott hund som eeeelsker å gå tur både ved sjøen og i skogen. Vi er så stolte og glade for at vi fikk akkurat han. Tusen takk til Gro og Sverre for råd, tips og hjelp.


E-post:
Hjemmeside: SKÅLA
Skrevet av Maria Wikström, 5. feb, 2019
Hej Sverre och Gro
En hälsning från nöjda och glada hundägare, och nöjd hund också tror vi. Esne har funnit sig väl tillrätta, pigg, glad och nyfiken och älskar alla besökare. Vi har fått 40 cm snö här och det är så skojigt---
Hälsningar
Pelle, Maria och Essie


E-post:
Hjemmeside: Källtorp 158 Katrineholm
Skrevet av Bjørg, 27. des, 2018
Kjære Gro og Sverre
Det var fine bilder av valpene til Loba. Gleder meg til å komme på besøk igjen. Ønsker dere ei fortsatt god jul!
Varme og gode klæmma fra mæ til dåkker begge to <3


E-post:
Hjemmeside: www.cascilius.com
Skrevet av Merete Håndlykken , 16. des, 2018
Her kommer en førjulstiden fra Elvis som er 9.5 mnd. Han sjarmerer oss alle i senk, er veldig rolig og snill. Takk til Gro og Sverre for hjelpen til oss tobeinte for å gi Elvis et godt liv hos oss. Han elsker å være med på tur i skogen og langs fjæra.


E-post:
Hjemmeside: Molde
Skrevet av Björg Silverin, 14. nov, 2018
Gratulerer Freij og de andre i Ob kullet på
9 års dagen idag.
Mange hilsener till Sverre og Gro fr hele familien Silverin I Sverige.

Den vesle tassen har vokst og blitt stor og flink gutt.


E-post:
Skrevet av Anna Therese Wilmann, 15. mai, 2018
Hei, Sverre og Gro!

For noen uker siden fikk vi med oss Kaisa ( Vaalebjønns Eb Embla) hjem til Trøndelag og her har hun funnet seg godt til rette. Vi lærer noe nytt hver dag og det er moro å se henne utvikle seg. Hun er ei livlig, tillitsfull og trygg jente som med sjarm har glidd rett inn i familieflokken vår.

I helgen fikk hun endelig lurt med seg onkel Willy på å springe litt i fjæra og senere tante Lissi på å rulle litt i løvet. De eldre hundene har vært tilbakeholdne meid leiken, men de mykner fort opp.

Mvh. Kaisa, Joar og Anna Therese


E-post:
Skrevet av Marion Brodin, 30. apr, 2018
Heisann! Vi titter innom for å markere at det er ett år siden vi fikk med oss Luca (Viljestjerna) hjem. Vi koser oss sånn med henne. Ha en fin uke!


E-post:
Skrevet av Lill Ann & Theo, 19. mar, 2018
Tenk at det snart har gått 11 år siden jeg hentet hjem verdens herligste bamse hos dere. 11 mars ble Theo 11 år. Fortsatt i farta, glad og fornøyd. Årene går så altfor fort, men Theo bærer de godt og fortsatt koser han seg ute på tur (eller inne i sofaen.) Veterinæren var imponert over gutten da vi tok seniorsjekk forrige uke. Vi håper helsa holder og at han fortsatt får mange gode dager med oss 😊 Høyt elsket er han og gir oss så mye glede hver eneste dag 😊 Bildet er fra forrige helg.


E-post:
Skrevet av Eva, 1. jan, 2018
Ønsker dere ett godt nytt år. Vi har nå hatt Mira i en mnd og begynner å bli godt kjent. Vi er blitt veldig glade i en klok hund. Noe valpebiting er vanskelig å unngå med en energisk 5 åringen i hus men vi ser rom til forbedring. Ellers er hun glad i lange turer , leke med andre hunder og begynner å bli «venn» med kuene. Vi er veldig fornøyd med vårt nye familie medlem.


Hjemmeside: evstoele@online.no
Skrevet av Jørgen Antzee-Hyllseth, 24. des, 2017
Vaalebjoenns Db Magnus sender en hilsen og ønsker dere alle en God Jul!


E-post:
Skrevet av Gunnar Halleraker, 7. nov, 2017
.
Følger litt nå for tida, spesielt på valpene etter Vibe og Bauta. Ser fram til å stikke innom i november. Og så kommer Bente og henter en "guttunge" i desember!


E-post:
Skrevet av Eva Stølen, 7. nov, 2017
Nydelige valper født oktober 2017. Vi gleder oss til å få med en hjem til Iveland


E-post: