• Abroz Encantada

    Lupus, her som valp, har vunnet 2 CERT som junior!

  • Abroz Estrella og Abroz Esperanza

    Lizette fikk CERT og Tyra R-CERT på utstilling!

Abroz-valpene gjør det godt i ringen!

(Høsten 2018)
Fra siste kullet (1/11-17 Velvet+Fant) har 3 valper vært i ringen som junior. Førstemann var Lupus, Abroz Encantada, som har sanket 2 CERT allerede!  Og så har vi jentene i kullet, Lizette, Abroz Estrella, som debuterte med CERT, og Tyra, Abroz Esperanza, som har fått R-CERT!  
Jeg er utrolig stolt av dem! 
GRATULERER til eierne 🙂

Elvis ble N UCH!

(April 07-2018)

Utstillingen NKK Bergen ble kjempesuksess! Elvis fikk Exc, Ck, 1BHK, Cert, Nordic Cert, BIM og ble med dette Champion/N UCH!  Han ble også Beste Veteran. Abroz`aller første champion og jeg kunne ikke vært mer stolt! 🤪Gratulerer til eier Steinar Årdal!

  • Abroz Bells Of Love, Elvis

  • Abroz Estrella, Lizette

Mars: Dobbel-utstillingen Palmehelga

Elvis fikk Exc, Ck og BIR veteran begge dager! Elsker denne herlige gutten! Takk til eier Steinar Årdal 😘

Og så var det debut for lille Lizette (Abroz Estrella) 4,5 mndr gammel! Lørdag fikk hun deltagersløyfe med kritikk pålydende at hun trenger å utvikle seg. Joda, hun jobber med saken 😋På søndagen derimot, fikk hun veldig fin kritikk og der det også var bemerket at hun var godt utviklet for alderen. BIR valp med HP 💋Lizette er en gladjente som elsker å showe og gir alle et smil om munnen ❤ Takk til eier Tone Atterås 😘
 

Suksess-måned!

I februar deltok Elvis, Abroz Bells Of Love, på 3 utstillinger. De 2 første (Etne og NKK Bø) ble belønnet med excelent og fine kritikker. På Nordhordaland sin utstilling slo vi skikkelig til og fikk full uttelling med Excellent, CK, Best i Rasen, Beste Veteran, nr 4 i Gruppe 9, samt nr 2 i  Gruppe 9 veteran!  En stor dag for meg som oppdretter og selvsagt også for eier Steinar Årdal, som tok turen denne dagen! 
Her er kritikken fra irske John Muldoon :
"Beautiful presentation. Coat in fab. condition. Lovely dark eyes. Nice muzzle. Good teeth. Beautiful ears. Nice neck & topline. Lovely tailset. Lovely legs & feet. Moves and showed excellent." 

Februar 2018.

Etne-utstillingen 10/2 var debuten vår i veteranklassen for Elvis. Han fikk Exc, og BIR veteran. Han fikk ikke vist bevegelsene sine så godt på teppet i ringen, da det ble for glatt for ham. Bortsett fra det, så fikk han en flott kritikk av dommer Svein Bj. Helgesen.
 "En lekker hann 8 1/2 år som bærer alderen mg godt. Mask. hode, velformet, og godt uttrykk. God hals, overlinje. Samlet kropp, mg god bakpart, haleføring. Velvinklet, utm pels. Bevegelser preges noe av alder."

Elvis ble samtidig øyenlyst fri denne dagen! 🤪 En frisk og vakker veteran er han! ❤

Januar 2018. Elvis

Vi har besøk om dagen av en fantastisk fyr!  Abroz Bells Of Love "Elvis" er blitt veteran og han er til låns her hos oss en periode så vi kan få stille ham  litt i vår. Elvis er rolig og kjærlig av natur, men sier heller ikke neitakk til litt lek eller en skikkelig løpetur.
Elvis er mørk grå og bærer av gult gen og oppfyller avls-anbefalingene til Norsk Puddelklubb. Se egen side for ham her. Tispe-eiere må gjerne ta kontakt. 

 

Januar 2018. Valpene

 

Et fantastisk kull er nå alle reist til sine nye gode hjem rundt om i Norge! Lykke til alle sammen! 🙂