Nytt kull 23.april 2022!

Månestråle fødte som hun pleier, ukomplisert og uten behov for noe som helst hjelp, 8 stk småtroll seint på kvelden den 23.april 2022. Far til valpene er skjønne Alvin (West-Antopaz Alvin) 
Foreldrene er nette  og moderate i størrelse, og med meget tiltalende gemytt. Karakteristiske hoder og uttrykk. Månestråle har lys gråfarge (sølvaktig) og Alvin er svart-registrert men med tydelig bleking.  Vi satser på 8 flotte gråtasser <3 Fordelingen blei 6 jenter og 2 gutter.

Desverre blei det ikke valper etter Morild denne gang.

MAI 2021: HVITT KULL PLANLEGGES

Abroz Groovy Gaynor (Morild) vil parres på kommende løpetid som ventes ganske snart. Vakker hannhund med fantastsk gemytt er bestemt. Mer info etterhvert.

Valper født 06.februar 2021

8. feb, 2021

Månestråle fødte 5 velskapte valper den 06.februar. Alle valpene er lovet bort.

8. feb, 2021

Morild har blitt røntget fri på hofter og albuer.

Vi venter valper

5. jan, 2021

Valper etter Spero og Månestråle ventes ca 6.,7.februar.
Vi er veldig spente, da dette er Spero sitt første kull, men også fordi vi tror det blir nydelige valper av disse to koseklumpene i sølv. Begge er også veldig smarte og lettlærte, med sterkt flokkinstinkt. De er store personligheter, og vi forventer selvsagt at valpene blir minst like herlige som sine foreldre.
På ultralyd så vi flere fosterblærer, så det lover godt. Alle seriøse henvendelser mottas på mail, og er det lenge siden du skrev til meg, så send gjerne på nytt nå. Husk da å få med relevante opplysninger, så tar jeg kontakt.

  • NO34666/18 - Spero

  • Abroz D'Rythm Devine - NO53047/16

2020

Månestråle med datter Morild

Forespørsler..
Vi setter stor pris på alle forespørsler og har merket som de fleste oppdrettere, stor interesse for valper den siste tiden! 😉
Vi har desverre ingen valper eller planlagte kull i nærmeste framtid.
Vi håper å få til et sølvkull på Månestråle igjen, men foreløpig vet vi ikke når dette blir. Oppdatering vil komme her.
Ventelister..
Vi setter ikke opp ventelister før drektighet er bekreftet. Vi oppfordrer til å følge med på hjemmesiden og selvsagt på den åpne facebookgruppen. Jeg poster ofte nytt der. Velkommen skal dere være! 
https://www.facebook.com/groups/174569902559886/

MAI

Det har vært en herlig og travel tid med valper denne våren! 🙂❤ Alle valpene er nå solgt/reservert.

Velvet fødte på termin 22/3-2019

Velvet og Tex sitt kull (F) er født❤
Det ble 1 tispe og 3 hanner. Mor og barn har det bare fint 🙂
Kullet finner du her!

Puppies are born out of Velvet and Tex, Multichampion, CIB Pompano Texas Hold`Em !


G-kullet er født, 5.mars 2019

Månestråle fødte 4 friske valper på ettermiddagen 5/3. 3 tisper og 1 hann. Alt gikk helt fint og de kom som perler på en snor. Som førstegangsfødende er Månestråle veldig flink og har alle sine mamma-instinkter på plass.💋
Dette blir mitt 6.kull, og mer info kommer her.

 

UL 14.feb.2019

Velvet er idag bekreftet drektig! Den fantastiske sølvgutten CIB MultiCH Pompano Texas Hold`em er far til kullet. Dette er en hannhund jeg har beundret i mange år, og drømt om å få bruke. Nå endelig skal drøm bli virkelighet🤪❤

Foreldrene er begge velkroppet og med lekent herlig gemytt!

Alle valpene vil bli sølgrå/mørk grå. 


Du kan lese om Tex her

UL 28.jan.2019

Månestråle er bekreftet drektig! Valper ventes født i starten av mars. Dette er en kombinasjon med noe sentimentalt anstrøk, da jeg endelig får bruke vakre Elvis, NUCH Abroz Bells Of Love! I tillegg kombineres linjer fra begge mine tidligere aprikose gutter, Amadeus og Zorba. Forventa farger er sølvgrå, mørk grå og aprikos.
Les mer om foreldrene Månestråle og Elvis her på siden.💋

Fantastiske Elvis!

Våren 2018 deltog Elvis, Abroz Bells Of Love, på 6 utstillinger. Som stolt oppdretter fikk jeg låne denne fine veteran-gutten av eier noen uker for å klippe og stille ut i veteranklassen. Det ble stor suksess, og vi avsluttet med championat-tittel på NKK Bergen! Resultatene gav også plasseringer på mestvinnerlistene til Norsk Puddelklubb, med nr 5 beste i åpen SAR-klasse og nr 2 beste i veteran-klassen, kun slått av supergutten Ankarus Crack The Code til Anne Karin Helleberg! Ikke verst av en mørk-grå storpuddel!🤪

Elvis er avlsgodkjent, og du kan lese mer om han her: Elvis

Valper.....?

11. jan, 2019

VI PLANLEGGER VALPER DENNE VÅREN!

Spennende kull planlegges nå i starten av 2019! Når drektighet er bekreftet vil det komme info her på siden.
Ved interesse for valp, send meg mail, eller ta en tlf for en puddelprat

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.