Past poodles

 • Abroz Castle "Tommy"

  The black prince
  He is the adorable son of Amadeus and Mercedes.
  Carries apricot colour-gene.
  Tommy has a very pleasing and soft temper. Friendly and cool.
  Not a big show-star, but makes up for it in all other departments. Very well developed body, front, chest, and angulations.

  Godkjent avlshannhund!

  Nye gode eiere er Inger Johanne Gilje og Susan Tufte.

 • Art Attack Scale Of Ten "Micke"

  Søte lille rare Micke var en mørk grå hannhund som ble kjøpt inn fra Sverige og sameiet med en annen opdretter i Oslo. Han kom til meg ca 5 mndr gammel, og her hadde jeg ordnet med en fôrvert (og venninne) som bodde i overkommelig avstand. Desverre var ikke Micke så heldig med helsen, han hadde mange ulike plager og sykdommer helt fra starten av, og ble med ujevne mellomrom bare verre. Han ble tatt vare på på den aller beste måte, da han bodde hos en svært omsorgsfull veterinærassistent. Likevel ble hans plager så uutholdelige at han fikk slippe kun 4 år gammel. Som unghund ble han stelt og stilt ut av meg, og både HD-rtg og øyenlyst uten anmerkninger. Micke ble selvsagt aldri brukt i avl hos meg pga alle hans plager og sykdommer.
  Micke hadde en stor personlighet og herlig humor. Alle som kjente ham ble umåtelig glad i ham, og vi savner han fremdeles! Sov godt søte Micke!

 • Minadas Ma Baker "Mercedes"

  BLACK SWAN
  Mercedes kunne nok minne om en sort svane, elegant som hun var med lang hals og grasiøse bevegelser. Men hennes kennelnavn stemte nok bedre. Minadas Ma Baker, Mercedes, ble hentet lengst oppe i landet hos dedikerte og flinke oppdrettere. Det tok 6 flyreiser å få henne hjem Mercedes var ei kruttønne. Sterk og full av energi. Jeg tenkte ofte på henne som en bordercollie med krøller...evt en utemmet jakthund Likevel var hun svært kjærlig. Og leken. Og mest av alt elsket hun å jobbe og trene. Hun hadde et enormt potensiale i de rette hender. Desverre ville sjebnen det slik at hun kun ble 3,5 år gammel. Et veldig sårt minne. Hun fikk dog ett kull her hos meg, og det gjenstår å se om noen av avkommene vil gå i avl. De er alle sorte og bærer av aprikos farge. Hennes sønn Tommy er godkjent avlhannhund.

  Sov godt lille venn!

 • Abroz Ba Bang Of Love "Bambi"

  Krem-Prinsessa fra kjærlighetskullet!
  Bambi ble beholdt i mitt eie noen år, men ble overført til sine forverter da hun ikke ble drektig etter flere forsøk. Bambi er høyreist og elegant med et aktiv og lekent vesen.
  Bambi er kullsøster til Elvis, NUCH Abroz Bells Of Love.

 • Abroz Bullet Of Love "Zappa"

  Bulldoseren.
  Zappa ble beholdt på pur sjarm. En hund med høyt energinivå. Kullbror til Elvis og Bambi. Gjorde det bra på de få utstillingene han deltok på. Zappa ble aldri brukt i avl, og ble kastrert som 5-åring og lever nå med min ex.

 • Sicilka`s Laurense Oliver "Zorba"

  Best friend!
  Zorba var min første storpuddel, og hvilken fantastisk hund han var! Glad, leken, sosial, klok, fokusert, lettlært, sprek og selvsagt vakker! Han elsket alle, og alle elsket ham. En fremmed var kun en venn man ikke hadde møtt enda.
  Vi drev med lydighet for det meste. Konkurerte litt. Vant til og med LP kl2 på NPKs 50-års-jubileum. Utstilt sparsomt pga C-hofte, men sanket både Ck og Cert som voksen, og viste seg også vakkert fram i veteranklassen med BIR og HP.
  Zorba er grunnen til at jeg etterhvert skaffet flere storpudler og ble oppdretter av denne fantastiske rasen! Han gav også navnet til kennelen. Zorba fikk ett kull etter seg.
  Han vil alltid bli husket som Den Aller Beste!
  Sov godt kjæreste Zorba

 • Leila Lizette Avrina "Leila"

  Foundation of Abroz` silvers.
  Leila er min stamtispe, en fantastisk hund fra kennel Avrina. Hun har et behagelig gemytt, så rolig og klok. Hun var en meget dyktig mor for 2 kull hos meg, og har vist seg fram i utstillingsringen med flotte resultater både som ung og som veteran. Leila fant i en alder av 9 år, "mannen i sitt liv", og fikk derfor flytte permanent til Sotra, der hun nå bor sammen med sin elskede Svein, matmor Tone, lille sorte gullet Vicky (Abroz Coolidge) og oldebarnet Lizette (Abroz Estrella).


 • Amberwings Amadeus "Amadeus"

  Dandy-Man
  Amadeus ble hentet fra kennel Amberwings i Sveits. Han kom til Norge i 2007, 11 uker gammel, og var en nydelig, snill og god valp. Han representerte da nye linjer for aprikos og rød her i Norge. Han fikk 3 kull etter seg, 2 hos meg, og ett i Sverige. Amadeus er stilt ut med mange gode resultater.
  Amadeus har et herlig gemytt, så sindig og klok, og er en kjærlig og vakker puddelherremann Arven etter ham vil leve videre


  He is the sweetest cuddle-bear. Swiss import from red and apricot lines. He has good non-fading apricot colour.
  Amadeus has a soft and calm temper and a lovely personality.
  He loves to go hiking, and has a natural talent for tracking
  He has gained good results in the showring. In Norway, he has
  2 x CC, 5 x R-CC, 4 x CACIB
  and in Finland he has
  2 x CC , 2 x R-CACIB
  He has now sired 3 litters and is retired.