.....der regnbuen treffer finnes det gull.....

GODT NYTT ÅR  ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨  HAPPY NEW YEAR Vill

Da skriver vi 2018, og det er bare 4 mnd til de første gjestene vil være på plass. Vi har kommet litt igang med ombyggingen av Løå. Jaggumeg er det mye som gjenstår, men vi kommer nok i mål i år også :)

Then we write 2018, and it's under 4 months until the first guests will arrive. We have begun renovating sanitary facilities, and we hope to be ready for season start. 

 

Det er ikke hver dag vi er innom hjemmesiden nå gjennom vinteren, men send oss gjerne mail om det er noe dere lurer på. Vi er også tilgjengelige gjennom facebooksiden vår, messenger og Instagram. Disse kanalene kan være like så smart å bruke i kontakt med oss, som mail.

Velkommen til oss i 2018 :)

Hei og velkommen til vår hjemmeside. Her finner du informasjon om det meste som foregår oppi Gjela og Akslia. Sjekk fanen til venstre, finn det du har lyst å vite mer om, og klikk deg inn der. Finner du ikke svar på det du ønsker å vite, så send oss en mail Kul

post@akslia.com

Besøk vår facebookside:

https://www.facebook.com/pages/Akslia-Camping-NAF-Camp/211911962165287?fref=ts

 

 

Hello, and Welcome to our website. Follow the info signs on left side, and I think you will find the info you search, if not, send us a mail.

Follow us on facebook:

https://www.facebook.com/pages/Akslia-Camping-NAF-Camp/211911962165287?fref=ts

 

Våre hytter

Våren 2016 fikk 2 av våre hytter en utvendig oppgradering. Resultatet er vi meget fornøyd med, både platten og den nye farven.